set kurus shaklee berkesan turunkan berat ? Sejumlah 262 orang meninggal dunia kerana jangkitan COVID-19 di negara kita dalam tempoh 29 hari pertama tahun ini.

Daripada 262 kematian yang direkodkan sejak 1 Jan hingga 29 Jan 2021, 92% atau 240 kematian adalah warganegara dan selebihnya iaitu 8% atau 22 kematian bukan warganegara.

Kaum lelaki lebih ramai meninggal dunia dengan 174 kematian atau 66% berbanding wanita 34% atau 88 kematian.

94% daripada 262 kematian itu berumur 40 tahun ke atas dan 90% kes kematian mempunyai sejarah penyakit kronik.

Penyakit kronik yang paling lazim dihidapi oleh 262 kes kematian COVID-19 ialah darah tinggi (64%), diabetes (59%), buah pinggang (30%), penyakit jantung (19%), Dislipidemia (16%), strok (8%) dan obesiti (5%).

5% kematian Covid 19 adalah disebabkan OBESITI !!

Gemuk boleh sebab sistem imun lemah?

Menurut theguardian.com,Obesity can weaken the body’s immune system and reduce its ability to fight off infections

Set Kurus Shaklee Berkesan Turunkan Berat

Jaga makan, bersenam adalah WAJIB dilakukan kalau nak kurus. Supplement membantu proses lebih cepat dan bantu lengkapkan nutrisi yang badan perlu sebab diet kita banyak hilang nutrisi

Cinch Shakes Shaklee Untuk Kurus. Memang Berkesan Sebab Kami dah Berjaya

Kami dulunya memang kurus tapi sejak kahwin bak kata orang sindrom orang selepas berkahwin berat makin naik dan naik. Bila ada anak main lupa nak jaga diri. Alasan suami atau isteri akan tetap sayang suka aku. Ye betul tapi kita kena sayang diri kita sendiri dulu kan. Sayang diri kenalah jaga kesihatan supaya kita sihat, cergas nak mencari rezeki, nak bermain dengan anak anak

kami di awal perkahwinan. masih maintain kan hehehe

Bila dapat anak 1st, dengan nak menyusu lagi lupa nak jaga diri. Suami pun sekaki jadi geng makan. maka dua dua makin comel dengan jayanya . Tak percaya? ini buktinya

inilah kami masa ni anak 2. anak ke dua baru 4 bulan. beza kan dengan gambar awal perkahwinan

Tahun 2019, kami pun dah berumur 35tahun. decide serius untuk turunkan berat badan. anak anak pun dah besar jadi boleh focus nak pasang badan. yang ebst kami suami isteri buat sama sama.

set kurus shaklee berkesan turunkan berat

Akhirnya kami berjaya yeahhhh

dari ini yang comel

kepada ini perubahan kami

set kurus shaklee berkesan turunkan berat

Raya 2020

anak makin membesar, kita makin berusia bukan bermakna kita lupa jaga diri sendiri. ye kena sayang diri , kena sihat barulah orang sekeliling kita akan sihat, akan happy

Cinch Shakes Shaklee Untuk Kurus. Memang Berkesan Sebab Kami dah Berjaya

selain jaga makan, bersenam ( kami jogging,jalan kaki je takde p zuma ke gym) kami ada ambil supplement Shaklee untuk boost kan metabolisme, lengkapkan nutrisi badan supaya proses nak turunkan berat lebih cepat

Ini Bukan Ubat Sebenarnya tetapi supplement yang sangat bagus untuk tingkatkan metabolisme , pecahkan lemah dan detox badan kita. Paling Penting, supplement ini berkesan, selamat dan ada klinikal test. Jadi jangan risau untuk mengambilnya.

Cinch Shakes

Cinch Shake Mix ni mengandungi leusina dimana mampu membakar lemak dan menjaga kesihatan otot sewaktu proses penurunan berat badan. Ototlah menaikkan kadar metabolisme dan juga membakar kalori. Ada 3 perasa 1. Vanilla 2. cafe latte 3. chocolate

Omega Guard

Asid lemak Omega-3 membantu anda menturunkan berat badan :-

1.Omega-3 membantu menghilangkan lemak dan membina otot

2.Omega-3 membantu mengurangkan selera makan

3.Omega-3 menjadikan diet dan senaman yang anda amalkan lebih efektif untuk menurunkan berat badan

4.Omega-3 membantu mengurangkan pengumpulan lemak akibat dari pemakanan seharian.

5.Omega-3 meningkatkan kesan metabolik obesiti

Herb Lax

80% proses DETOX berlaku di hati. Kenapa susah nak kurus? sebab hati banyak toksin. DTX Shaklee mengandungi milk thistle. Milk thistle ni memang sejak turun temurun digunakan secara semulajadi untuk detox hati dan terkenal sebagai TONIK HATI. Hati adalah organ utama untuk detokfikasi. Namun kalau dah diselaputi lemak, macam hati ayam tu, penat dia nak kerja. DTX membantu menyingkirkan toksin dari hati dengn lebih efisyen dan merangsang pertumbuhan semula hati yang rosak.

Nak cubalah 3 supplement Shaklee untuk Bantu Turunkan berat

Boleh klik whatsapp link ini untuk terus beli > www.wasap.my/60133612717

cod; Shah Alam, klang, PJ, Subang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *