Vivix Shaklee Pasu Putih

Vivix Shaklee Untuk Kurus ? Kenapa vivix ini bagus untuk masalah obesiti,metabolisme ? Jom baca lagi masalah nak kuruskan badan di bawah.

Masalah Obesiti

Morbid obesiti adalah keadaan kesihatan serius dengan Jisim Indeks Tubuh (BMI) lebih 40 kilogram (kg)/meter persegi (m2) dan berisiko tinggi mengalami pelbagai penyakit kronik seperti kencing manis, darah tinggi dan jantung.

Akibat gemuk melampau dengan berat melebihi 180 kilogram (kg), Mohd Shakir yang bekerja sebagai pentadbir keselamatan di sebuah syarikat swasta di Kuantan, pernah pengsan selepas dua kali mengalami pendarahan selepas urat pada kakinya bersimpul dan bocor ketika berusia 16 dan 26 tahun, selain menghidap tekanan darah tinggi pada usia 25 tahun.

Info dari  Berita Harian

BAGAIMANA VIVIX BERTINDAK MEMBANTU UNTUK KURUS?

Ada 3 cara Vivix membantu untuk turunkan berat badan. Antaranya:

1. Resveratrol membantu mempercepatkan kadar metabolisme badan.

Jika metabolisme badan kita tinggi, ini akan menggalakkan penurunan berat badan dengan cepat. Apabila metabolisme mula dijalankan dengan optimum, badan akan membakar lebih banyak kalori. Lagi banyak kalori hilang, lagi cepat anda mencapai berat yang ideal.

2. Resveratrol membantu memecahkan lemak dalam badan untuk ditukarkan kepada tenaga

Vivix akan memusnahkan sel-sel lemak dalam badan dengan cepat secara semulajadi dan ditukarkan kepada tenaga

3. Menghalang kenaikan paras hormon estrogen yang menyimpan lemak dalam badan

Hormon estrogen yang tinggi akan menyimpan lemak badan yang berlebihan.

vivix je kan senang 

Vivix Bantu Kurus Dengan Sihat

Afternoon

Lunch tadi makan apa ? Ada ke yang tengah DIET or yang tengah JAGA BADAN rasa menyesal lepas makan tadi ?
Jangan risau . Belum terlambat . Pagi tadi dah ambil RES-V .

Tengah hari macam ni kalau rasa terlebih makan dari biasa , cepat – cepat ambil VIVIX.
YEKE VIVIX BOLEH BANTU KURUS DENGAN SIHAT ?

Kenapa DETOX dengan VIVIX ?
Semua org tau dalam Vivix ada anggur muscadine .
Dalam anggur ini ada polyphenol dan mengandungi asid elagik dan elagatin pada kepekatan luar biasa pabila bergabung menghasilkan efek antioksidan luar biasa .
Melindungi sel dari serangan radikal bebas .

Asid Elagik ini yang penting !
Penting sbb menurut kajian ia mampu meningkatkan kemampuan sel hati merungkai sel lemak berlebihan dan
Merencat pertumbuhan sel lemak baru & yang sedia ada .
Sel lemak tu kalau berlebihan jadikan kt obesiti .

Disnilah peranan utama Vivix untuk proses detox .
So , tunggu apa lagi ? Jom ambil VIVIX sekarang

VIVIX TONIK AJAIB UNTUK KURUS⁣⁣
⁣⁣
Vivix ialah minuman kesihatan yang terbaik antara semua supplement Shaklee. Yang membantu ramai orang untuk lebih SIHAT, CANTIK dan berjaya bantu ramai orang untuk kekal sihat dan atasi pelbagai masalah.⁣⁣
⁣⁣
Resveratrol terdapat paling tinggi di dalam ANGGUR MUSCADINE. Anggur paling mahal dan special kerana saiznya yang lebih besar beserta khasiat di mana ia kaya dengan anthocyanins, antioksidan tinggi. ⁣
⁣⁣
Manfaat resveratrol untuk kurus:⁣
memberi kesan dalam pengurangan LEMAK dalam badan⁣
menjadi penghalang kepada sintesis lemak seterusnya meningkatkan pengoksidaan asid lemak⁣
membantu meningkatkan pengaliran darah yang membawa oksigen ke seluruh badan yang membantu dalam pembakaran lemak⁣
membantu memberi rasa KENYANG yang sekaligus dapat mengurangkan keghairahan untuk makan⁣


So kepada korang yang ada masalah KEGEMUKAN, sila lah berikhtiar dengan Vivix kerana memang sangat terbukti berkesan!⁣

VIVIX MEMBANTU UNTUK KURUS ?⁣

Ya betul . Kalau korang nak tahu VIVIX nie salah satu minuman botani yg sangat membantu juga utk korang yg nak kurus .⁣

VIVIX kaya dengan resveratrol yg membantu :⁣

 mempercepatkan kadar metabolisme badan⁣
 membantu memecahkan lemak dalam badan untuk ditukarkan kepada tenaga⁣
 menghalang kenaikan paras hormon estrogen yang menyimpan lemak dalam badan⁣
 membantu memberi rasa kenyang⁣
 membantu proses detox lebih berkesan & cepat⁣

Lepas nie boleh laa ambil VIVIX pulak utk kurus kan !⁣

Vivix Shaklee 1001 Kebaikan Keajaiban

VIVIX SHAKLEE MEMPUNYAI 1001 KEBAIKAN DAN KEAJAIBAN

Kalau nak bercerita berkenaan VIVIX SHAKLEE nie mmg lah x hbis… Yg penting mesti cuba dulu..

Sebab! terlalu banyak KEBAIKAN dan KEBERKESANAN nyaa!

Ada orang kulit muka kusam berjerawat, senang cerita ada masalah kulit yang teruk,lepas consume VIVIX SHAKLEE terus cantik..

Ada orang badan GEMUK payah nak kurus2,lepas consume VIVIX SHAKLEE terus dapat badan langsing ramping..

Ada orang STROKE tak bole jalan,lepas consume VIVIX SHAKLEE terus bole jalan dan teruskan kehidupan seperti sediakala..

Ada orang TEKANAN DARAH TINGGI susah nak kawal,lepas consume VIVIX SHAKLEE terus tekanan darah jadi stabil.

Ada orang bacaan KENCING MANIS tinggi melangit,lepas consume VIVIX SHAKLEE terus dapar bacaan gula yang normal..

Ada orang disahkan doctor ada block di JANTUNG,lepas consume VIVIX SHAKLEE terus sihat jantung tanpa jalani any operation.

Ada orang atas faktor umur dapat sakit SENDI tanpa dapat dikawal dan pergerakan terkawal, lepas consume VIVIX SHAKLEE terus baik dan bole lakukan riadah sihat seperti biasa..

Ada orang ikhtiar 4-5 tahun untuk HAMIL, consume VIVIX SHAKLEE terus disahkan pregnant baby twin lagi..

Ada orang buat any type of OPERATION or CZER,consume VIVIX SHAKLEE terus baik pulih luka dengan cantik tanpa kesan parut.

Ada macam2 lagi kebaikan VIVIX SHAKLEE ni., nak huraikan satu-satu mahu makan 100 page..makooiii..!

Paling best sekali VIVIX SHAKLEE ni boleh tahan sampai 2 BULAN penggunaan,berbaloi sangat dengat HARGANYAA!!

Marilah kita sama2 hidup dalam keadaan SIHAT,CANTIK,LANGSING dan BAHAGIA selalu..DUNIA dan AKHIRAT!!

Artis Cantik Minum Vivix Shaklee

PATUT LA CANTIK!!! RUPANYA INI RAHSIA DIORANG!

RITA RUDAINI.
EMMA MAEMBONG.
ASYRAF MUSLIM
AYU RAUDHAH. .

Kalau nak tahu, mereka ni antara artis Malaysia yang berkulit licin & makin cerah, badan solid dan ramping, wajah segar dan paling utamanya ” SENTIASA NAMPAK MUDA! !”. .Tiada lagi rahsia dan nyata mereka sendiri mengaku bahawa RAHSIA KECANTIKAN mereka adalah dengan memakan VIVIX SHAKLEE!

KENAPA VIVIX MENJADI PILIHAN PARA ARTIS???

Ianya LENGKAP dengan pelbagai kebaikan. Hanya 1 botol boleh membantu artis ini untuk kelihatan menawan, kurus, aktif & bertenaga, sihat sentiasa dan TAMPAK MUDA! .Mudah untuk di makan kerana hanya perlu tuang dan ambil 1 sudu kecil sahaja setiap hari.

Vivix tentunya BERKESAN kerana terbukti ramai telah mengikut jejak langkah selebriti ini kerana siapa tak nak kelihatan”muda dari usia ” bukan? Shaklee telah mengeluarkan kenyataan jika amalkan anggur shaklee ni anda akan kelihatan muda 25 tahun daripada usia asal anda.

Vivix mencantikkan kulit bukan sahaja wajah, MALAH SELURUH BADAN! Ramuan terpilih dari 6 buah negara mampu membuatkan anggota badan yang kendur dan lembik menjadi TEGANG, MUDA, ANJAL, TERLETAK dan MENAWAN

Selain mencantikkan, VIVIX turut membantu menurunkan berat badan. WOW! Bukan saja cantik tapi dapat kurus ramping pula.Sesuai untuk wanita yang mementingkan kecantikan kerana Vivix merawat sel rosak dalam badan kita hingga ke peringkat DNA iaitu sel badan paling halus.

1 sudu kecil Vivix = 100 gelas pati anggur pekat yang berkualiti!

Teknologi penghasilan dihasilkan oleh para DOKTOR dan SAINTIS dan kos kajiannya melibatkan berbillion USD. Vivix terbukti NATURAL, SELAMAT & BERKESAN.BERAPA HARGANYA! ?. Anda tersangat beruntung kerana pada bulan ini HQ ada buat promosi ” VIVIX TURUN HARGA “. Memang tersangat murah dan rugi kalau tak grab offer bulan ni. .

NO CHEMICAL
LAB TESTED BY DOCTORS & SCIENTIST
PROVEN EFFECTIVE
NATURAL

Vivix Untuk Wanita Tersayang

Vivix untuk Kesihatan menyeluruh!

Kulit cantik 
Badan bertenaga dan tak mudah letih Atasi masalah sakit lutut , kebas sana sini 
Bantu Untuk loss weight 
Sembuhkan luka selepas bersalin 

Best sangat ke Vivix ni? Mostly yang amik Vivix untuk kecantikan rata2 semuanya akan cakap:

 Kulit makin GLOWING, TAK KUSAM
 JERAGAT nampak PUDAR & hilang!
 JERAWAT tiada lagi
 PORI-PORI makin mengecil
 Bekas PARUT dah makin pudar
 Muka nampak lebih CERAH!
 Kurang KEDUTAN kat muka!

*Vivix sangat sesuai untuk wanita2 yang pentingkan kecantikan kulit luar dalam*!

Vivix bukan sahaja mencantikan wajah tapi SATU BADAN dapat effect !

Vivix juga buatkan anda jadi nampak muda *MENAWAN, lebih sihat, CERGAS bertenaga dan KURUS!*

Paling sesuai hadiahkan vivix ni untuk *mak ayah kita yg kerap mengadu sakit lutut, kebas sana-sini, selalu mengadu* penat setiap hari.

*VIVIX IS THE BEST AND POWERFUL PRODUCT IN SHAKLEE

Berapa Harga Vivix Shaklee Untuk Kurus ?

1 botol 150ml Harga RM475. Special Offer 1 botol hanya RM380 FREE POS FREE MEMBERSHIP . Jika beli 2 botol ke atas anda akan dapat cash back. Lagi banyak beli lagi banyak cash back. Ada yang pernah menikmati cash back RM2k tau. Jadi anda akan dapat harga vivix lagi murah. Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *