ramai student buat shaklee

Ramai Student Buat Shaklee ? Ramai gila student sekarang ni yang buat bisnes shaklee. Sebab apa tau? Sebab bisnes ni lah paling gila babat senang. Tak ada naknhangkut produk, modal segala. Lagi best, studen ni ada geng kelas semua kan. Lagi mudah sgt sgt!!!

Pelajaran memang sangat penting, tapi side income pun perlu ada. Nak pulak kita rakyat marhean. Mak ayah pun, kita tak tahu tahap kemampuan mereka sampai mana kan. Perlu berfikiran jauh demi masa depan yang terjamin. Jadi, tengok orang yang dah buat income dengan shaklee ni walaupun student.

Company Shaklee memang KUKUH . Setiap bulan tak miss bagi bonus pada kami sid yang berjaya. Bisnes shaklee best sebab pelbagai golongan juga join bisnes. Dah sendiri guna/ makan shaklee.. Perlu la sharing! barulah beroleh manfaat nya. Team ada student income dengan shaklee

OPEN For Students & Agents yang nak buat bisnes ber PAYSLIP

Student jadi agent Shaklee dengan team SSV Modal RM35 dapat income RM8000 dalam masa 6 minggu je..!Jom join AGENT SHAKLEE jadi leader di negeri dan daerah masing. Pengalaman kami guide lebih 2000 agents shaklee guna method FREE Marketing sejak tahun 2013

Last month student university dapat income RM6000 dalam masa 2 bulan bisnes. Total income RM8000 dalam masa 2 bulan dengan modal hanya RM35

  • Company dah 36 tahun di Malaysia
  • Produk dah 100 tahun di dunia
  • Ada payslip untuk beli kereta dan rumah
  • Ada tajaan umrah VVIP
  • Ada tajaan travel / international trip ke US / EUROPE
  • Ada lebih dari 27 kelas bimbingan ONLINE
  • Kelas bisnes dibimbing oleh jutawan
  • Kelas produk dibimbing oleh doktor dan pakar nutrisi
  • Ada CAR BONUS dari RM600 ke RM50K setiap bulan..!

Apa yg best buat Shaklee business ?

Hoo, sebenarnya banyak benda yang best. Setahu saya lah, dulu masa saya belajar kat UTM, dah ramai buat business Shaklee ni, tapi tak berapa minat, sampailah wife saya yang rajin puan Ainul Mustafa buat duit dengan Shaklee ni, tersentak pulak saya nak tolong, hahaha, biasalah inilah dipanggil Suami menolong Isteri. Apapun saya nampak, Isteri saya boleh berjaya, banyak benda yang dia berjaya dapat sejak buat Shaklee. Oklah ni nak senaraikan beberapa benda best semenjak berkecimpung dalam bidang daun hijau ni. Ilham topik ini adalah dari Master kami Hadhatina MKB. Ramai Student Buat Shaklee ?

1) Duit Semata -mata ?

Memang best, sejak buat shaklee ini, ada je duit extra, rezeki nak dapat duit banyak tu, mungkin lama lagi, tapi Alhamdulillah, sekarang ni bolehlah survive di dalam kota Shah Alam yang serba moden dan penuh cabaran. Semuanya sekarang barang harga mahal, harapkan kerajaan, kerajaan belum tentu nak tolong, jadi buatlah business shaklee ni dengan penuh yakin dan Istiqamah. Yang bestnye pulak, insyaAllah berkat buat business, nak keluar kereta baru lepas ni.

2) Dapat Ramai Kawan

Dapat ramai kawan, kawan  baru, yang daftar business, group supermoms, lady boss, jutawan, dan kawan kawan business lain. Ada juga kenal customer, dan terjumpa juga rakan-rakan lama yang berminat nak mencuba shaklee ini. Alhamdulillah, sejak buat business, kitorang pegang prinsip, merapatkan siraturahim tu pemurah rezeki, ada di dalam hadith .

3) Latih leadership 

Melatih leadership, memang dulu sukar nak buat benda ni, tapi sebenarnya dalam business ni, upline memang kerja agak teruk jugaklah, walaupun dapat duit banyak. Setiap fikirkan anak -anak buah, tolong diorang promote, poskan barang dan sebagainya, ada nak duduk rilek ? hoo coaching online, ada yang datang rumah kitorang. So nak kata rilek je masa naik pangkat ? NO !!! takda istilah berat tulang. Adui

4) Setiap hari ada je benda nak buat

Sejak buat shaklee ni, setiap hari, memang ada masa diluangkan, untuk timba ilmu, follow up customer, anak buah, belajar dengan upline dan belajar tingkatkan lagi skill pengetahuan tentang produk dan business. Walaupun busy dengan kerja pejabat, tapi dengan jadual yang tersusun, semuanya tak mustahil untuk berjaya dalam shaklee.

5) Motivasi. 

Sebenarnya, hakikat menyertai mana mana MLM pun, memang diterapkan elemen MOTIVASI, sememangnya buat business ni, kita lebih bersemangat, dengan kata kata leader kita yang betul betul jaga kita. Saya juga teringat, ianya lebih kurang sama semasa menyertai MLM Syarikat Burung. Kalau cakap tu berkobar-kobar, berapi mulut.

6) Ada cita-cita . Ada target.

Hehehe, ini mestilah, bila nak buat business ini, ada cita-cita, ada target dan impian, nak beli rumah banglo, nak bawak mak ayah mertua duduk di shah alam, nak bagi Arreessa Zulaikha pendidikan terbaik, nak melancong, dan nak buat business empayar sendiri. Semuanya ada target dan impian, dan benda tu tak mustahil, cuma kena sabar, dan terus berusaha. 

7) Tingkatkan Amalan Rohani

Benda yang jarang saya temui, walaupun kerja pejabat ialah tips amalan rohani yang selalu diajarkan oleh leader-leader kami. Satu je leader kami pesan, business partner kami yang utama ialah Allah swt, Allah yang beri rezeki, Allah yang beri kita pertolongan dan sebagainya. Yakin dengan Allah, customer akan beli barang, itu semua beberapa tips dari orang yang berjaya dalam shaklee, membuatkan kami mengamalkan Islam dengan bersungguh-sungguh.

8) Dapat tolong orang

Apapun susah-senang kami, kami akan bantu anda sebaik mungkin. Saya pun dari blog, banyak bantu orang lain, ada yang nak produk, ada yang nak buat business, ada pula sekarang student udergrad nak belajar tentang Kalman Filter. Jadi buat blog, berbusiness, membuatkan kita akan sentiasa nak tolong orang, sebabnya yakin dengan pertolongan Allah satu hari nanti. Oklah, dah bikin entry blog ni, dapat huraikan 8 point yang mommy bagi, Alhamdulillah, akan terus  berusaha dan gigih, mencapai target dan cita-cita. Mesti terus power dan power.

JAWATAN KOSONG KUALA SELANGOR SAMBILAN ATAU SEPENUH MASA

Assalamualaikum & hai. Lama tak menulis kat sini. Tak apa cuma entri kali ni nak berkongsi peluang untuk awak yang mencari-cari peluang untuk tambah pendapatan secara sampingan mahupun sepenuh masa.

Syaratnya ringkas saja – terbuka kepada individu berumur 18 tahun keatas, berstatus kerakyatan Malaysia.

Paling penting peluang ini buka pada mereka yang betul-betul perlukan pendapatan. Secara sepenuh masa atau sampingan terpulang masing-masing.

Kepada awak graduan yang baru habis belajar belum dapat kerja tetap, student yang sedang bercuti semester, bride to be atau groom to be yang perlukan duit untuk kahwin semua dialu-alukan.

Bagusnya peluang kerja ni buka untuk awak buat secara atas talian. Awak cuma perlukan smart phone, data internet, masa dan yang paling penting kerajinan. Yuran pendaftaran serendah RM35 sahaja dan awak boleh bermula bila-bila masa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *