Set Cantik Ainul Mustafa Shaklee

Set Kulit Cantik Shaklee, Ikhtiar dengan set kulit cantik kini tiada lagi kulit kusam. Jangan ingat perempuan je yg bole consume, lelaki pun boleh tau !

Set Kulit Cantik shaklee

Esp
– ESP adalah pelengkap untuk kecantikan kulit kerana ianya mempunyai kandungan protein yang tinggi. Tahukah anda, protein membantu menghasilkan collagen dalam badan dan seterusnya membantu memastikan kesihatan dan kecantikan kulit sentiasa terjamin.

Vitamin C
– Membantu menghasilkan kolagen semulajadi dari dalam badan. Penghasilan kolagen dari badan yang berterusan dan pembaikan sel kulit setiap hari inilah yang membantu mendapatkan kulit yang lebih berseri, licin dan tona yang lebih sekata. Tahukah anda 1biji vitaC Shaklee bersamaan 7.5 biji buah oren. Amalkan sustained release ini utk memenuhi keperluan vitamin c seharian kita. Sebotol Vitamin C Shaklee tahan sehingga 6 bulan.

Vitamin E
– Menghalang dan menghapuskan radikal bebas. Ianya di ekstrak dengan grape seed yang menjadikan kulit tampak lebih muda. Vitamin E Shaklee memang terbukti dapat menghilangkan parut dan mengatasi masalah blackhead dan whitehead, menghapuskan jerawat baru dan lama, mengecutkan jerawat, memudarkan jeragat dan menyerikan kulit kusam. Ianya juga boleh dijadikan masker harian. Pengambilan Vitamin E Shaklee secara konsisten ternyata membuatkan kulit wajah lebih licin berseri. Sebotol Vitamin E Shaklee tahan 4 bulan tau.

Yang paling penting vitamin Shaklee selamat, terbukti dan berkesan.

Ainul Mustafa Makin Cantik Makan Shaklee

Vitamin C Shaklee Untuk Kulit Cantik

HOT SELLING , Vitamin C Shaklee Untuk Kulit Cantik

Vitamin C untuk kulit sihat dan cantik sememangnya tidak dapat disangkal lagi . Bermacam-macam kajian telah dibuat yang menunjukkan keberkesanan Vitamin C untuk kesihatan dan kecantikan kulit
Tapi awas ! Jenama yang anda pilih sangat penting kerana tak semua Vitamin di pasaran adalah dari sumber yang 100% semulajadi .

Untuk pengetahuan anda , produk shaklee 100 % bahan semulajadi dan 100 % bahan organik . Korang takyah risau okeyh

Sis , lelaki pun boleh makan Vitamin C ke ? Ya of course, Vitamin C sesuai untuk semua golongan baik lelaki atau wanita . Sama – sama nak kulit sihat dan cantik kan

Parut jerawat hilang dengan hanya mengamalkan Vitamin C setiap hari .

Vitamin C untuk kulit cantik, cerah dan flawless – dengan syarat wajib konsisten setiap hari .

Tiada lagi kulit kusam, kulit kelihatan lebih cerah dan sihat, parut jerawat juga semakin pudar .

Juga kelihatan lebih muda dari sebelumnya .

Garlic Complex Shaklee Buat Kulit Cantik Macam Orang Korea

Kelebihan Garlic Complex sebagai pencuci darah Seawal 3000 SM, orang-orang Babilon menggunakan manfaat bawang putih yang serba boleh. Ia digunakan sebagai ubat untuk pelbagai tujuan, termasuk jangkitan saluran pernafasan, masalah kulit, jangkitan parasit dan sebagai agen antibiotik dan anti-mikrob.

Kajian saintifik menunjukkan bahawa bawang putih digunakan untuk menyucikan darah dan meneutralkan hasil toksik logam berat dalam tubuh kita, terutamanya merkuri dan kadmium. Penggunaan bawang putih juga berguna dalam rawatan hipoglisemia, gangguan usus dan pelbagai masalah kesihatan.

Walau bagaimanapun, tidak semua makanan tambahan bawang putih sama.Kebanyakan kaedah pemprosesan bawang putih yang digunakan hari ini, termasuk serbuk bawang putih yang dihancurkan, kapsul minyak bawang putih dan sebagainya, mengurangkan atau menghapuskan kandungan allicin.

Allicin adalah komponen utama aktif bawang putih dan diperlukan untuk banyak manfaat bawang putih.

Jom kita tengok apa istimewanya GARLIC COMPLEX ni.

♥ Allicin adalah sebatian yang berasal daripada bawang putih dan berfungsi untuk banyak tindakan yang berfaedah. Allicin tidak terdapat di dalam bawang putih biasa sebaliknya ia dihasilkan apabila bawang putih tersebut dipotong halus atau dihancurkan. Bawang putih secara tradisinya digunakan untuk melegakan batuk, selsema dan membantu peredaran darah yang baik.

♥ Kelebihan yang terdapat pada Garlic Complex keluaran Shaklee adalah Galic Complex diperbuat daripada bawang putih jenis premium yang ditanam secara organik di California, USA diwaktu musim panas dan bebas 100% daripada penggunaan racun perosak.

♥ Pembuatan supplement Garlic Complex dilakukan pada terkawal iaitu pada suhu bilik tanpa haba semata-mata untuk mengekalkan pengaktifan Allicin pada tahap 100%. ( tidak semua garlic yang dijual di pasaran mempunyai Allicin aktif). Allicin merupakan sebatian organosulfur yang terkandung dalam bawang putih yang mempunyai kelebihan sebagai antibakteria dan anti kulat, dan mempunyai sifat penyembuh.

● Kegunaan Allicin Pada Bawang Putih Untuk Kesihatan Manusia:

★Mengurangkan pemendapan atesklerosis dan lemak
★Menormalkan keseimbangan lipoprotein
★Menurunkan tekanan darah
★Mempunyai anti-darah beku dan anti-ativiti radang
★Berfungsi sebagai anti-oksidan
★Bersifat antibiotik dan antibakteria semulajadi
★Bantu rawat jangkitan kulit seperti penyakit kaki makan air
★Bantu rawat asthma

# Alhamdulillah sy telah mencuba utk merawat tekak yg gatal dan batuk2 berkahak yg agk lama lbh dr seminggu yg dialami.. So try dgn mkn garlic ini utk 2,3 hari batuk beransur pulih dgn cptnyer..syukur sgt..mmg garlic ni ANTIBIOTIK yg sgt mujarab..so lps ni if batuk2 berkahak boleh terus mkn garlic utk baik cpt..;-)

Garlic Complex Shaklee Buat Kulit Cantik Macam Orang Korea

Testimonial Nutriferon Shaklee Kulit Cantik Berseri

Testimonial Nutriferon Shaklee, jangan lupa bulan ni adalah PROMOSI NUTRIFERON SHAKLEE 2013, tinggal 12 hari je lagi. Jom cepat dapatkan nutriferon ini. Banyak kelebihan kandungan herba nutriferon shaklee ini. So jom kita tengok kat bawah ini apa yang best testimonial nutriferon shaklee ini.

“Nak share creta my mum….Dia ada masalah kulit sejak awal tahun lepas…kulit kat kdua2 pipi…y mula nya mcm jerawat kecill..lama2 merebak hingga ke seluruh pipi…kulit muka dia da macam tbakar,radang n mgelupas2.bila kering lg nmpk cam luka2 gtu….mmg sngat kesian n sedih tgk mum sakit tu…da bnyak usaha jumpa pakar 4 5 org…ganti2 ubat…da suntik steroid lg….prubahan skjp…trus akn teruk blik..ada y btmbh teruk..sampai ada y ckp kena buatan org la apa la..Nauzubillah….sehingga la…sy btemu ngn shakllee n bg mum cuba Nutriferon & gla cpmplx ats recommnd Upline sy… Alhamdulillah….bru 1bulan…perubahan y sangat2 ketara pada Mum sy. kulit semakin kembali pada warna asal..xda da luka2 radang2 gtu…..sangat2 ketara ok…hope akan kekal…skg dia continue lg amik nutriferon”

So korang semua pun boleh cuba amalkan nutriferon shaklee, selain dari meningkatkan imuniti anti body badan korang. Anak demam, bapak demam, mak demam, boleh gantikan panadol dengan nutriferon yang lebih natural. Orait. Lagi satu kalau nak kulit cantik, boleh tengok page wife saya ini, macam macam ada.

ResV Kulit Tangan Makin Cantik

Korang tau takkkk.

Kalau ambil resv bukan ja kulit cantik badan pun sihat.

Sebabnyaaaa.

Resv ni ada polifenol.

Dulu ticer sains ajar daun ada klorofil kan.

Tapi tumbuhan juga ada bahan yang sangat power iaitu polifenol.

Di mana membantu sebagai anti penuaan.

Ada banyak kajian yang dibuat polifenol ni dapat bantu pulih kan sel sel dalam badan.

Bagi sesetengah orang mungkin boleh turunkan tekanan darah tinggi dan gula dalam darah.

Malah ianya memberikan tenaga extra dan nilai tambah dalam hidup kita tau korangggg.

Tapi nak bagitau sesiap ni bukannya obat.

Ianya hanya makanan tambahan.

Nak bagi badan kita nutrisi yang kadang mungkin mustahil untuk kita ambil dalam diet seharian.

Tapi para pakar da temui dan cuba hasilkan sebotol manfaat ni untuk kita amalkan.

InsyaAllah.

Pakai Youth Night Cream

Acara wajib belai muka sebelum tidur , mesti kena pakai youth night cream shaklee

Cara nak pakai youth shaklee ini, ikut step di bawah

Cleanser
Toner
Eye cream
Serum
Night cream

Sebelum kenal skincare ini, biasa pakai basuh muka dengan air je, hehehe, tapi sekarang wajib pakai youth shaklee.

Bangun pagi barulah kulit segar dan sihat.

Memang terbaik youth shaklee nih. OK, nak order wasap akak ok ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *