Vitamin Hilangkan Jeragat

Jeragat ialah sejenis inflamasi kulit. Asasnya, ia disebabkan oleh kesan radikal bebas. Radikal bebas yang berlebihan menyebabkan penghasilan melanin menjadi tidak normal. Kulit akan bertindak balas secara semulajadi untuk melawan sinar UV.

Pigmen gelap (Melanin) akan dihasilkan dengan lebih banyak. Terlebih banyak sehingga terjadinya jeragat. Oleh itu, pengambilan testimoni Vivix jeragat akan membantu mengawal lambakan radikal bebas pada kulit.

Masalah Jeragat Shaklee

Selain dari itu, resveratrol yang ada didalam Vivix juga diuji 95% dapat menghalang kerosakan sel yang menyebabkan jeragat. Ia meneutralkan kesan sinar UV pada kulit. Jeragat yang gelap akan sembuh dan semakin cerah dengan cepat.

Vivix Boleh Hilangkan Jeragat ?

Rahsia. Its super Antioxidant! Antioksidan ini penting untuk membaiki & memulihkan sel-sel kulit mati atau rosak. Sel yang rosak ini yang membuatkan pertahanan kulit lemah dan menyebabkan ia mudah naik jeragat.

Apabila sel-sel kulit yang lama diperbaharui automatik kulit pun jadi cantik, lebih bersih, cerah & berseri!
Best kan? Sebab itu ramai yang apabila rajin mengambil setiap hari produk Vivix Shaklee ini mendapat efek wajah nampak lebih muda dan berseri sepantas

Jeragat Hilang Lebih Cepat, Kulit Lebih Muda

Jeragat ni susah nak hilang tau. Ambil masa bertahun tahun. Oleh sebab itu kena cegah dari awal. Kenapa jeragat susah hilang?

1. Sinaran Matahari

Sinaran uv ni musuh utama kulit kita. Terlalau terdedah kepada sinaran matahari akan membuatkan kulit kita lebih gelap, tona tak sekata, kurang berseri dan malah akan menyebabkan bintik-bintik hitam jeragat. jeragat yang dah mula pudar pun akan kembali bila terdedah kepada sinar matahari.

2. Perubahan Hormon

Perubahan kitan haid jugak menjadi salah satu punca jeragat muncul. Sesetengah wanita hamil juga akan mengalami masalah jeragat kena perunahan hormon semasa hamil. Selain itu pengambilan pil perancang juga menyebabkan jeragat.

3. Pemilihan produk yang salah
Tersalah memilih produk juga punca jeragat kerana pemilihan produk yang mengandungi bahan kimiaterlarang akan menipiskan kulit muka. Kulit muka yang nipis akan menyebabkan kulit menjadi sensitif dan terdedah risiko kepada sinaran matahari sangat tinggi.

4. Penjagaan muka yang tidak konsisten
Bila dah pilih produk yang selamat jangan pulak malas jaga muka. kalau malas sangat pun jangan la sampai tidur tak cuci muka. Make up yang tidak berkualiti pun penyebab jeragat tau.

5. Keturunan
Kalau sebab keturunan boleh semak dengan mak, ayah atau kaum keluarga terdekat. Kalau mereka ni ada jeragat jadi tak mustahil kita pun akan ada jugak. Jadi kena ambik langkah berjaga-jaga. Testimoni Vivix Jeragat

Jeragat Hilang Lebih Cepat, Kulit Lebih Muda Dengan Vivix

Vivix shaklee sangat tinggi dengan antioksidan. Antioksidan ini yang membantu mengawal lebihan radikal bebas dalam badan.
Kena tahu ya yang jeragat sebenarnya kesan radang/inflamasi pada kulit akibat radikal bebas. radikal bebas apabila terlalu banyak menyebabkan melanin (pigmen gelap) terhasil tidak normal. Melanin menjadi terlalu banyak hingga belakunya jeragat.

Dan jeragat akan menjadi makin teruk dan menebal apabila sering terdedak kepada cahaya matahari.

Resveratrol yang terdapat di dalam Vivix Shaklee ini juga telah diuji 95% ia dapat menghalang kerosakan sel yang menyebabkan jeragat berlaku. Ia bertindak dengan cara meneutralkan kesan sinar UV pada kulit.

Vivix shaklee membantu membaiki sel-sel di dalam badan termasuk sel kulit.

Jeragat juga sebenarnya tanda sel-sel kulit kita mula rosak dan penanda awal penuaan kulit sudah berlaku.

Vivix mengandungi campuran polifenol dan resveratrol yang 13 kali ganda lagi berkesan untuk melawan kerosakan sel-sel dan melawan penuaan pada peringkat selular (DNA).

kalau ada jeragat lagi lagi yang tebal.. vivix PENTING ni kena ambil untuk rawat terus dari dalam. Jeragat kena rawat dari sel dalam kulit ye bukan sapu sapu krim sahaja sebab krim untuk lapisan luar sahaja. Testimoni Vivix Jeragat    

Testimoni Vivix Jeragat

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *