detoks vaksin

Detoks Vaksin berlaku walaupun tidak sepatutnya. Mungkin anda telah memberi vaksin kepada anak-anak anda dan baru menyedari kerosakan yang boleh mereka lakukan. Kanak-kanak yang divaksinasi mempunyai kadar jangkitan, alahan, kanser otak, dan gangguan kekurangan imun yang lebih tinggi. Mungkin anda dikehendaki mendapatkan vaksin kerana profesion anda. Mungkin terdapat tindak balas buruk serta-merta, atau toksin perlahan-lahan boleh menghakis kesihatan anda.

Mungkin anda takut untuk mendapatkan vaksin HPV kerana risiko kanser yang tidak berasas tetapi mengetahui bagaimana ia memberi kesan kepada kesuburan. Satu kajian mendapati terdapat penurunan kebarangkalian kehamilan pada wanita berumur 25-29 tahun yang telah menerima vaksin HPV. Mungkin anda baru membaca 5 Sebab Berdasarkan Penyelidikan Tidak Mendapat Suntikan Selesema dan menyesali pilihan tersebut. Suntikan selesema tahun ini diramalkan hanya 20% “berkesan.” Walau apa pun alasan anda untuk detoks vaksin, kami mempunyai maklumat yang perlu anda ketahui.

Mengapa Anda Perlu Detoks Vaksin?

Detoks vaksin adalah penting untuk orang yang telah mendapat vaksin kerana ketoksikan yang wujud pada vaksin bersama-sama dengan kemeruapan logam berat dan sebatian tak organik yang lain. Sesetengah daripada kita mungkin mempunyai tindak balas yang lebih kuat terhadap vaksin berbanding yang lain bergantung pada alahan, tahap keradangan yang tinggi dan berat beban toksik mereka. Seseorang mungkin mempunyai tindak balas yang sama sekali berbeza daripada yang lain, tetapi ia mungkin daripada pencetus yang sama, iaitu vaksin. Ramai orang malah alah kepada komponen vaksin seperti telur dan logam dan ini menyebabkan trauma yang lebih teruk kepada badan.

Badan setiap orang sepatutnya menyahtoksik sepanjang masa, tetapi sesetengah daripada kita mengalami masa yang lebih sukar berdasarkan beban toksik atau keradangan kita. Toksin terkumpul apabila mekanisme detoksifikasi badan tidak dapat bersaing dengan sisa selular atau penyerapan toksin daripada usus. Pada asasnya, ini bermakna sampah masuk lebih cepat daripada yang boleh diproses oleh badan anda dan mengeluarkannya dengan selamat dari badan. Vaksin termasuk bahan-bahan yang tidak termasuk dalam badan yang merupakan toksin yang perlu dikeluarkan oleh badan. Toksin ini terkumpul di dalam hati dan organ-organ anda seterusnya merosakkan fungsi dan proses detoks badan anda. Ini memberi kesan kepada keupayaan badan anda untuk berfungsi yang membawa kepada penyakit yang lebih serius.

Apakah Beberapa Toksin Itu?

Semuanya bergantung pada vaksin jadi anda harus pastikan membaca sisipan. Seseorang perlu membacanya dan, kerana mereka menyuntiknya ke dalam badan anda, ia sepatutnya anda. Bahan-bahan ini boleh didapati di laman web CDC.

aluminium
Protein Telur
Formaldehid
Monosodium glutamat
Thimerosal

Ujian Diperlukan untuk Melindungi Badan

Bagi sesiapa sahaja, kami akan mulakan dengan ujian untuk melihat apa yang badan mereka perlukan dan bagaimana badan mereka berfungsi. Jika seseorang mengalami reaksi, kita perlu mengetahui dari mana datangnya keradangan. Satu-satunya cara untuk mengetahui adalah dengan menguji. Terdapat keperluan untuk menyahtoksik badan, tetapi jika ia dilakukan terlalu cepat, toksin tersebut boleh membuat anda benar-benar sakit. Itulah sebabnya kami melakukan ujian untuk mengetahui di mana badan anda berada dan cara menyediakannya untuk detoks. Kami akan menguji untuk keradangan, ujian untuk memastikan hati anda berfungsi dan ujian lain berdasarkan individu. Setelah mereka bersedia, kami kemudian akan melakukan apa yang kami mampu untuk menyokong proses detoksifikasi dan menyokong laluan hati tersebut.

Buang Makanan Beracun dan Toksin Kimia Lain

Badan anda tidak boleh sembuh jika ia dihujani dengan toksin lain. Mulakan dengan membuang semua bahan kimia dalam kehidupan seharian anda. Tukar produk peribadi anda, alat memasak, pencuci rumah, detergen dobi dan barangan lain yang biasa digunakan untuk versi yang lebih bersih. Ia juga masa untuk menyahtoksik diet anda. Kami mengesyorkan detoks 30 hari untuk membersihkan diet anda dan menetapkan semula badan anda. Makanan yang menambah beban toksik dikeluarkan untuk melegakan tekanan pada badan supaya badan dapat fokus untuk membersihkan logam berat/toksin keluar. Kami sentiasa mengesyorkan anda memastikan anda makan pilihan bukan GMO dan organik, terutamanya pada masa ini.

Tambah Lemak pada Diet Anda

Oleh kerana logam berat tertarik kepada lemak, kami menambah lemak, seperti minyak ikan, untuk membantu mengangkutnya keluar dari badan. Jika kita tidak mengeluarkannya dari badan, ia kekal dalam lemak badan anda atau otak anda. Tambahkan lemak sihat yang baik pada diet anda untuk membantu menyokong badan anda semasa detoks. Jangan risau lemak tidak akan membuat anda gemuk. Badan anda memerlukan lemak.

Suplemen untuk Menyokong Detoksifikasi

Berdasarkan ujian individu dan alahan pesakit, kami akan mengesyorkan suplemen yang menyokong badan individu pesakit tersebut. Kami akan menggunakan suplemen untuk membantu menyokong proses detoksifikasi, membina glutation, dan lain-lain yang disesuaikan untuk pesakit yang akan memaksimumkan laluan detoksifikasi mereka.

Terdapat juga makanan tambahan dan makanan yang mengikat logam dalam badan. Arang aktif, chlorella, ketumbar, bawang putih dan pengikat lain akan membantu merebut logam berat tersebut dan membawanya apabila ia keluar dari badan.

Set Detox Shaklee

Set Detox Shaklee boleh diambil setiap hari sebagai supplemen pemakanan yang berzat dan ia juga membantu dalam menangani sisa toksik berlebihan di dalam tubuh anda yang berpotensi memberi kesan buruk akibat tekanan oksida. Jom Detox Dengan Shaklee

Sekiranya anda melakukannya mengikut saranan, anda mampu memperoleh kebaikan optimum melalui program detoks ini antaranya seperti sistem penghadaman yang sihat, kulit yang lebih cantik dan bentuk tubuh yang elok.

1. Vivix

Minuman botani lazat yang mengandungi kuasa antioksidan yang sangat hebat. Terdiri daripada campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu.

2. Peppermint Ginger Plus

Membekalkan herba semula jadi untuk memberi kelegaan kepada sistem penghadaman anda. Mengandungi formulasi 4 herba termasuk pudina, halia, jintan hitam dan jintan manis untuk membantu penghadaman dan melegakan kembung perut. Pudina dan Halia digunakan secara tradisional dan turun temurun.

3. Herblax

Digunakan secara tradisional untuk merangsang pergerakan usus untuk melancarkan proses perkumuhan semulajadi tubuh dan melegakan masalah sembelit ringan. Agen pelawas paling berkesan.

4. DTX Complex

Dicipta untuk membekalkan nutrisi yang menyokong dan merangsang fungsi hati yang sihat dengan menggunakan formulasi hebat yang melindungi dan merangsang fungsi tubuh untuk mengekalkan hati yang sihat.

5. Alfalfa Complex

Alfalfa merupakan ‘raja segala makanan’. Dikenali sebagai gudang nutrien. Akar tunjangnya mencecah sedalam 6 meter, membekalkan pelbagai nutrien dan mineral termasuk kalsium, fosforus, zat besi, magnesium, klorofil, bioflavonoid, mineral surih dan vitamin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *