Kebaikan Set Detox Shaklee yang tidak ada pada diet dan program kurus lain : Program Detox membantu kita buang toksin seterusnya jadi lebih sihat, bertenaga dan fokus. Menurunkan simptom dan risiko penyakit merbahaya.

  • Boleh diamalkan oleh ibu menyusu dengan meal plan tersendiri.
  • Mengurangkan craving terhadap benda manis dan makan banyak seperti biasa walaupun sudah selesai Detox 7 hari.
  • sesi detox yang pendek sahaja, hanya 7 hari dan sudah dapat merasakan perubahan yang positif.
  • sistem penghadaman yang lebih baik.
  • nafas lebih segar dan tidak berbau jika anda mengalami masalah nafas berbau.
  • kulit lebih segar dan tidak lesu.. serta banyakkk lagi.
  • bonus : BERAT pasti TURUN !

Detox Shaklee Kurus Cara Sihat

Mungkin korg pernah terima (especially coach macam2 program kurus di luar sana) cakap,

“Nak kurus jaga kalori, tak payah supplement pun”
“Saya tak makan apa2 vitamin, pun makin kurus”

Program kurus kita yg paling popular ialah Detox Shaklee. Apa yg sama program detox Shaklee dengan program2 kurus lain ialah “jaga kalori” (eg ada hari tak ambil carb, etc) Tapi the similarities stop there.

bezanya detox Shaklee ialah ia bantu organ detox kita untuk jadi lebih effective & efficient. Bila kalori intake dikurangkan, organ detox kita kurang tertekan. Bila ambil dengan vitamin detox Shaklee (wic boost fungsi organ detox), detox badan kita jadi lebih effective.

End up, badan pun jadi lebih sihat.

Along the way, turun berat badan.

Ini yg saya suka dengan program detox Shaklee. Kita kurus dengan cara yg lebih sihat; dalam & luar. Bukan kurus luaran tapi organ dalaman tak secantik luaran.

Korg dah cuba detox Shaklee?

Apa yang ada dalam set detox ini

  • Vivix – Dari sumber Anggur Muscadine, memberikan lebih tenaga! Polifenol ialah sumber antioksidan yang sangat baik, dan merupakan salah satu penggalak tenaga yang sangat hebat.
  • DTX Complex – Mengandungi milk thistle, tonik untuk hati. Ia membantu detoksifikasi hati, meningkatkan paras tenaga, serta membantu menghasilkan kulit yang cerah dan berseri-seri.
  • Alfalfa Complex – Daun Alfalfa mempunyai kandungan nutrisi yang sangat tinggi, meneutralkan keasidan badan yang dihasilkan oleh toksin, sekaligus membantu menurunkan berat badan. Sahabat baik buah pinggang.
  • Herb-Lax – Mengandungi daun Senna, herba mesra usus, membantu meredakan sembelit, serta menggalakkan sistem penghadaman yang sihat.
  • Peppermint-Ginger Plus – Daun pudina dan halia secara tradisionalnya digunakan untuk meredakan dan menenangkan perut, serta mengurangkan perut sebu dan berangin

Kenapa Kena Detox Shaklee ?

Kenapa kita perlu DETOX?

DETOX ni hanya untuk yang nak kurus je ? Kalau dah kurus tak perlu detoxlah kan ?

DETOX ni nak bersihkan usus saja ? Kalau hari hari dah berak tak perlulah bersihkan ususkan ?

DETOX hanya untuk usus? alamak hari hari minum air buang air besar tak bersihke ?

DETOX untuk kulit ? Kulit penuh jerawat dan cuba macam-macam produk dari harga puluhan sampai ratusan langsung tak berkesan, mesti rugi menyesal beli produk mahal, cakap tak berkesan. Memang produk tipu ke, ke badan kita penuh TOKSIN ?

DETOX sebab stress ? memang sangat stress, dulu kerja stress, buat business di rumah pun lagilah stress ? ke sebab badan tak sihat ?

Jadi sebenarnya badan kita penuh TOKSIN, bertoksik, sebab itu kita dapat masalah masalah yang teruk. Paling teruk badan jadi stress, jadi gemuk, jadi tak sihat, silap silap boleh dapat KANSER.

Jadi ainul nak ajak korang semua join program DETOX bersama ainul, terbukti berkesan dengan cara kami, yang dibimbing oleh pakar pakar

jom join SEKRANG

TESTIMONIAL DETOX AINUL MUSTAFA

Husband selalu gelak tengok gambar saya pakai tudung purple tu., Semunanya sebelum saya buat detox. berat masa tu hampir 70kg tau. masa tu tak pregnant pun. Arreessa dalam umur 2tahun 5bulan. Masih menyusukan dia. gambar tudung kelabu masa ni mak anak 2 orang. Maryam berusia 2 tahun. lama bebenor nak kurus…biar lama asal dapat…nak cepat kurus tapi cepat naik balik nak buat apa.. lepas tu stress. dah la die kemain sampai nasi tak makan. makan sayur jekk. sayur pulak tu dah kena racun serangga la. apa zat yang korang dapat? badan banyak toksin.

Feb 2016, berat dalam 63kg. huhuhu

masa tu kami buat health check. sekali terkejutzzz tengok viseral fat bacaannya 9 !! jangan tak tahu masa pakai tudung purple viseral fat 12 ( HIGH tu) bacaan 9 masih normal tapi sipi sipi lagi nak masuk zon tinggi. masa tu jugak cuba buat detox parasit. ok la berat turun la sikit. paling syiokk adalah bila buat DETOX Shaklee. 3 hari menjadi kambing. korang boleh refer sini menu detox Ainul > http://bit.ly/2b6kjIw

7 hari buat ni berat turun jadi 59kg.

Bila masuk bulan ramadan , buat lagi detox shaklee. Sahur, berbuka tetap makan nasi. makan macam biasa tetapi bila dah buat detox shaklee dulu makan sikit pun dah rasa kenyang.

Aidilfitri 2016 July 2016


latest berat 56kg. misi nak nyahkan 6kg lagi. viseral fat 6 ( normal)

Ogos 2017

Terpaksa stop projek detox sebab TERPREGNANT.. hihihii. Bukan senang kurus malah kesihatan kesuburan juga meningkat. Jadi kalau anda susah hamil lagi la wajib buat detox ni.

Detox Vivix

ALANG ALANG SAMBAR 7 TERUS

Kau makan vivix ni selamat ke ? Banyak banyak minum ni tak mudarat ke ? ALhamdulillah, ni produk shaklee, antara yang terbaik. Minuman botanical nih pun adalah campuran bahan bahan power yang terpilih, sebagai antioksidan dan sumber resveratrol terbaik. Macam-macam faedah ada dalam vivix nih. Jadi, toksah pelik kalau takde logo KKM, takde cop KKM, ianya datang sebagai makanan , dan bukannya UBAT.

DETOX VIVIX

Tapi kalau cerita dari segi faedah, memang bagus untuk orang yang nak tingkatkan kesihatan mereka. terutama yang ada sakit kritikal, kesihatan makin baik dengan VIVIX. tambah lagi, nak lagi power , untuk awet muda, dan macam macam lagi. Nak yang terbaik, boleh cuba set detox shaklee, beli 7 terus dan amalkan detox VIVIX, kesan dia, bole tengok seperti di bawah nih, hahaha, memang terus bersih, dengan keupayaan detoks dan membaiki sel, selain memberi tenaga kepada sel.

CARA ORDER SET DETOX SHAKLEE

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.
Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam.

2 thoughts on “Set Detox Shaklee”
  1. […] Anyone who experiences incomplete bowel emptying. A serving size of four tablets of Herb-Lax should cause a gentle bowel movement within several hours. By taking less than the serving size, one can still effectively speed up the flow of food and waste through the intestinal tract without causing diarrhea. Anyone performing a body detoxification […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *