Cerita kesan lecur berkurang ini memang menarik. Jom kita baca kisah pengalaman yang dikongsikan oleh puan Umi Kalsom Awang Hat

Kesan Lecur Berkurang Dengan Vivix

Peristiwa yang saya nak cerita ni berlaku pada 10 Ogos 2016. Waktu tu saya tengah standby nak drive keluar dari tempat parking Hotel Concorde Shah Alam. Baru lepas habis training kat Concorde Hotel.Tiba-tiba ada wassap masuk bertalu-talu. Sapa la yang wassap ni. Terus saya amik henpon dan baca.

Rupa-rupanya wassap dari sahabat saya yang tengah runsing sebab anak dia baru ja melecur teruk kat kawasan muka dan leher akibat terkena air panas. Kesian sangat. Dia tanya apa patut dia buat untuk cepat sembuhkan kesan melecur kat muka anaknya. Otak ligat memikir apa ya produk yang sesuai untuk cepat sembuhkan kesan melecur kat muka dan leher anak kawan saya ni.

Gambar tu waktu mula-mula kena air panas. Waktu tengok gambar tu terus rasa tersayat hati ni uhuhu…. Baby kot. Mamanya mesti la lagi sedih uhuhu… Kalau korang kat tempat dia apa yang korang rasa? Sob sob sob….. Bila kena air panas tu kawan saya ni immediately apply krim herbal blend kat muka dengan badan anak dia. Kebetulan plak kawan saya ni memang selalu standby krim herbal blend kat rumah. Kesan lecur terus kering. Doktor pun terkejut kesan lecur boleh kering dalam masa sehari.

AMBIL ESP DAN VIVIX

Bila kawan tanya apa patut dia buat terus saya teringat kawan saya ni pernah beli ESP dan Vivix dari saya. Kebetulan pulak 2-3 minggu lepas ada sideline share testimoni dia buat masker untuk hilangkan kesan lecur dengan esp + Vivix. Terus suggest kawan buat cara yang sama. Ada nada hepi dalam wassap dia yang seterusnya. Dalam hati ni terus berdoa dan berharap agar berhasil la cubaan kawan saya ni. Semoga Allah permudahkan usaha dia.

Petang esoknya selepas 2-3 hari kisah anak kawan saya ni tergerak hati nak follow up samada berhasil atau tak usaha kawan saya. SubhanaAllah memang Allah nak mudahkan usaha kawan saya ni. Katanya ESP dah abih. So dia tawakkal sapu Vivix ja kat muka anak dia. Tu pun dia buat sekali ja. Nak menangis rasanya bila tengok kesan yang sangat menakjubkan. 

Kesan melecur tu hilang hampir 90% hanya dengan sekali sapuan Vivix. Tempat kawasan yang dia sapu Vivix bertukar jadi kulit mati. Esoknya kawasan tersebut dah tumbuh kulit baru. Saya yang baca rasa hepi sangat2. apatah lagi mamanya sendiri kan. Sekarang kawan saya continue sapu krim herbal blend kat muka dan badan yang melecur.

VIVIX PERBAIKI SEL

Betul lah apa yang diberitahu selama ni. Antara fungsi Vivix ialah menggantikan sel-sel DNA yang dah rosak dan menggantikannya dengan sel-sel DNA yang baru. Dalam kes kawan saya ni sel-sel kulit yang dah terjejas akibat melecur mati dan diganti dengan sel kulit yang baru.

Nampak tak betapa Vivix boleh juga dijadikan first aid paling mujarab kat rumah kita. Memang pelbagai guna. Begitula ceritanya. Sumpah saya tak tipu saya rasa bersyukur sangat dapat bantu kawan yang dalam kesusahan dengan asbab Vivix. Kita merancang dan usaha Allah juga yang tentukan keberhasilannya.

sumber: Umi Kalsom Awang Hat

Apa Itu Vivix?

Vivix adalah minuman botanic semulajadi yang terdiri daripada anggur muscadine, lobak ungu elderberry dan polygonum cuspidatum yang mempunyai nutrien Polifenols yang sangat tinggi. Spectrum Polifenols yang sempurna ini sangat powerful untuk

  • melindungi sistem imun badan.
  • memperbaiki kerosakan DNA
  • membaikpulih saraf serta sistem imun yang telah diserang

Sebab tu lah, orang kata Vivix ni tonik ajaib ! Bila sel diserang dengan penyakit, ini lah punca yang menyebabkan kerosakan pada DNA. Dari sini, penting untuk kita ambil nutriens Polifenols ini kerana research tunjuk; Polifenols yang sempurna dapat melindungi sel sehingga ke peringkat DNA!

And campuran Polifenols yang sempurna ada dalam sebotol Vivix! Khasiat Polifenols ni la yang paling penting untuk kesihatan kita.

Sharing dari FB menantu beliau, Puan Jun Hafiz.

Aunty ni dah 53 tahun tau. Sooooo awet muda kan?

Penangan Vivix !!!!!

“Ni lah ibu mertua saya, Qaseh Norhoney ..sebelum consume vivix dan selepas consume vivix..gula mama dah turun dr 28 jadi paling rendah ke 5.7 ..paling penting bukan itu saja.sinus mama pun dah hilang..kebas pun dah xda..

Vivix ni ikhtiar saja..yang menyembuhkan tu Allah yang satu..

Allah suruh usaha..semoga dengan itu kita diberi kesihatan yang lebih baik untuk beribadat kepadaNya

Note: seronok dgr feedback pengguna vivix!”

*credit : FB Jun Hafiz

MANFAAT DARI VIVIX

#Diabetes turun dari 28 jadi 5.7
#Sinus hilang
#Kebas tiada
Wajah jadi sangat #AwetMuda

VIVIX SHAKLEE MENYINGKAP RAHSIA AWET MUDA

VIVIX SHAKLEE telah membuktikan mereka yang amalkan akan mendapat kesan pada kulit yang sangat SUPERB! Kulit yang bermasalah, yang nak dapatkan kesan yang lebih cepat, memang sesuai sangat amalkan VIVIX SHAKLEE ni.

Vivix Shaklee ni adalah agen anti penuaan yang terbaik. Ia melambatkan proses penuaan dan membaiki kulit di peringkat DNA. Sebab itu VIVIX ini sentiasa mendapat tempat di hati mereka yang amat menitikberatkan kecantikan.

Antara cara VIVIX Shaklee menjadikan kulit makin cantik dan baik :

1) Memperbaiki DNA :

Proses penuaan berlaku apabila DNA kita rosak akibat radikal bebas.VIVIX membantu dalam memperbaiki sel DNA kita dan melambatkan proses penuaan.

2) Memperbaiki tenaga sel :

Apabila penuaan berlaku, sel tubuh kita akan kehilangan banyak tenaga. Ini akan mengurangkan fungsi sel. VIVIX Shaklee membantu memperbaiki sel badan dan menguatkannya untuk mengembalikan keremajaan kulit. kesan lecur berkurang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *