the power of yes

The Power of Yes ? Saya tak leh wat biz ni sbb xde modal. Sya sibuk le mana ada masa..lg pun sya xbminat.Saya tak dpt grow sbb anak ramai. My husband xsupport sbb tu susah nk buat biz. Sya jenis tak pandai bergaul dan introvert..Customers sya selalu buat hal mcm cips more!! My leaders pulak selalu ‘mood swing’ jap nk jap tak kisah.

Skrg ekonomi kurang bagus jd permintaan pun menurun

My mentor tak byk membantu dan enviroment biz yg tak memberansang buat sya lambat grow. Skrg byk persaingan agak mencabar jga kn? Anda leh sambung alasan demi alasan nape biz tak meningkat..yg peliknye sume kelemahan tu sbb org lain. Ayahanda leh jwb setiap objections tu tp jz nk simpul hanya satu je sbb asas dan utama..

Sebab utama anda tak jelas yr BIG WHY dan tak kata BIG YES to yr future. Percayalah jika wujud the power of YES ia akn mengubah segalanye. Ingat ya succsess starts with YOU..kejayaan adalah berpunca dari dlm diri sendiri.

Nk bjaya ubah mind set,sikap dan komitmen kite..hanya kite yg mampu buat bkn org lain. Slmt bhujung minggu bsama yg tsyg

Ke sana ke sini uruskan bisness ni shaklee bayar tak?

First of all, yes shaklee bayar saya untuk uruskan bisness dengan certain amount based on our sales
Duit yang shaklee bayar tu adalah duit bonus leadership dan juga car bonus
Bonus leadership kerana saya dah rank up sebagai leader dan ada leader di bawah saya. Ini duit upah yang shaklee bagi sebab mengajar ahli di bawah saya sehingga dorang pun rank up sebagai leader.

Duit ni shaklee tak potong dari bonus leader saya tapi memang dari company sendiri yang bayar
Bila ada upah macam ni memang lagi semangat lah kita nak mengajar kan
Dan duit car sebab shaklee tahu walaupun bisness ni adalah online tapi nak bina bisness ni kena buat 2,2. Online dan offline. Jadi urusan jumpa downline, pos barang, duit tol, duit minyak kereta, shaklee bayr semuanya dalam bentuk car bonus

Sebab tu car bonus kitorang adalah cash money. Dan bukan nya shaklee bagi sebiji kereta. Sebab shaklee tahu dah keperluan setiap orang tak sama
Kalau dah ada kereta buat apa nak tambah kereta lagi. Yng penting bukan nya kereta tapi duit minyak tu haaa
Ada kereta takde minyak tak boleh juga jalan

Shaklee bab bayar bonus memang pemurah. Dan saya rasa shaklee saja company networking yang offer bonus unlimited di Malaysia ni
Jadi peluang untuk jana pendapatan dengan shaklee ni memang tersangatlah luas dan besar
Yang penting rajin dan nak usaha

Kenapa Shaklee ?

1. Halal – product Shaklee mempunyai sijil halal daripada badan yang diiktiraf JAKIM
2. Lulus KKM – Selamat dan tak akan rosakkan buah pinggang korang.
3. Non-GMO – Product Shaklee tiada Genetically Modified Organisms dalam ramuan. Semua natural
4. Beyond Organic – Kenapa beyond organic dan bukan certified organic? Sebab organic hanya cara pembuatan atau penghasilan, ia bukan jaminan product tersebut bersih dan tidak dicemari
5. Landmark study – Shaklee telah jalankan kajian jangka masa panjang antara individu yang mengamalkan supplement mereka, supplement lain-lain jenama dan tiada pengambilan supplement langsung.
6. Effective – yes! Shaklee effect bersepah kat luar sana.
7. 100+ years – of innovation. Multivitamin pertama dihasilkan di oleh Dr. Forrest C. Shaklee lebih 100 tahun yang lalu.
8. Quality, Trusted – need I say more?

CAR BONUS ACHIEVER

One of the perks bila join shaklee is CAR BONUS!
Idaman setiap shaklee independent distributor.
What is car bonus?
Car bonus ni ialah CASH yang shaklee bagi untuk kita bayar kereta kita SETIAP BULAN.
Yes, Shaklee bagi dalam bentuk CASH!
Kenapa tak bagi je kereta sebijik?
Well, minat kita semua tak sama.
Ada yang nak beli kereta kecil.
Ada yang nak beli kereta besar.
Ada yang tak nak beli kereta pun tapi nak that extra cash setiap bulan.
Minimum cash yang Shaklee bagi setiap bulan ialah RM550 and maksimum is infinity. The more sales u make, the more cash for car bonus u will get
Dan yang lagi best, Shaklee bayar cash bonus ni setiap bulan seumur hiduppppp! Ya Allah best gilaaa!
Itu yang bestnya Shaklee ni. Bisnes yang worth untuk diperjuangkan. Bisnes yang berbaloi untuk kita fokus because of all the benefits Shaklee tawarkan.
Sebab tu once kita tahu semua kelebihan yang kita akan dapat dengan bisnes Shaklee, kita akan rasa sayang betul dengan bisnes ni. Dan kita akan usahakan yang terbaik. Barbaloi!

Zizan Razak Makan Shaklee ?

Tengah tengah coaching terdiam kejap.. aku macam kenal mamat yang masuk beli shaklee ni.. zizan razak lah! di fahamkan zizan tak berapa sihat harini.. malam ni pulak ada show.. nampak dia tadi beli coQtrol dgn garlic. Memang untuk tenaga n kuatkan antibodi tu artis artis memang ramai makan shaklee… dorang faham je apa fungsi supplement ni.. lagi pulak artis busy, they are too busy to eat right.. atleast supplement boleh bantu topup apa yang patut (mengikut pilihan kita, apa yang kita ambil) . Kdg kita ni makan mcd fastfood bagai tak pernah risau buah pinggang ke apa. Makan supplement risau pulak.. shaklee pulak tu.. bukan sebarang produk. Yakin lah ok? Jgn risau tak menentu

Best! Best! Best!

Korang dah nampak iklan shaklee kat billboard?
Korang dah nampak iklan shaklee kat google ads?
Dikala banyak company tersepit, gulung tikar, company Shaklee terus melangkah..
Iklan Shaklee dibillboard seluruh Malaysia.
Iklan Shaklee juga ada di alam maya.
Search info kat pakcik google, eh! Iklan Shaklee.
Shaklee dimana..?
Shaklee dimana..?
Shaklee disana sini
Alhamdulillah..terima kasih kepada company yang sangat2 komited dalam mengembangkan bisnes, yang dah melaburkan jutaan ringgit untuk pengiklanan.
Tugas kami sebagai ejen untuk share awareness dan membantu pengguna untuk dapatkan service terbaik

Inilah masanya, kawan2 diluar sana, untuk join bersama2 kami untuk menjana income.
Siapa berminat? Untuk join team kami? Sangat dialu2 kan. Terbuka untuk 10 orang terawal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *