Shaklee Vivix Review. POWER BETUL LAH RESV & VIVIX NI!!Alhamdulillah, dalam seminggu consume dah rasa effect dia best dekat badan ni. Memang berbeza betul bila saya start consume ResV.

BEZA VIVIX DENGAN RESV

Walaupun selalu tidur lewat tapi setiap hari bertenaga badan rasa bertenaga je. Tak lemau pun!Nak buat kerja pun, otak boleh fokus. Saya syak, ni semua sebab kandungan polifenol dalam botol merah ni. Resv ni actually kaya dengan kandungan premium yg berkualiti tinggi, tinggi dengan antiokisida yang khas untuk kesihatan menyeluruh, kecantikan kulit dan gaya hidup sihat

Campuran buah-buahan yang tinggi kandungan POLIFENOL ni sangat baik untuk kesihatan kita terutamanya:

  • Melindungi dan merawat sel daripada pertumbuhan sel abnormal
  • Mengekalkan keremajaan kulit
  • Meningkatkan tenaga
  • Menguatkan otot
  • Memelihara dan menyokong kesihatan sendi
  • Mengekalkan paras gula dlm darah
  • Meningkatkan daya fokus yg sihat
  • Melancarkan peredaran darah
  • Meningkatkan tahap detox
  • Mempercepat proses pemulihan ibu bersalin CZER/NORMAL (sgt sesuai utk ibu dalam pantang)
  • Meningkatkan peluang kehamilan (TTC)

No wonder laaa orang makan ResV nampak lebih muda kan?

Berbeza dengan keluaran VIVIX liquid, kini ResV

  • lebih mudah utk dibawa travel
  • tak perlu simpan fridge
  • di produce dalam bentuk capsule softgel

Produk dipatenkan dan anda takkan jumpa produk sebijik macam ini dekat mana-mana pasaran luar. Exclusive only with SHAKLEE. JOM dapatkan hari ini! Untuk kesan yg lebih optima, boleh ambil sekali dengan VIVIX. Memang 2 item ni, bergabung meletop! Nak info lebih lagi boleh whatsap saya. Tekan ja link kat bawah ni.

NGILU BAHAGIAN CEASER

Sape sini pernah bersalin secara ceaser? Masih segar teringat lagi rasa ngilu, pedih dan sakit di operate tu.Time tu fikir cepatlah hilang sakit ni, cepatlah sembuh, nak bangun gih toilet pon sakit. Terbongkok2 tahan pedih ditoreh dan dilapah 7 lapis . Tapi org perempuan dia takkan tunjuk dia sakit lebih2 kan

Tapi alhamdulillah aya jaga betol2 luka ceaser tu, dalam masa dua minggu luka luar dah baik, senang jaga.

Time tu kakak aya suggest why not aya try Vivix pulak, sebab dalam Vivix ada campuran Polifenol yang sgt berkesan dan elok untuk cepatkan penyembuhaan. Ada campuran botani khas ekstrak anggur muscadine, polygonum, lobak ungu, eldeberi eropah.

Aya google2 memang ramai sgt review dan suggest Vivix ni, memang ranking no 1 la.

Alhamdulillah memang betol luka cepatt sangat pulih. Tak rugi melabur beli Vivix

Dan sekarang aya tengah preggy anak kedua takde langsung rasa kesan sakit bahagian ceaser dulu.

Memang aya recomended sgt Vivix ni! Sangat berbaloi!

Kalau korang nak risik2 Vivix dengan aya meh. shaklee vivix review.

shaklee vivix review

PENGALAMAN SELEPAS VAKSIN – SHAKLEE VIVIX REVIEW

*cikda inform sesiap post ni panjang tau, terima kasih yang sudi baca, boleh like, share & comment!

Alhamdulillah, selepas 6 jam vaksin tiada apa-apa effect. Semua ok ja. tak ada rasa lenguh lenguh atau sakit badan, tak ada demam atau sakit kepala atau mengantuk.

Syukur sangat, sebab cikda pun risau juga sebab banyak baca review kawan kawan dan saudara lain yang dah amik vaksin ada yang demam ada yang sakit badan.

Cikda syukur sangat diperkenalkan dengan supplement shaklee lebih awal.

Memang cikda business leader shaklee sekarang tapi cikda review ni sebagai pengguna, cikda rasa rugi kalau cikda sorang ja rasa keberkesanan supplement shaklee. Orang luar yang lain pun patut tahu.

So cikda share serba sedikit apa yang cikda amik sebelum pergi vaksin.

1.Bangun bangun pagi cikda amik vivix, paling best sebab vivix ni dapat bantu lindungi sel badan kita dan juga tingkatkan imun. kenapa perlu lindung sel badan supaya kita tak mudah dijangkiti penyakit dan elak mudah jatuh sakit.

2.Then cikda breakfast elderberry life shake campur dengan esp untuk beri tenaga dan juga serat dalam badan. So kita takde lah lemah je kan.

3.Cikda memang amik vitamin C setiap hari walaupun duduk rumah ja, sebab kadang kadang akan keluar pegi pos barang, beli barang dapur, cod lagi. Cumanya hari vaksin cikda amik 2 biji vitamin C. Selalu cikda amik sebiji je sehari.

4.Selepas lunch cikda amik juga omega guard.

5.Cikda bawa air performance drink untuk minum selepas vaksin, sebab air performance drink bagi kita tenaga yang berterusan dan elak kita daripada rasa letih.

6.Cikda juga pakai skincare youth shaklee untuk muka cikda dari cleanser, toner, moisturizer, sunscreen semua youth ja best sangat tau, sape belum try wajib try!

So tu ja yang cikda amik sebelum dan seleps vaksin.

Alhamdulillah so far sihat je

TANYA VIVIX

“Salam sis, sy nak tanya pasal VIVIX? Sy ada terbaca yg Vivix ni boleh menyembuhkan kanser betul ke? Memang sy ada tengok testimoni yg ramai sembuh dari kanser selepas ambik vivix ni. Tapi ada tak bukti sahih lain selain dari testimoni macam ujian klinikal yg boleh sy tgk?”

kaget sekejap akak bila baca msg dari customer akak ni. Nampaknya customer akak ni jenis orang yang logic thinking.. yang tak mudah percaya pada iklan dan testimoni semata-mata. Nak bukti yang ada hitam putih atas kertas menunjukkan produk itu betul-betul berkesan dan selamat!

Alhamdulillah, rupanya CEO Shaklee Roger Barnett pun jenis orang yang tak mudah percaya pada hearsay jer..dia pun nak bukti yg produk Shaklee ni betul-betul berkesan dan selamat sehingga sanggup melabur berjuta-juta USD utk kajian saintifik.

Bukan setakat tu, beliau turut propose National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES) yg diketuai oleh Dr. Gladys Block iaitu antara orang yang hebat dalam bidang Epidemiologi & Public Health Nutrition untuk membuat kajian ke atas suplement Shaklee..sebagai landmark study.

Kajian Landmark Study

Tak cukup dengan tu, beliau juga mintak 3rd party scientist untuk buat review semula hasil kajian dijalankan oleh NHANES. Supaya hasil kajian lebih tepat dan tidak berlaku kesilapan dalam kajian.

Jadi nanti tiada lagi pertikaian kot-kot la nanti keluar pulak statement dari anasir-anasir yang hasil kajian dikeluarkan oleh saintis Shaklee ni bias sebab produk sendiri kan.

Dan tindakan yang paling berani diambil oleh Roger Barnett adalah publishkan hasil kajian kepada umum tak kira sama ada hasil kajian menunjukkan baik atau buruk.

Semua orang… maksudnya akak, customer akak dan korang jugak boleh tengok hasil kajian produk shaklee kat sini landmarkstudy.com

Jd, kalau korang jenis orang yang suka tengok data dan graf baru yakin nak beli sesuatu produk boleh la tengok kat landmarkstudy.com

Dan kalau korang nak produk yang sememangnya dah lepas piawaian kesihatan dan disahkan selamat dan berkesan SHAKLEE lah brand yang patut korang pilih. shaklee vivix review.

SENDIRI RASA VIVIX POWER

Mira dah consume Vivix ni hampir 2 minggu so baru mira boleh buat review. Mira rasa sendiri baru boleh explain macam mana vivix ni. Baiklah. Vivix ni tinggi dengan antioksidan yg bagus untuk tubuh kita. Apa yang mira rasa pada mira ialah

  • Lenguh badan Alhamdulillah takde
  • Sakit belakang pun Alhamdulillah okay.
  • Booster tenaga. Tak lesu
  • Mudah tidur
  • Badan rasa segar
  • Skin makin bersih, jerawat jarang tumbuh.

Banyak manfaat Vivix ni. All in one. shaklee vivix review.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *