Prinsip Kaya Dalam Shaklee
SHAKLEE

Prinsip Kaya Dalam Shaklee

Prinsip Kaya Dalam Shaklee, ” Abg lan sya dh bli stok utk mkn sendiri tp oestenutrix takde di branch …” Timakasih kerna setia dgn shaklee lebih 20 thn..” Abg lan ada stok klu nk 2 btl kami poskn..” Dia trus transfer duit..PA ayahanda trus pos dari Yan..

Alhamdulillah mudahnye biz bila kite share products yg berkualiti tinggi yg tinggi jga repeat sales. Customer ni dah lme consume shaklee sekali bli utk mkn sendiri lebih rm2k..dia tanya lg vivix bli 6 free 1 masih ada ke..ayah kata dah takde sbb offer tu 2 bln lps.

Prinsip Kaya Dalam Shaklee

Kdg2 ayh tak fhm pasai pa ada leaders yg dah amalkn shaklee tahu kualiti shaklee tp masih dok jual product kesihatan yg kualiti amat rendah dan tak di uji atau di kaji dgn teliti..selalu alasan sbb nk duit cpt sanggup jual apa saja.

Dlm hidup ni org yg bjaya adalah mereka yg ada perinsip hidup..salah satu perinsip penting adalah kite akan pastikn apa2 brg yg nk di kongsi mesti paling kurang ia slmt dan berkualiti. Mcmna nk tau slmt klu products tu bru timbul bsma artis atau influencer tertentu.

Sesuatu products kesihatan mesti lalui ujian klinikal dan ujian masa yg agak lme..mgkin lebih 5-10 thn bru tau kesan sampingan.Ujian klinikal(ke atas manusia) menelan belanja beratus juta Rm..mna mampu syarikat yg bru tubuh nk buat ujian mcm ni.

Jika anda setia dgn kualiti anda tak rugi..jangka panjang kite menang.Alhamdulillah kami setia dgn kualiti sejak lebih 30thn…uolls mcmmne?? THE POWER of Repeat sales which become residual sales to ensure you yr passive income!!(Formula ni ramai yg masih kelabu asap kurang fhm)

#repeatSales
#passiveincome
#lifetimebusiness

Kenapa Shaklee Tak Ada Ladang Sendiri?

Yup, Shaklee cuma memiliki ladang alfalfa di California.
Kenapa Shaklee tak tanam sendiri tumbuh-tumbuhan yg jadi bahan mentah utk vitamin2nya? Kenapa nak ambil dari ladang lain? Apsal cikai bebeno? Ke beli kat pasar tani je? Siapa jaga kualiti perladangan? Main beli je ke?
Ada banyak sebabnya kenapa Shaklee TERPAKSA untuk tidak buka ladang sendiri di USA utk semua bahan2 mentahnya.
Saya nak highlight satu point je:

Mengikut konsep ayurveda (Shaklee tak pakai pun ni, saja nak relate) ===> Tumbuhan2 akan tumbuh dgn baik & memiliki kualiti yg terbaik apabila ia ditanam di lokasi asal mereka.
That’s why Shaklee memilih bahan mentah terbaik dari ladang2 di seluruh dunia yg mampu menyediakan bahan mentah mengikut piawaian yg Shaklee tetapkan:-

✅ Ditanam secara organik.
✅ Tak ada kesan pesitisid, herbisid & macam2 -sid dari ladang2 bersebelahan. Kalau ladang sebelah pakai pestisid pun Shaklee reject.
✅ Pass 350 ujian kualiti yg dijalankan dgn flying colors. Pass 349 pun takmo.

Haaa ingat senang ke. Ingat pegi pasar tani pilih2 gitu je ke.
Banyak produk Shaklee yg discontinued bila bahan2 mentah tak meet requirement. Bukan sekadar beli sesuka hati je tauuu.

#iReachpreneur
#travelpreneur

Dengan Shaklee

DENGAN SHAKLEE AWAK TAK PERLU NAK JADI SELFISH.
DENGAN SHAKLEE AWAK TAK PERLU NAK PENING MEMILIH.

Sebab once awak shaklee, maknanya awak dah Shaklee kan satu keluarga awak sekali!!
Sungguh husna cemburu bila upline tersayang husna share berita gembira nanti beliau akan pergi cruise bersama anak2.
Masatu dah pergi trip lain bersama mak ayah tersayang.
Now bersama anak2.

Get it? You tak perlu nak jadi selfish meninggalkan keluarga tersayang dirumah.
Atau nak pening pilih should i go ke tak kalau shaklee reward trip.
Sebab boleh angkut semua orang!! Bukan hanya pergi trips je. Kalau ada shaklee meeting pn boleh je nak bawa anak2. Ha company mana yang bagi kita bawak anak2 time meeting? Takdo makna kan.
Alhamdulillah bersyukur menjadikan Shaklee as my life career.
Masa dengan keluarga tak terhad banding makan gaji.

Ya ia satu nikmat.
Sebab masa takkan pernah boleh diputar semula.
Itu indahnya Shaklee untuk kami malah untuk sesiapa jua yang menjadikan Shaklee sebagai life career.
So for those yang nak banyak masa dengan anak, usahakan sesuatu dengan bersungguh dan serious… InsyaAllah impian akan jadi kenyataan.
Untuk SID yang ada niat yg sama, teruskan usaha kerana anak2 kalian membesar dengan sangat cepat.
Moga kalian juga beroleh “masa” bersama anak dengan banyak bila kita fokus utk berjaya!

Elite Master Shaklee

Ya Allah bestnyer reward penat lelah fight
Untuk dapat berada dikalangan Elite Masters ni
Nak fight rank up ke master coordinator pun pecah peluh
Inikan pula untuk dapat award yang lebih berprestij

Tahniah Ireach Masters neni Lyna Noh & suami
Serta OSF Masters mama Azrin Mohd & suami

Best tak best reward untuk Elite Master Award ni?
Korang imagine ye, orang lain pergi Swiss duduk seat biasa. Geng Elite Masters ni pergi Swiss Shaklee taja business class kot. Seat boleh baring, boleh tidoq lena dari Malaysia sampai Swiss nh. Nak makan orang datang serve. Fine dining wei.

Tingkatkan sikit lagi imaginasi korang. Sampai Swiss pulak Shaklee dah sediakan bilik jenis suite untuk depa di hotel mewah di Burgenstock & Beau-Rivage Palace.
Nak shopping kat Swiss barang semua mahai nh kat sana?
Tak runsing aiiihhhh. Geng Elite Masters ni Shaklee bagi awai lagi cash bonus RM50,000 seorang. Sakan depa shopping nanti.
Macam nak meletup je kepals ni kan ? Mind blowing

Megadose Shaklee

ILMU BARU
(SID wajib tahu)
Smlm waktu coaching santai pn Sukma bg tau kelebihan amik mega dose vitamin.
Dia adalah pengguna tegar shaklee sejak 1992.
Umur dia 51 thn dan sudah ada 2 org cucu.

Anda lihat kulit wajah dia tanpa make up dan filter kemerahan asli asbab konsisten dgn ESP dan vit c dan E..tmasuk vivix.
Dia bg tau yg dia amik 6 bj b complex dan 6 bj oestematrixs sblm tido mmang dpt rasa perbezaan ketara..tjga awal dan hilang sume letih lengoh badan.
Selalunye ayahanda amik b complex 5 bj 2x dan oeste 4 bj sblm tido.
Smlm ayah try dose yg dia cdgkn 6 bj b complex dan 6 bj oeste sblm tido.

Alhamdulillah kesan hebat
..tjga jam 4.30 pg segar bugar dan lebih mudah ke toilet. Timakasih pn Sukma Serasi kerna share dose yg sesuai utk sya.
Amalan mega dosing dh ramai yg cuba..contoh master Lyna Noh amalkn vit c 5 bj 2x..satu cannister PD setiap hr skluarga..jd kite usah hairan dia pemenang PGUV tbesar sejak lme dulu..minta dia komen utk sahkn kyataan di atas.

Tips besarkan Pguv:
Jd pengguna tegar,amalkn secara taat dgn kadar lebih utk dpt kesan dan keyakinan..kemudian ajak dan ajar anak didik buat perkara yg sama.
Anda akn tkejut Pguv anda mbesar dn Pguv anak buah jga btambah..Ov btambah besar
sudah tentu pd 14hb bonus pun gemokks.In sha Allah.
Ruugi mereka yg mkn jimat2..uv slim2..effektif ngam2..last last bonus pun tak cukup mkn.
Smga ilmu yg ayah share di pg Jumaat yg barokah bri menafaat pd kite sume.
Berkongsi Utk Berkembang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *