ostematrix shaklee

Pengedar Ostematrix Shaklee Seluruh Negara. Dia mungkin kecil tapi efek dia power.

Kehebatan Ostematrix

Ostematrix ni paling cepat rasa efek dia. Konsistent ambil 2hari ada yang beritahu tidur lena, senang membuang, rasa segar bila bangun tidur, kaki dah tak kejang, migraine dah kurang

Badan bila cukup nutrisi yang badan, sel perlu rasa beza tau.

malah jual Ostematrix ni je pun boleh jana income 4 angka sebulan.

Jom kami ajar cara buat RM2k dalam masa 25hari.

Nak order Ostematrix boleh contact saya atau agen saya

Selangor : Azzureen Ali Aina Mastura Noor Asilah
Sepang : Mas Ismail
KL : Basyirah Riduan Nur Diana Ismadi
Klang : Lynda Che Lah Rizana Jaafar
Penang : Najihah Razali Sutera Azyra
Kedah : Soffiah Sharifff Shahrul Shuhaida Ibrahim Johasmah Johari
PJ/Semenyih : Syamilah Mohd Shamsuddin
Pahang : Juliya Baharom
Terengganu : Farhanah Omar
Kelantan : Fadhlina Zawawi
Johor : Farahdilah MSaman
Negeri Sembilan : Azizah Green Line

Yang berminat nak jadi agen kami boleh whatsapp saya ye. Pengedar Ostematrix Shaklee Seluruh Negara

Pening Kepala

Selalu pening kepala hingga kerap MC?
Sakit sampai tak boleh nak bangun?
Buntu mencari penyelesaian migrain yang sudah bertahun?
Tak boleh buat kerja bila sakit kepala menyerang?

Sakit kepala atau migrain berpunca dari makanan yang tidak sihat, tidak segar dan bertoksik, tekanan atau stress, dan ketidakseimbangan hormon.
Hilangkan Migrain Dengan Vitamin Semulajadi!

Migrain adalah salah satu penyebab sakit kepala. Ia juga dikenali sebagai “Vascular Headache”
Migrain ni adalah sakit kepala yang menyerang secara berulang tau. Biasanya berlaku di sebelah bahagian kepala sahaja.
Kadang bermula di sebelah kepala dan kemudiannya melarat ke kedua dua belah bahagian kepala.
Migrain juga boleh menyebabkan gejala berikut:

pening
loya
cirit-birit
sensitif terhadap bunyi dan cahaya.

1. OsteMatrix
Pakar kesihatan percaya migrain berpunca dari salur darah didalam kepala yang mengembang kemudian mengucup secara mengejut. OsteMatrix mengandungi magnesium yang mustahak membantu mengelak pembuluh darah dikepala menjadi kejang.

2. B-Complex
Punca migrain termasuklah stress dan hormon tidak seimbang. Vitamin B-Complex berfungsi menstabilkan hormon dalam badan. Ia juga merangsakng mood gembira dan baik.
Oleh itu hormon akan stabil dan stress dapat dielakkan, maka migrain turut sama berkurangan. Vitamin B2 dan B6 terbukti mampu mengurangkan masalah sakit kepala, mengelak daripada berulang terlalu kerap.

3- Omega Guard
Menurunkan risiko spasm salur darah berkaitan dengan migrain. Pengedar Ostematrix Shaklee Seluruh Negara

Best Seller Set Shaklee Promotion

BEST SELLER SET IS ON PROMOTION

Good news untuk anda semua,

Shaklee mengadakan promosi khas sepanjang Jun 2021!

Bayangkan dengan harga RM412 anda berpeluang dapat semua ni

 FREE Shaklee Shaker
 Free postage (worth RM10)
 Free membership (worth RM35)

Best & untung sangat kalau beli set ini sebab mengandungi SET KESIHATAN ASAS, SET PANTANG, SET HAMIL semua boleh dalam 1 set ini HANYA RM412 SAHAJA dimana harga asalnya adalah RM515!!

JIMAT RM148
JIMAT RM148

Item yang terdapat dalam bestseller set adalah :

Vit C
 Meningkatkan sistem imunisasi
 Mencantikkan kulit
 Memudarkan parut
 Mengeringkan luka dengan cepat

Omega
 Meningkatkan sistem imunisasi
 Menguatkan daya ingatan
 Mengurangkan bacaan kolestrol
 Mengurangkan sakit sendi & kebas
 Bantu mengurangkan masalah eczema, asthma

Ostematrix
 Sumber calcium
 Menguatkan tulang
 Mengurangkan masalah sembelit
 Melancarkan pergerakan usus

B complex
 Mengurangkan stress Menukarkan glukose kepada tenaga
 Meningkatkan tenaga
 Penting untuk ibu hamil

ESP
 Memudarkan parut dengan cepat
 Mencantikkan kulit
 Menguatkan tulang
 Bertindak sebagai ‘meal replacement’

Set Tulang Patah Shaklee

Proses penyembuhan tulang patah akan melalui 3 fasa secara serentak iaitu akan berlakunya proses:

1.Pembengkakan (inflamasi)
2.Penyingkiran sel-sel tulang yang rosak
3.Pembentukan semula tulang yang baru

jadi dalam proses penyembuhan tu kita perlukan makanan yang terbaik untuk cepatkan proses penyembuhan

Antara vitamin yang saya cadangkan adalah :-

1. Vivix

Vivix ni antioksidan terbaik yang mampu membaiki tubuh badan sehingga ke peringkat DNA. Jika DNA kita sihat, maka keseluruhan badan kita juga akan sihat.

2. Ostematrix

Unsur yang diperlukan dalam pembentukan tulang adalah Kalsium. Kalsium adalah nutrisi yang bertanggungjawab untuk menjaga tulang agar tetap sihat.Kalsium yang bagus adalah didatangkan bersama Vitamin D dimana ia bertindak menyerap kalsium secara maksimum. Secara tak langsung ia membantu mempercepatkan proses pemulihan dan penyembuhan tulang.

Pembentukan tulang lembut atau kerasa sangat memerlukan kepada kalsium yang tinggi bagi memastikan penghasilan sel tisu yang baru untuk tulang.

3. Energizing Soy Protein

Protein sangat diperlukan untuk mereka yang patah tulang sebab anggota badan kita terdiri daripada protein. Tulang salah satunya diperbuat dari protein. ESP diperlukn untuk mempercepatkan pertumbuhan sel-sel tulang yang telah tercedera atau mati akibat patah.

Protein sangat penting untuk pembentukan tisu-tisu yang baru dn bertindak secara tak langusng membawa nutrisis serta sel-sel penyembuhan ke tempat yang cedera. Kiranya protein ni salah satu agen pengangkut nutrisi lain bagi membantu proses penyembuhan tlang yang patah.

Produk Shaklee Untuk Killer Sepak Takraw

Sukan sepak takraw adalah sukan yang aku suka sangat main sebenarnya, dari sekolah, dari kecil sukan ni pilihan aku, nak wakil sekolah, wakil kolej, main sukan ni lah. Tapi bukanlah power sangat pun main, ada pun main petang masa kat UTM pun, sampai orang ingat aku ni budak kelantan. Ramai player yang bagus bagus aku jumpa kat UTM dulu.

Nak diceritakan menjadi seorang KILLER sepak takraw memang sukar. Killer ni yang biasanya selalu buat rejaman, lipat gulung, lipat gunting, kaw kaw punya tinggi lompat, lepas tuh kalau kena, aduh sakit woo. Tapi kalau nak dikira training dia, bukan sehari dua boleh ada skill nih. Aku ingat lagi abang aku melompat hari hari, gantung bola takraw atas pokok, dari rendah, sampai lah tinggi, abang aku yang pandai buat gulung, aku malas berlatih, main feeder jelah. Hahhaa, tapi sukan ni memang enjoy, tapi budak budak ASB layan futsal dan bowling je.

Menjadi seorang KILLER, kau kena setiap hari praktis. Kalau badan ko bulat , sukarlah nak melipat, jawabnya ko yang kena lipat. Tapi kalau kau ada kuasa terbang shaolin soccer tuh lainlah cerita. TEngok lagi bila kau pusing tuh, pinggang kena kuat, kaki kena kuat, salah lipat, habis urat satu badan boleh rosak, kalau tak jaga, boleh lumpuh.

Jadi nak tak nak, seorang KILLER tentu perlukan
1) CINCH – untuk manten otot badan kurus
2) OSTEMATRIX – untuk tulang yang kuat
3) AJHT – sendi yang elok untuk bersukan
4) OMEGA – pernafasan yang baik untuk melompat
5) PD – minuman bertenaga semasa bertarung
6) VIVIX – awet muda

dan kalau nak dikira tuh, semua sekali produk shaklee lah boleh bedal. hahaha, amacam best tak cerita aku nih ? Inilah dia cerita
PRODUK KILLER, KILLER SEPAK TAKRAW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *