vivix esp shaklee

hooo, bila kita kata Vivix ESP shaklee ni, ianya satu produk hot Shaklee yang korang patut cuba, dan cuba. Macam mana nak rasa muka lawa, awet muda, gebu, dan tak juga nak rasa hidup kembali, nak pulih dari penyakit tiga serangkai ? Kenalah cuba VIVIX, yang memang berkesan dari dalam, untuk membaiki DNA dan seterusnya membuatkan anda lebih sihat. Jom kita tengok di bawah manfaat 2 produk di bawah ni, ESP dan VIVIX.

ENERGIZING SOY PROTEIN

Untuk yang nak kurus, nak cantik, dan macam-macam lagilah, kalau korang baca manfaat ESP tu kat blog-blog lain, pergh memang gila best, dah macam-macam testimonial, paling best tuh, semuanya dok cerita susu badan banyak, bertenaga, dan yang 18SX pun ada juga. Rasa vanilanya memang best, resepi boleh bikin macam-macam ikut kreativiti anda. Paling mantap kalau korang tengok testimonial kat sini, hehehe. vivix esp shaklee.

VIVIX

Bunyi macam apa tuh, pelik sungguh. Tapi antara produk termahal shaklee. Ok, korang tentu dah baca macam mana mahalnya produk ini, tentu sekali manfaatnya, pergh sungguh power. Ramai dah pulih dari kencing manis, master iffah pulih dari SLE, dan ramai lagi. Oklah, harga vivix ni, memang diakui mahal. Tapi, cuba amalkan selalu, boleh muka awet muda selepas ambil VIVIX, hehehe. So, mak bapak yang ada sakit 3 serangkai tu, bagilah vivix kepada mereka.

Vivix Shaklee Elak Keradangan Age

Apa itu A.G.E? Ia adalah singkatan daripada Advanced Glycation End Produk. Dan tidak merujuk kepada berapa umur kita. Ia adalah sejenis toksin yang muncul apabila sesuatu makanan dipanaskan , dipanggang, digoreng atau dipasteur. Penimbunan protein A.G.E di dalam badan menyebabkan kerosakan tahap sellular yang akan menggangu keutuhan sel dan panjang umur sel. A.G.E juga akan merosakkan protein tertentu dalam badan yang akan menyebabkan berlakunya keradangan . Jika A.G.E terbentuk di lutut maka ia akan menyebabkan kepada radang sendi.

Kajian pada 2009 mendapati, pengambilan makanan yang dimasak pada suhu rendah dalam diet mampu membantu mengurangkan paras A.G.E

APAKAH PRODUK YANG MEMBANTU MENURUNKAN PARAS AGE DI DALAM BADAN?

Sudah semestinya vivix. Vivixmerupakan suplimen anti penuaan terbaik di dunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh shaklee, syarikat no 1 suplimen di Amerika Syarikat. Di dalam makmal , ramuan utama vivix iaitu Muscadine grape, purple carrot , eldeberry dan polygium cuspidatum menunjukkan impak kepada 4 mekanisme penting penuaan tahap sellular iaitu.vivix esp shaklee.

1. Menghalang daripada kerosakan DNA

Setiap hari sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang akan merosakkan DNA. Serangan ini akan merosakkan pengakalan data genetik dan ia menjadi satu “kesilapan” pada sel. Sel sel lain akan turut mengikut kesilapan tersebut menyebabkan fungsi sel terganggu. Oleh itu resviratrol di dalam vivix dapat memelihara sel daripada terus rosak

2. Memberi impak positif kepada pengawalan genetik

Dalam kajian LANDMARK STUDY menunjukkan bahawa ramua vivix iaitu resviratrol dan polifenol dapat mengaktifkan satu pengawalan gentik utama yang membantu melambatkan penuaan tahap sellular.

3. Menggalakkan pengeluaran tenaga kepada sel sel

Ramuan vivix dapat menjana tenaga dengan lebih baik kepada sel dan meningkatkan kecekapan fungsi sel.

4. Ramuan vivix adalah 10 kali lebih kuat daripada resviratrol

di dalam wain merah yang mampu untuk memelihara sel daripada kerosakan tahap sellular akibat daripada penimbunan protein AGE yang berlebihan. Purple carrot di dalam vivix bersifat antioksidan , anti radang , anti mikrobial dan anti carcinogen . Ia juga berkebolehan membantu penjagaan salur darah dan platlet darah .

Penimbunan protein A.G.E di dalam badan menyebabkan kerosakan tahap sellular yang akan menggangu keutuhan sel dan panjang umur sel. A.G.E juga akan merosakkan protein tertentu dalam badan yang akan menyebabkan berlakunya keradangan . Jika A.G.E terbentuk di lutut maka ia akan menyebabkan radang pada sendi.

7 Manfaat Utama ESP

kepada lelaki dan wanita, muda atau tua. Anda patut tahu jika ingin sihat dalaman dan luaran. Apabila tubuh badan sihat, secara automatik anda akan cantik menawan dan awet muda mahupun tampan!

Assalamualaikum & hai.  Kalau anda belum tahu, ESP adalah produk pertama Shaklee yang saya cuba. Mula-mula memang berkerut jugak dengan rasa ESP ni. Demi menjayakan misi penyusuan susu ibu ainul, kena cuba gagahi juga. Telan je..

Sekarang dah tak boleh tinggal ESP. Sehari tak minum rasa tak lengkap. Lebih-lebih lagi bila dah tahu kebaikannya yang lain. 

1) Awet Muda

Asid Amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland dan lain-lain. Pengambilan ESP yang kerap dan konsisten adalah kunci kepada awet muda.

2) Baik untuk Hormon

Kacang soya merupakan satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones. Fungsinya bersamaan dengan hormon wanita. Ia membantu merendahkan paras kolesterol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung.

3) Baik untuk Prostat

Genistein yang terkandung dalam kacang soya terbukti keupayaannya mengekang pertumbuhan dan perebakan sel kanser. Ia memusnahkan radikal bebas di dalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser. Ia juga sangat baik dalam pemulihan uterus, ovari, menopaus dan pembesaran prostat.

4) Kulit Remaja

Merangsang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, percepat proses penyembuhan luka dan mengurangkan kesan parut.

5) Pembekal Tenaga

Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan.

6) Membaiki Pigmentasi

Membaiku masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua.

7) Membaiki Memori

Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan. Sebenarnya saya tak sangka akan dapat manfaat-manfaat lain bila minum ESP. Ada perasan yang memang bertenaga masa tengah struggle nak latih little baby direct breastfeeding dan nak tambah susu badan.

Memang bonus besar pada nuha. Seronok sangat bila tahu bulan ni Shaklee tawarkan promosi ESP. Memang nuha tak lepas peluang beli untuk diri sendiri. memang terbaik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *