Faedah Kesihatan Muscadine Anggur

Dalam artikel terakhir kami pada muscadines kami mengkaji semula nutrien dalam anggur muscadine yang menjadikan ia berbeza daripada mana-mana anggur lain. Dalam artikel ini, kita akan belajar bagaimana nutrien boleh membantu anda dan beberapa kajian yang menarik mengenai manfaat kesihatan anggur Muscadine yang.

Adakah Manfaat Kesihatan Muscadine Grapes hanya dari kandungan Resveratrol itu?

Tidak! Sebagai anggur muscadine mempunyai lebih Resveratrol daripada anggur standard lebih kurang 6 kali, mereka adalah sumber yang sangat baik Resveratrol. Kita telah bercakap tentang manfaat kesihatan Resveratrol, jadi sementara itu Resveratrol dalam Muscadines adalah hebat, mari kita memberi tumpuan kepada beberapa nutrien lain dalam Muscadines dan manfaat kesihatan mereka.

Adakah Manfaat Kesihatan Muscadine Grapes yang sama dengan manfaat dari anggur merah, wain merah dan biji anggur ?

Tidak! Muscadines mengambil segala manfaat kesihatan anggur merah dan bawa ia ke tahap yang baru. Mari kita hadapi itu, Red Wine dan anggur merah adalah sangat sihat.

Lakukan carian di PubMed.Gov dan anda akan mendapati …

  • Lebih 2,300 kajian mengenai wain merah
  • Lebih 700 kajian mengenai Grape Seed
  • Lebih daripada 550 kajian mengenai Red Anggur

Ya, beberapa kajian memberi tumpuan kepada resveratrol dalam anggur merah, tetapi ramai lebih memberi tumpuan kepada semua polifenol dan nutrien lain yang terdapat dalam anggur merah dan biji anggur. Kajian mengenai wain merah dan kesihatan jantung dan umur panjang  tidak kekurangan menakjubkan. Walaupun ia tidak fokus artikel ini, ia adalah penting untuk menyedari bahawa manfaat kesihatan wain merah, merah anggur dan anggur benih yang hebat.

Beberapa Faedah Kesihatan Potensi Merah Anggur dan Red Wines:

  • Meningkatkan Fungsi Jantung dan Menggalakkan Kesihatan Jantung
  • Membantu Mengurangkan atau Paras Kolesterol Baki
  • Membantu Mengawal Tekanan Darah
  • Meningkatkan Sistem Imun
  • Melindungi Terhadap Kehilangan Memori Mild
  • Mengurangkan Tanda-tanda Penuaan

anggur Muscadine mengambil semua manfaat kesihatan yang positif anggur merah dan membawanya ke peringkat seterusnya. Untuk mengetahui cara muscadines memperbaiki manfaat kesihatan anggur merah, mari kita menggali sedikit lebih mendalam ke dalam beberapa nutrien unik dalam Muscadine Anggur.

Apakah Asid elagik dan Mengapa Ia Penting?

Asid elagik adalah polifenol (kita menentukan polifenol di sini) – lebih khusus ia adalah asid fenolik. Sekarang melainkan anda seorang loji dan kimia geek, nama-nama ini benar-benar tidak perkara itu. Dari segi orang biasa, asid elagik adalah sebatian dijumpai di dalam sesetengah makanan, dengan sifat-sifat antioksidan yang sangat kuat.

Apa yang menarik adalah bahawa Asid elagik hanya terdapat dalam satu jenis anggur – Muscadine Anggur. Sebab ini adalah penting bahawa Asid elagik telah menjadi fokus banyak kajian untuk kesan pertempuran anti-kanser dan tumor mungkin.

Asid elagik boleh pembantu dalam chemoprevention. Chemoprevention adalah istilah yang dimaksudkan dengan kimia mencegah kanser daripada berlaku, tumbuh atau metastasizing. Terdapat minat yang besar dalam chemoprevention (jangan dikelirukan dengan kemoterapi) kerana ia boleh menjadi cara terbaik untuk melawan kanser, berhenti daripada berkembang sebelum ia mencapai tahap yang menyebabkan masalah.

Kajian alasan Asid elagik dan Kanser Prostat

Pada 1 September 2007, Institut Kesihatan Kebangsaan (NIH) dan Institut Kanser Nasional (NCI) menerbitkan hasil kajian mereka di Muscadine kulit anggur di Cancer Research Journal. Bukannya kita memberitahu anda apa yang kajian itu mendapati, mari kita lihat beberapa petikan terus dari kajian …

“Ujian makmal menunjukkan bahawa ekstrak kulit anggur muscadine boleh menghalang pertumbuhan sel-sel kanser prostat di dalam makmal.”

“Dengan menggunakan satu siri sel-sel kanser prostat manusia, yang mewakili pelbagai peringkat perkembangan kanser prostat, penyelidik menunjukkan bahawa Muscadine Ekstrak kulit (MSKE) dengan ketara menghalang pertumbuhan kanser, tetapi tidak normal, sel-sel prostat, terutamanya dengan mendorong proses yang dipanggil apoptosis, atau kematian sel diprogram. kematian sel diprogram adalah salah satu mekanisme badan menggunakan untuk melepaskannya daripada sel-sel dengan kerosakan genetik tidak dibaiki sebelum sel-sel boleh pendua diri mereka sendiri. Sebaliknya, resveratrol seolah-olah bertindak dengan menyekat kitaran sel, urutan langkah-langkah yang sel melalui apabila ia tumbuh dan membahagikan kepada dua sel yang serupa. kedua-dua mekanisme yang digunakan oleh badan untuk mencegah perkembangan kanser. “

“Hakikat bahawa semua sel-sel yang dikaji, yang meliputi pelbagai peringkat perkembangan kanser prostat tumor, menyahut MSKE menunjukkan bahawa sebatian aktif dalam ekstrak ini boleh menghalang perkembangan tumor pada peringkat awal.”

“Walaupun MSKE mempunyai kesan yg melarang yang besar ke atas bahagian-bahagian sel kanser prostat, ia tidak mengubah pembolehubah pertumbuhan sel-sel prostat utama manusia biasa. Ini menyarankan bahawa kesan MSKE mungkin khusus untuk sel-sel berubah, walaupun pada peringkat awal, dan bahawa MSKE mungkin berpotensi sangat berguna sebagai ejen chemopreventive. “

-National Institute of Health, 2007/09/01, unik Anggur Ekstrak Kulit Menghalang pertumbuhan sel kanser prostat di Makmal

– Perencatan Pertumbuhan Kanser Prostat oleh Ekstrak Kulit Muscadine Grape dan Resveratrol melalui Mekanisme Distinct, 2007/09/01, Penyelidikan Kanser

Resveratrol dan Muscadine Anggur – Like mentega kacang dan jeli?

Dalam artikel kami mengenai Resveratrol Tambahan kita bercakap tentang bagaimana Resveratrol mempunyai beberapa manfaat kesihatan yang luar biasa, tetapi kita masih merasakan bahawa terdapat beberapa komponen lain anggur yang boleh pujian Resveratrol.

Di atas Kajian NIH pada Muscadine Grapes menunjukkan bahawa asid elagik dalam muscadines boleh menghalang pertumbuhan sel-sel kanser dengan merangsang diprogramkan kematian sel dan resveratrol kerja-kerja dengan menyekat kitaran sel.

Kedua-duanya adalah mekanisme penting untuk mencegah perkembangan kanser dan rancangan bagaimana gabungan Resveratrol dan Muscadine Anggur menjadikan kombinasi yang sempurna.

Muscadine Anggur – More Than Fiber Oat Bran

Terdapat banyak lagi untuk anggur muscadine daripada asid ellagic dan resveratrol. anggur Muscadine juga sumber terbaik serat pemakanan. Berikut adalah petikan langsung dari USDA (Syarikat Jabatan Pertanian Amerika) Laman web –

“Betty J. Ector mempunyai rancangan besar untuk muscadine. Dalam penyelidikan yang dibiayai bersama oleh USDA, yang pakar pemakanan Mississippi State University mendapati bahawa puri kulit muscadine dan pulpa adalah sumber yang sangat baik resveratrol, serat, dan beberapa mineral penting dan tinggi karbohidrat dan rendah lemak dan protein.

“Kami mendapati bahawa serbuk muscadine puri mempunyai lebih banyak serat diet daripada oat atau bran beras,” Ector berkata. “Dan kita tahu bahawa pengambilan serat yang tinggi merendahkan tekanan darah, trigliserida serum, dan kedua-dua (buruk) kadar kolesterol total dan LDL.

Ia juga melindungi terhadap penyakit jantung koronari, penyakit gastrousus, dan kanser kolon. Serat larut mempunyai manfaat tambahan untuk pesakit kencing manis dengan melambatkan penyerapan glukosa dan meningkatkan kepekaan otot rangka untuk insulin. “

Grape Pertama -America kanak: Muscadine, USDA.GOV laman web

anggur muscadine

Muscadine Anggur – Semua Kelebihan Merah Anggur … Plus Jadi masih banyak lagi!

Kita tahu, ini mula kedengaran seperti salah seorang daripada mereka lewat iklan TV malam – “Tunggu, tidak memerintahkan lagi Anda akan mendapat semua ini PLUS banyak lagi.” Apa yang menakjubkan tentang anggur muscadine adalah bahawa manfaat kesihatan Asid elagik dan serat adalah benar-benar hanya bonus.

Lakukan carian di PubMed mengenai manfaat kesihatan kulit anggur, wain merah dan biji anggur dan anda akan mendapati beribu-ribu kajian. anggur Muscadine menyediakan semua manfaat kesihatan yang telah dikaitkan dengan wain merah dan anggur – campur semua manfaat yang datang dari Asid elagik dan serat.

Muscadine Grapes Bunyi Great – Bagaimana Adakah saya perlu Ambil Mereka?

Terdapat beberapa cara yang berbeza untuk bekerja muscadines ke dalam diet anda – Muscadine anggur Muscadine Jam dan Jeli, jus Muscadine dan makanan tambahan Muscadine. Dalam artikel seterusnya kita melihat cara-cara yang terbaik untuk mendapatkan Muscadines dalam diet anda.

kredit: powersupplements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *