Set Kecantikan Shaklee Untuk Student University. COMBO FAVORITE STUDENT ! Kalau nak tahu , ESP + VITA C nie salah satu combo set yang ramai sangat student grab ! Mostly yg survey pun student jugak .

Apa yang buat ESP + VITA C nie jadi kegemaran student ?

  • Student suka breakfast yg cepat ! ESP boleh dijadikan alas perut sebelum ke kelas
  • Student perlukan tenaga setiap hari . ESP membantu bekalkan tenaga & elak kelesuan .
  • Student sangat concern dengan kulit . ESP + VITA C membantu utk mengurangka jerawat dan sunburn .
  • Student perlukan vitamin yg jimat ! VITA C shaklee ada 180 biji utk 6 bulan penggunaan .

So nampak tak kelebihan yang sangat best untuk student , sbb tu ramai sangat student pilih combo set nie . Yang bukan student pun boleh sajaaaa !

esp sachet set kecantikan shaklee

ESP Sachet Mudah Untuk Bergerak

Ada tak kenalan saya kat sini teringin nak cuba ??? ???????? Tapi risau rasanya tak sesuai dengan korang ataupun belum cukup bajet lagi nak beli yang kanister? Sekarang korang takyah risau sebab ??? dah ada dalam sachet ? korang boleh cuba yang sachet ini dulu tauu, kalau rasanya sesuai & korang suka lepas tu boleh beli ??? dalam kanister pulak.

Dengan adanya ??? sachet ni, serius senang sangat nak bancuh dan boleh bawa kemana-mana sahaja terutama yang selalu pergi travelling tu yang selalu tak sempat sediakan sarapan, ini sangat sesuai. Hanya koyak, tuang, goncang dan minum, siap hanya 5 minit sahaja ?

Serius sangat berbaloi. Harga pun tak sampai RM100 tau korang ?

  • 1 kotak ada 10 sachets bersamaan 10 kali penyediaan. 1 sachet mengandungi 28g.
  • 1 kotak hanya RM98.75 sahaja ‼️
  • Penghantaran ke seluruh Malaysia
  • Boleh order di website & pos terus ke alamat korang

Nak cuba ??? Sachet? Jom whatsapp saya ?

ADA TAK DEKAT SINI YG NAK #DIET CUT CALORI TAPI TAK TAHAN LAPAR?

KORANG WAJIB CUBA ESP MIXED SOY PROTEIN NI!!!

  • RASA YG SEDAP
  • BANTU TAHAN LAPAR
  • BANTU KENYANG LAMA
  • BANTU KAWAL MAKAN
  • 1 TONG TAHAN 3 BULAN ?
  • MINUMAN PROTEIN SUPER JIMAT

AYAH, IBU, ABANG, KAKAK, ADIK SEMUA BOLEH MINUM

SET CANTIK SHAKLEE NI MEMANG SEKALI CUBA PASTI JATUH CINTA

Kalau awak tanya saya, set asas mana yang elok untuk penjagaan luar dan dalam?.. saya sangat suggest set asas cantik Shaklee ni ?? Kombinasi ESP dan vitamin C sangat sesuai untuk merawat masalah kulit muka?

  • Membantu atasi masalah jerawat
  • Membantu atasi masalh jeragat
  • Membantu mengecutkan jerawat
  • Memutihkan & mencantikkan kulit

Memang jimat sangat set asas cantik shaklee ni tau?

ESP – tahan sehingga 1 stgh-2bulan
Vita C – ada 180 biji tahan 6 bulan

JOM DAPATKAN SEKARANG SET ASAS CANTIK SHAKLEE ? harga promosi november 2021 tinggal berapa hari lagi ni cepat cepat sambar sekarang‼️

BB Cream Shaklee

Boleh la cantik macam ni nanti hahaha leps pakai bb cream. Dah berjaya grab pagi ni. Kebetulan shaklee memang jual dalam 2 tone, kita follow je lah cara minah ni pakai nanti, uiii tak sabar. Apa kelebihan Bb Cream ni?

  • 5 in 1
  • vegan based (xde lagi fondesen, cream yang vegan based)
  • bukan sekadar kosmetic sebb ada 30% bersifat skincare (merawat kulit)
  • natural look ,comfirm tak bercapuk
  • bebas dari 1500 bahan terlarang
  • ada spf30
  • ada pelembap

Mana nak cari weih ciri2 ni kat pasaran? Meh klik link dibawah untuk set kecantikan shaklee

SET JERAWAT

Ada lagi tak yg masih memgalami masalah JERAWAT?? Boleh cuba SET JERAWAT ni.

Dah guna pelbagai skincare tapj makin teruk pulak kan.. Apa kata cuba kaedah rawatan dari dalam dgn amalkan supplement shaklee.

Set jerawat ni ada:
?ESP
?VITAMIN C
?ALFAFA COMPLEX
?GARLIC COMPLEX

Yang ni full set tau. Mostly yg jenis jerawat teruk sis akn suggest ambik full set ni. Tapi kalau awak jenis jerawat manja2 boleh cuba GARLIC&VITAMIN C saja. set kecantikan shaklee

ESP bertindak:
⛄️mencerahkan kulit
⛄️membina sel2 kulit baru
⛄️memudarkan parut jerawat
⛄️menghalang clog pore
⛄️melembabkan kulit

Vitamin c bertindak:
⛄️mengecutkan jerawat dgn cepat
⛄️menghalang pembentukan jerawat baru
⛄️mencerahkan kulit
⛄️mwmudarkan kulit
⛄️mengawal pengeluaran minyak

ALFAFA COMPLEX bertindak:
⛄️menDETOX badan
⛄️singkirkan sisa2 toksin dalam badan
⛄️membantu penyerapan maksimun nutrisi
⛄️mencuci usus

GARLIC COMPLEX bertindak:
⛄️sebagai ANTIBAKTERIA
⛄️menghalang pembentukan jerawat baru
⛄️merawat masalah allergic
⛄️mengecutkan JERAWAT
⛄️kulit lebih GLOWING

Set Kecantikan Shaklee Ganti Botox ?

Oklah, untuk pagi yang ceria ini, gua nak share sikit pasal Botox ni. Ramai juga ye sibuk dan menyibuk isu Botox ni. Biasanya yang guna botox ni tentulah ramai artis dan orang -orang kaya yang sibuk nak popular dan awet muda, muka nak kasi tegang, nak cover dari tua mua. Oklah, kalau ambil lagi selamat. Tapi takpa, hari ini kita fahamkan betul-betul pasal botox, sebelum kita pergi ke produk awet muda. Ok macam biasa, entry kali ini ialah direct translation dari WebMD hahaha !!

Penggunaan Botox secara Kosmetik

Doktor telah menggunakan Botox untuk tahun-tahun berjaya merawat kedutan muka. Botox adalah nama jenama toksin yang dihasilkan oleh bakteria Clostridium botulinum. Terdapat juga jenama lain, seperti Dysport dan Xeomin .

Bagaimana Botox Berfungsi ?

Botox menghalang isyarat daripada saraf ke otot. Otot disuntik dengan botox tidak akan berlaku gerakan dan boleh melembutkan kedutan. Botox sering digunakan pada garis-garis dahi, garisan di sekeliling mata, dan garis-garis berkerut. Kedutan disebabkan oleh kerosakan matahari dan graviti tidak akan bertindak balas terhadap Botox.

Bagaimana Prosedur Melakukan Botox dilakukan ?

Suntikan Botox hanya mengambil masa beberapa minit dan tidak memerlukan bius. Botox disuntik dengan jarum halus ke dalam otot tertentu. Ia biasanya mengambil masa tiga hingga tujuh hari untuk menampakkan kesan. Pengguna perlu mengelak mengambil minuman berakohol seminggu sebelum suntikan. Anda juga perlu berhenti mengambil aspirin dan ubat anti-radang dua minggu sebelum rawatan untuk mengurangkan lebam.

Berapa Lama Suntikan Botox Bertahan ?

Kesan dari Botox akan berlangsung empat hingga enam bulan . Otot-otot yang direhatkan akan mula bergerak membentuk kedutan, dan rawatan susulan diperlukan lagi.  Walaubagaimanapun garisan yang muncul atau kedutan itu tidak begitu teruk kerana botox membantu untuk merehatkan otot-otot.

Apakah Kesan sampingan Botox?

Lebam adalah kesan sampingan yang paling biasa Botox. Sakit kepala juga akan dialami dalam sehari dua, tapi ianya jarang berlaku. Sebilangan kecil pesakit mungkin merasakan kurang selesa terhadap kelopak mata mereka kerana suntikan, jadi pengguna botox perlu kurangkan mengesat mata selalu.

Siapa yang tidak boleh mengambil Botox ?

Orang yang mengandung, ibu menyusu , atau yang mempunyai penyakit saraf tidak seharusnya menggunakan Botox. Jika Botox tidak berfungsi untuk semua kedutan, anda harus berunding dengan doktor terlebih dahulu.

Insurans Kesihatan akan Bayar untuk Botox?

Botox secara umumnya tidak dilindungi oleh insurans apabila digunakan untuk tujuan kosmetik . Semak dengan syarikat insurans kesihatan anda untuk maklumat lanjut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *