ramadhan shaklee
SHAKLEE

Set Ramadhan Shaklee Promosi

Set Ramadhan Shaklee Promosi . Surprise NEW RAMADHAN PROMO.

Shaklee Promo Bulan Mac 2022

This time lagiii dashatttt.

✅ Belian ESP + Cinch Choc, korang akan bawak balik satu tong FREE PERFORMANCE DRINK ORANGE wehh!

✅ Belian anything under Ramadhan promo worth RM300 and above pun dapat FREE PERFORMANCE DRINK ORANGE!

So kalau korang nak ESP & Cinch Choc, tros dapat free PERFORMANCEDRINK OREN. Tapi kalau korang taknak, boleh buat pilihan sendiri and grab free PD orange jugak. Semuaaa FREE POSTAGE.

Andddd special for new members, korang akan dapat ape tau?

? Free 2 sachets of ESP
? Free exclusive Purple Shaker
? Free postage
? Free membership
? Free PD Orange of course!

Haa berganda2 percuma untuk korang kan

So jommm! 3 hari lagi nak puasa jom grab sekarang jomm sempat sampai before puasa kan.

SHAKLEE IS THE BEST NATURAL SUPPLEMENT IN THE WORLD

Bukan saya kata.
Ini ketua saintis, Dr Sonhee Park yang kata. (Boleh google untuk tambah bacaan)
Beliau merupakan seorang Senior Researcher di Shaklee US. Juga tenaga pengajar di Ohio University.
Kata Dr Sonhee ;

“Selepas graduate sebagai dietitian, saya terus mulakan pengambilan suplemen. Sebab, dari pembelajaran saya, saya percaya kita semua tak mampu untuk memenuhi keperluan nutrien yang sempurna setiap hari.

Sejak bertemu dengan Shaklee, saya jatuh hati dan saya kagum dengan komitmen Shaklee terhadap kualiti produk.
Apa yang ditulis di botol, itulah yang terkandung dalam supplement tersebut. Yang kebanyakan produk di pasaran tak seperti itu. Kadang tulis tapi hakikatnya tak ada, kadang tulis tapi sikit saja kandungannya.
Tapi Shaklee tak.

I cannot retire, I love Shaklee soo much.
-Beliau dah Shakleekan seluruh ahli keluarga beliau.
Anda dah shaklee? kalau belum jom wassep

Beza Puasa Dengan Shaklee

Kak Soffi ni setiap kali masuk Ramadan berazam jugak ler nak turunkan berat badan. Dapat turun 3kg pun jadi lah. Tapi itu ler pernah jer lepas Ramadan berat lagi naik. Iyerlah time berbuka tu layan semua kuih muih, lauk pauk , segala jenis air manis, pendek kata sepanjang malam selagi tak tidur tu makan jer kerja nya. Sahur pulak balun nasi lagi mau tak kembang badan ?.
Ok tu kisah sebelum kenal Shaklee lah. Dah kenal Shaklee ni baru ler ada kesedaran sepenuhnya nak jaga kesihatan diri.

Sebenarnya ada sebab kenapa nafsu makan kita ni boleh jadi membuak-buak. Ada cara kita boleh sekat nafsu makan dan jadikan perut kita kenyang lebih lama bila kita ambil nutrisi yang betul. Ni bukan auta yer ni adalah fakta.
Pilih makanan yang Indek glisemik (IG) nya rendah boleh jadikan kita kenyang lebih lama.

So yang plan nak kurus bulan Ramadan ni paling mudah boleh ambil meal replacement dengan ESP, Life Shake dan cinch shake ni. Kak Soffi shake jer ESP dan cinch ni time bersahur dan kalo lepas terawih tu terasa lagi nak makan boleh shake lagi sekali.

Shakes kita ada sekali vitamins. Bantu lengkapkan nutrisi. Let say, kalau makan roti jer diet harian kita tak lengkap lah. Bukan semua orang boleh makan roti sandwiches dengan sayur banyak, cara masak ‘inti’ sandwiches tu pun sama. So, walau makan roti ke ape, tetap perlukan protein shakes untuk bantu lengkapkan nutrisi.
Dah ready nak puasa dan kurus?
Jom shake dengan ESP, Cinch shake dan Life Shake.

SAHUR MUDAH KENYANG LAMA

mencari minuman sahur yang cepat ,sedap ,kenyang lama dan bertenaga
Tadaaaa CINCH SHAKES MIX la jawapannya

Cinch Shake Mix memberikan khasiat tinggi protein dan kalsium. Bila tinggi protein, ia akan bantu kita cepat kenyang dan kenyang juga lebih lama. Dalam satu hidangan, ia memberikan:
6g fiber dalam setiap hidangan untuk memberikan rasa kenyang dan kenyang lebih lama.

Leucine untuk memelihara kepejalan otot dan untuk memberikan berat badan yang sihat
Ada 3 perasa. Vanila, Chocolate dan Cafe Latte
Promosi bulan ini beli 2 tong dapat discount 10%
FREE COD, FREE DELIVERY AREA SHAH ALAM

Ramadan tiba sekali pakej panas bahang sekali

Dan bila panas pakej sekali kering tekak, haus, pening kepala,sakit kepala,silau mata dan macam macam lagi
Minum air berbotol botol kerap nak tandas je.
Sebab inilah saintis Shaklee buat air angkasawan ni. Untuk kita yang sentiasa badan tak cukup air.

Performance Drink Diperkuat Dengan OptiCarb
Ujian klinikal membuktikan rumusan eksklusif OptiCarb yang sudah dipatenkan ini akan meningkatkan tenaga otot sebanyak 6 kali ganda, memberikan tenaga dan memelihara sirkulasi bendalir dalam tubuh.Berbanding dengan minuman sukan yang lain, Performance mempunyai lebih 67% otot glikogen (sumber tenaga) dan menyediakan tenaga dari 3 jenis karbohidrat dengan segera.

Performance drink ni utk apa lagi?
✅Mencegah penghidratan – Mengurangkan rasa haus dan melembabkan kulit
✅Membekalkan tenaga dan daya tahan fizikal – mengimbangi dan membekalkan elektrolite dalam tubuh dan mengimbangi metabolism serta air dalam badan.
✅Mengekalkan paras gula – Hal ini terbukti secara klinikal dalam memelihara paras gula dalam darah yang penting untuk membekalkan tenaga kepada otot dan mempercepatkan penyembuhan akibat kecederaan otot.

Sesuai sangat PD minum time panas dan waktu berbuka puasa nanti
Ada 2 perasa. Oren dan lime..sedap dan berkhasiat
Dah bertahun bulan Ramadan,ini air berbuka kami.

Bulan Puasa Ramai Sembelit ?

Time2 puasa ni ramai yg alami masalah sembelit, betul tak?
Ye la, kurang minum air, berbuka pon jarang makan sayur dan buah. Seksa sangat.
Jangan risau ye tuan puan, saya ada jalan penyelesaiannya.
Cuba makan Herb-lax ni.
Diperbuat dari bahan semulajadi. Malam ni makan esok confirm lancar membuang. Bonus, siap terkurus pulak sebelum raya.
Dah la jimat! Sebotol ada 120 biji, tahan 4 bulan harga RM57.50 je. So sebulan dlm RM14 jerrr.. Kalau jadi ahli lagi la murah..
Tak percaya? Cuba baca apa kata mereka ni.

5 MASALAH YANG SERING TERJADI MASA PUASA

#1 Gastrik
Yang sediada masalah gastrik, biasanya risau sebab berpuasa ni ada cabaran. Kadang2 gastrik datang sangat teruk.
Jika memudaratkan kesihatan, digalakkan berbuka. Kita tahan selagi mana boleh.
Alhamdulillah, Faz dah jumpa solusi untuk masalah ni walaupun sebelum ni ada masalah gastrik teruk.

#2 Hilang Daya Fokus
Yang bekerja mahupun belajar, masalah ni sering terjadi.
Antara sebabnya badan kita kurang air. Elak minuman bergula tinggi semasa sahur, ianya hanya membuatkan kita lesu dan haus melampau.

#3 Sembelit
Puasa sangat bagus untuk merehatkan usus kita yang dah bekerja lama. Detox paling best puasa ni.
Dapat mencegah penyakit bila berpuasa. Usus kita dapat rehat dan bersih. Penyakit bermula dari usus yang tidak sihat.
Jadi, banyakkan pengambilan serat dan minum air secukupnya supaya sembelit tidak terjadi.

#4 Sakit kepala
Sinonim juga bila berpuasa, kita sakit kepala. Bukan migrain.
Anda boleh cuba minum air yang cukup. Tapi, lagi bagus dapat ambil air yang boleh buat anda kekal hidrat seperti performance drink.

#5 Terlupa
Yang ni awal2 puasa biasanya jadi. Terlupa pergi bukak tudung saji, terlupa sampai minum air. Hehehe.
Kalau masalah 1-4 tu sebelum ni selalu jadi, jangan segan2 pm Faz untuk set puasa Shaklee yang boleh bantu anda.
Kekal dapat nutrisi sihat, badan cergas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *