Vivix Shaklee Pasu Putih

VIVIX raja  produk Shaklee. Vivix ada sangat2 banyak manfaat. Terutama untuk orang yang ada masalah kritikal. Boleh ikhtiar dengan amalkan Vivix. Sebab itu Vivix digelar raja segala produk. Bulan ni promosi dia, save Rm76! Dapat jadi ahli secara pecuma. Untuk anda yang nak dapatkan Vivix, boleh hubungi ainul untuk order dan pertanyaan lanjut.

Sesudu Vivix Shaklee Untuk Kesihatan Menyeluruh

Sesudu vivix sebelum memulakan kerja untuk kesihatan kesihatan menyeluruh . Kadang akk minum terus direct kat sudu, kadang togak he dari botol. kadang2 tu bancuh dengan air.

Baru awal pagi tadi sempat close deal dengan seorang cus-tomer yang mencari supplement untuk,

Kulit lebih sihat dan cantik
Turunkan berat badan
Lebih bertenaga
Ikhtiar untuk hamil

Terus akk cadangkan Vivix dan beberapa supplement lain yang beliau perlukan, inshaaAllah dapat membantu beliau untuk keempat empat niat Dan tujuan tadi.

Tapi bagi saya kan, kalau beliau nak ambil Vivix jer pun InshaAllah dah boleh membantu.

Bukan saya nak kata Vivix nih magic ke apa, tapi Vivix kaya dengan ANTI-OKSIDA yang terbaik untuk melambatkan proses penuaan.

Tanda tanda penuaan sel mula berlaku apabila sel badan tidak dapat berfungsi dengan baik, lalu menyebabkan beberapa masalah dari segi kesihatan, kesuburan dan kecantikan.

Manfaat ANTI-OKSIDA adalah untuk memperbaiki dan melindungi sel daripada radikal bebas, juga memelihara dan memperbaiki sel. Jadi bila sel sihat, organ dapat berfungsi dengan lebih baik.

Automatically seluruh fungsi badan dapat berjalan dengan lebih efficient, InshaAllah dengan izin Allah Aza Wajalla

Saya sendiri memang memilih untuk consistent ambil VIVIX setiap hari untuk kesihatan dan kecantikan yang berpanjangan InshaaAllah

Okay dah sampai masa untuk akk uruskan public life . Biasa sebelum tu, akk akan ambil esp juga untuk beri Baja & makanan terbaik pada sel juga.. Kenyang pun blh tahan lama jugak..

Akk suka ESP ni sebb dapat membantut kan Rasa nk mkn “manis, lemak, masin, fastfood, kafin Dan sebagainya”

Jom kita Mulakan setiap perkara dgn Bismillahhirrahmanirrahim..

SALAM DHUHA

Ramai Jatuh Cinta Dengan Vivix Shaklee

Hari ini saya nak berceloteh mengenai Vivix Shaklee! Apa tu Vivix? Pernah dengar ke? Apa kehebatannya? Jom kita baca untuk mengetahui mengapa ramai jatuh cinta dengan kehebatan dan kebaikan vivix shaklee ni?

Vivix merupakan penemuan revolusi dalam nutrisi  polifenol. Vivix merupakan satu paten tertunda yang hebat dengan campuran botani eksklusif yang terdiri daripada poligonum cuspidatum, anggur muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak ung.

Vivix atau lebih popular dipanggil sirap Shaklee kerana cecair vivix ni berwarna merah. Vivix Shaklee merupakan supplement anti penuaan terbaik di dunia. Ia berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Shaklee dan merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia.

Apakah kehebatan Vivix Shaklee?

a) Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.

b) Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.

c) Vivix melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

d) Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)

Bagaimana Vivix bertindak dengan berkesan?

Rahsianya kerana Vivix melindungi dan membaikpulih sel DNA kita di samping mengelakkan penimbunan protein AGE dalam badan.

Kebaikan Vivix Shaklee

* Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan

* Memelihara keseluruhan kesihatan

* Anti oksida yang sangat baik – awet muda

* Membantu anda merasa lebih bertenaga

* Mengurangkan risiko kanser

* Membantu pesakit diabetic

* Menguatkan sistem imun

vivix raja produk shaklee

Fungsi Vivix

Apakah Fungsi Vivix Shaklee? vivix raja produk shaklee

1. Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal

2. Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

3. Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

Manfaat Vivix

Vivix ni king of supplement dalam Shaklee. Sampai kan ada yang tanya saya “kalau consume Vivix, tak perlu supplement lain betul ke”? vivix raja produk shaklee

Yee.. sebab Vivix ni dia fokus pada sel tau. Dalam badan kita ni pon, sel sangat lah penting kan. Jadi cuba korang bayangkan kalau sel korang tak ok, macam mana dengan organ yang lain?

Sebab tu la Shaklee perkenalkan Vivix ni. Banyak sangat manfaat Vivix. Untuk penyakit apa pun boleh amalkan Vivix.

Darah tinggi? Kencing manis? Sakit jantung? Sakit sendi?

Semua boleh

Haaa lagi satu, Vivix ni sesuai sangat untuk warga emas tau. Jom la pakat hadiahkan ibu bapa korang vivix ni. Puasa dah dekat, kalau dorang dapat Vivix ni, mesti senyum je sampai ke telinga.

Nak solat terawih, nak berpuasa satu hari, nak kemas rumah, nak buat kerja itu ini, semua tu perlukan tenaga yang cukup tau.

Hadiahkan satu botol Vivix untuk ibu ayah di kampung, inshaaAllah ada restu mereka bersama kita

Nak tahu lebih lagi macam mana Vivix bertindak dalam tubuh badan korang? Meh cepat contact saya

SATU SUDU TEH SETIAP HARI

Korang nak tahu tak, Vivix ni antara supplements shaklee yang sangat bagus, kiranya dikategori PREMIUM PRODUK

Vivix diperbuat dari bahan yang sangat berkualiti dan MAHAL. salah satu bahanyg terkandung adalah ANGGUR MUSCADINE
Anggur ini ada orang pernah jumpa di KLCC, sebiji sahaja harganya Lebih RM100 tau..

Antara manfaat VIVIX yang perlu korang tahu

Renew cell , cell yang dah rosak di perbaharui untuk bantu bdn lebih cergas

Anti penuaan – kulit lebih anjal dan organ dalaman lebih muda dari usia

Perbaiki sel seawal peringkat DNA

Kawal paras gula pesakit diabetes

Mengurangkan rasa ketagihan merokok

Bantu percepatkan penyembuha luka selepas pembedahan

Hari ini harga murah sangat untuk VIVIX , seriously murah!! memang takkan dapat jumpa kat bulan lain tau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *