Ok ni yang terakhir sambungan dari air resveratrol dalam vivix untuk kurus. Macam mana minum air vivix atau makan vivix begitu saja boleh jadi rasa kenyang dan kurang rasa nak makan tu…

Bagaimana Resveratrol Bantu Untuk Kurus ??

Pengambilan resveratrol secara konsisten akan membantu tubuh kita menjadi kurus dengan cara :

Menghalang Hormon Estrogen.

Resveratrol akan menghalang atau menyekat pertambahan melampau hormon estrogen bagi lelaki dan wanita. Dengan erti kata lain, resveratrol akan membantu menyeimbangkan kadar estrogen yang bersesuaian dengan keperluan badan seseorang.

Ini kerana, kehadiran hormon estrogen yang tinggi akan menyebabkan badan menyimpan lemak berlebihan. Sebaliknya, apabila estrogen yang tidak diperlukan disekat atau dihalang, maka badan mula membina lebih banyak jisim otot.

Lagi banyak otot kat badan kita, maka metabolisma tubuh akan meningkat. Tu pasal yang boleh nampak kurus tu.

Resveratrol adalah senyawa tumbuhan golongan polifenol yang memiliki efek antioksidan. Sebagai antioksidan, resveratrol dapat melindungi sel dari aktivitas radikal bebas. Radikal bebas dapat memicu kerusakan sel dan meningkatkan risiko penyakit seperti kanker dan penyakit jantung.

Ada beberapa makanan yang menjadi sumber terbaik untuk resveratrol, termasuk wine, anggur, beberapa jenis buah beri, dan cokelat hitam. Pada anggur dan buah beri, resveratrol cenderung terkonsentrasi di bagian kulit dan biji anggur dan buah-buah beri. Red wine juga cenderung tinggi resveratrol karena dibuat melalui fermentasi anggur.

Sebagai zat antioksidan, resveratrol tentu dikaitkan dengan beragam manfaat kesehatan. Hanya saja, sebagian besar riset yang dilakukan cenderung menggunakan bentuk suplemennya. Untuk kurus resveratrol boleh memberi manfaat seperti di bawah

Latihan dalam botol

Siapa yang tidak menyukai idea makanan tambahan pelbagai aspek yang sepertinya dapat melakukan semuanya? Resveratrol mendahului senarai, terutama mengenai komposisi badan. Satu kajian yang diterbitkan dalam FASEB Journal, menunjukkan bahawa resveratrol dapat mencegah kesan negatif dari gaya hidup yang tidak aktif. Kajian ini mensimulasikan bobot penerbangan luar angkasa memberikan satu kumpulan resveratrol dan yang lain tidak ada. Kumpulan resveratrol tidak mengalami ketahanan terhadap insulin (ketidakseimbangan hormon utama yang berkaitan dengan lemak perut) atau kehilangan ketumpatan mineral tulang, tidak seperti rakan-rakan mereka. Ini bukan hanya memberi manfaat kepada angkasawan. Hasilnya menunjukkan bahawa resveratrol dapat mencegah akibat tingkah laku tidak aktif semasa tempoh tidak aktif, sama ada dari penyakit, perubahan jadual, kecederaan atau bahkan perjalanan.

Intinya: Resveratrol dapat berfungsi untuk anda di dalam dan di luar gim dengan mencegah penurunan kesihatan metabolik (dan tisu seperti otot dan tulang) apabila tahap aktiviti anda minimum. Sifat pemeliharaan kepadatan tulang juga menunjukkan janji bagi wanita yang berisiko mendapat osteoporosis.

Gunakan untuk menipu sel-sel lemak anda

Salah satu kelebihan utama resveratrol ialah ia dapat meningkatkan cara tubuh anda menangani apa yang anda makan dan sama ada disimpan sebagai lemak atau dibakar untuk bahan bakar yang dikenali sebagai kepekaan insulin. Penyelidikan yang diterbitkan di Nature menunjukkan bahawa resveratrol melindungi tikus dari kesan berbahaya diet berkalori tinggi, termasuk penyakit jantung, kenaikan berat badan dan diabetes. Resveratrol nampaknya bertindak pada adiponektin, yang dihasilkan oleh sel-sel lemak kita dan membantu kita menurunkan lemak dengan meningkatkan kepekaan insulin kita. Bukan hanya itu, tetapi menurut kajian Universiti Purdue, suplemen ini mungkin dapat menyekat pertumbuhan sel-sel lemak yang belum matang dan mencegah sel-sel lemak yang ada tumbuh.

Intinya: Insulin adalah satu-satunya hormon yang memberitahu badan anda untuk menyimpan atau membakar lemak dan pastinya ia bukan sesuatu yang anda mahukan secara berlebihan. Resveratrol nampaknya dapat meningkatkan kepekaan insulin, yang dapat mengatasi diabetes (bersamaan dengan diet rendah gula dan karbohidrat) dan membantu anda mencapai matlamat penurunan berat badan anda.

Vivix Shaklee

Vivix adalah satu minuman botanikal yang sangat istimewa. Ia merupakan minuman anti penuaan selular, yang dicipta oleh Shaklee Corporation, mempunyai 5 hak paten, sangat berkuasa dalam memerangi penuaan diperingkat sel. Vivix telah terjual lebih 1 juta botol di USA. Menjadikan ia adalah minuman anti penuan paling laris di dunia.

Vivix terdiri daripada campuran 16 polifenol dan salah satu bahan utama ialah RESVERATROL yang dirujuk di lebih 2,500 penerbitan penyelidikan, termasuk pelbagai kajian yang dijalankan oleh Harvard University, National Institutes of Aging, dan Institut Sains Kesihatan Alam Sekitar.

Vivix menyediakan 100 mg resveratrol dalam setiap hidangan (Satu sudu teh). Ekstrak resveratrol mempunyai resveratrol semulajadi kandungan 98%. Ini sebenarnya suplemen anti-penuaan terbaik dan tulen di dunia.

KENAPA VIVIX SHAKLEE TERBAIK ?

Salah satu produk Shaklee yang mempunyai patent-pending ialah Vivix dan formulasinya dipatenkan khas hanya untuk Shaklee secara SAH dari segi undang-undang.

Tiada syarikat yang boleh copy kandungan dan cara penghasilan produk berkenaan dan boleh dikenakan tindakan undang-undang sekiranya berlaku.

Eksklusif hanya untuk Shaklee.

LEBIH 1 JUTA BOTOL TERJUAL HINGGA HARI INI.

Vivix adalah produk terlaris dalam SHAKLEE.
kenapa ia paling LARIS? .

Sebab hanya VIVIX shj dipasaran vitamin yang dijamin berkesan utk awet muda atau anti ageing.

Produk ini mengembalikan tenaga dan badan anda seperti remaja. .

Ia bertindak dari sel mitokondria dan memperbaiki sel2 rosak dalam badan anda.

Dengan ini banyak pemulihan kesihatan dapat dilakukan dengan VIVIX.

Kesan kpd kulit juga sangat berkesan dimana kesan2 penuaan juga semakin hilang.

Jadikan Vivix produk kesayangan anda hari ini.
kami jamin anda akan rasa perbezaan nya.

Tanpa pewarna, pemanis atau perasa tiruan.

INFO VIVIX

Vivix kaya dengan polifenol yang mampu stabilkan paras gula dalam badan.
Vivix juga Kaya dengan Resveratrol yang membantu pulihkan luka dengan lebih cepat dan berkesan dan vivix untuk kurus

Kajian saintifik menunjukkan resveratrol sangat memainkan peranan dalam memanjangkan usia kerana ia dapat melawan penuaan pada tahap sel.

Resveratrol ialah sejenis phenol semulajadi yang wujud di dalam tumbuhan anggur terutamanya jenis muskat dan anggur kulit merah serta Knotweed Jepun.

MUSCADINE GRAPE VIVIX

Seriouslah bila makan anggur muscadine ni kan, terus kulit rasa hangat kat pipi, membuang pun lancar and anggur ni selepas 3 hari pun belum kecut tau.

Kulit dia pula kelat-kelat manis. And kalau korang makan yang warna bronze tu rasa dia lagi rasa vivix. Thats mean Shaklee banyak letak dalam vivix yang warna bronze yang lagi manis dan sangat berkhasiat.
Ni antara khasiat si merah jelita

?membantu masalah penuaan
?membantu masalah kulit
?membantu masalah hormon
?membantu masalah wanita
?membantu mengurangkan sakit epidural

dll Bukan tu je kalau awak nak JAGA BADAN pun si Vivix ni boleh bantu?
ALL IN ONE lah!

?membantu cepatkan metabolisme &
?membantu bakar kalori

Best ke BEST SANGAT, 1botol aje tapi sangat MULTIPURPOSE, termasuklah vivix untuk kurus

CARA PENGAMBILAN VIVIX

? Vivix sesuai diambil satu sudu teh setiap hari.
? sebaik-baiknya selepas makan (seperti sarapan/ makan tengahari).
? Goncang sebelum diminum.
? 1 botol Vivix tahan untuk pengambilan sehingga 2 bulan

VIVIX SHAKLEE ANTARA PRO0DUK SHAKLEE YANG PALING TINGGI ANTIOKSIDA

Antara kandungan VIVIX Shaklee ni ialah Polifenol yang mana mengandungi khasiatt anti0ksidan dan sel anti-penuaan semulajadi !

Jom kita baca sikit apa antara kebaikann VIVIX Shaklee
? Menggalakkan penuaan yang sihat
? Perlindungan anti-oksidan yang baik
? Bantu kurangkan risik0 sakit jantung
? Sokong ketahan sel dan baiki DNA
? Sokong fungsi kardi0vaskular
? Bantu lebih cergas dan bertenaga
? Sokong kesihatan secara menyeluruh
? Menyokong kesihatan sendi
? Menyokong sistem imun

Kalau korang nak tahu, VIVIX ni antara hot sellingg item setiap bulan tau. Terbaik vivix untuk kurus

vivix kurus detox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *