Pendapatan komisen shaklee banyak ke ? Dari yang dua angka sampai 5 angka pun ada. Jangan main main. Tapi mahu kena rajin juga. Buat ikut sistem, pasti berkesan. Ok jom kita baca pengalaman yang dah dapat income juta juta nih.

Bonus 3 Kali Ganda Dari Gaji Pensyarah

Alhamdulillah..

Bonus Shaklee masuk kelmarin.. Dah hampir 3 kali ganda gaji hakiki (Pensyarah PhD – 20 thn perkhidmatan).

Akak join Shaklee 9 tahun lalu, asbab nak beli vitamin dgn harga ahli. Untung tau dpt less 15-25%. Takde niat pun nak aktif buat bisnes sbb mmg ingat tak da masa sbb bz dgn anak2 dan kerja hakiki.

Tapi, lepas 2 minggu join, akak cuba2 promote di fb.. Tak sangka pulak dpt sambutan dr kwn2. Masa tu tgh cuti bersalinkan hanis, dh nak masuk kerja lps berpantang.

Dlm ms 2 minggu tu, akak blh dpt bonus bulan pertama sbyk RM520. Terdetik dalam hati, wow byk jg blh dpt dgn Shaklee ni. Blh la beda byr gaji pembantu rumah pada masa tu.

Akak dr dulu mmg suka berniaga. Ms dok di Bintulu, mcm2 brg jg akak bw dr semenanjung jual di sana. Byknya pakaian, tdg, kain ela n lain sutera. Tp ms tu buat bisnes ambik untung sikit2 je. Lbh byk nak tlg kwn drpd ambik untung.

Sama jg akak n suami jual makanan.. Ambik tempahan kek dan mcm2 lagi. Suami buat bisnes tauhu, taufufa n air soya. Hujung minggu jual di pantai Tanjung kidurong / tjg Batu, dlm upm bintulu jual juga.. Akak jual pisang goreng n tauhu sumbat. Mmg suka2 lah. Tak serius.

Lps tu akak suka join mcm2 keahlian lah.. Rupanya semua tu mmg bisnes jualan langsung pun tp akak tak berapa ambil kisah pada masa tu. CNI, Tupperware, Avon, Zhulian, Gano dan mcm2 lagi lah. Semuanya takde yg serius.

Syukur alhamdulillah.. Dgn Shaklee ni lain mcm sikit auranya. Akak blh serius sampai blh dpt bonus pertama 3 angka yg akak sebut td lah. Bila dh mula aktif, terus jatuh cinta dgn Shaklee. Bkn hanya produknya yg bagus dh berkualiti tp tawaran2 yg ada dlm bisnes Shaklee ni mmg tiada tandingan berbanding bisnes lain.

Bestnya Shaklee ni, ada mentor yg bg tunjuk ajar pada kita macamana nak mulakan bisnes. Dan skrg pulak, group kami ada sistem yg mudah sangat untuk diikut.

Orang yg tak pandai bisnes pun blh buat, org yg tak pandai cakap pun blh. Dalam grup kami sendiri, ada golongan yg dh berpencen, ada jg golongan surirumah, pekerja gomen dan swasta hatta pelajar lepasan SPM pun dh berjaya capai bonus 4 angka..

Alhamdulillah.. Hasil kesetiaan dan usaha berterusan yg akak buat dlm bisnes ni, lps 9 tahun akak berjaya capai income sebanyak ini. Mungkin ada org lain yg cpt dr akak, tp perjalanan setiap org mmg tak sama. Ada yg cpt ada yg lmbt.

Dr Najihah

GAJI RM4000 SEHARI

Ini lah hakikat, inilah realiti, inilah fakta. Pendapatan dalam business Shaklee ni bukan tipu-tipu sahaja. Tapi ia adalah benar sebenar-benarnya.
Alhamdulillah setelah 8 tahun bersama Shaklee, inilah hasilnya yang kami dapat. Kami pernah melalui fasa macam orang lain jugak.
Bonus 3 angka pernah
Bonus 4 angka pernah
Bonus 5 angka pernah
Bonus 6 angka pun pernah
Dan bonus-bonus ni lah yang akan masuk ke dalam akaun kami tanpa tolak walau 1 sen pun.
Dan bonus ni bukan orang lain yang tentukan berapa yang korang dapat, tapi kita sendiri yang kena tentukan berapa yang kita nak.
Bila kita nak sebanyak tu, tentulah kena datang dengan usaha yang luar biasa, selebihnya baru kita bertawakal.
With THE POWER OF NAK, seluruh anggota badan kita, hati kita, minda kita semua akan selari, semua akan synchronize untuk kejar matlamat dan impian.
Terlalu ramai proven success yang ada depan mata kami yang sentiasa memberi inspirasi kepada kami dan tak putus-putus doakan kami.
Kepada di luar sana yang terkesan dengan pandemik sekarang ni, Shaklee is the best option untuk korang nak cari side income. Macam mana nak mula? InsyaAllah kami akan tunjukkan jalan.
Ridwan
Master Coordinator Shaklee

BISNES SHAKLEE ADA SLIP GAJI

Sebelum ni tak pernah ada pengalaman dalam berniaga, tapi berdasarkan pengalaman member yg buat bisnes terutama bisnes online, rekod niaga tu tak selalu kemas dan teratur. Apa lagi nak ada slip gaji atau statement pendapatan terperinci.

Ini yang istimewanya bisnes Shaklee ni, pendapatan atau bonus yang kita buat, Shaklee akan keluarkan slip gaji dan boleh tadah je kt bank untuk apply beli kereta, beli rumah..nak beli tanah pun boleh. Ramai je leader2 yg beli harta pakai slip gaji bonus Shaklee.

Malah untuk yang bekerja yang ada slip gaji majikan, slip bonus Shaklee boleh buat supporting dokumen andai gaji hakiki tak lepas nak beli aset… Jadi sesiapa saje tak kira housewife ke, student ke boleh beli aset pakai duit sendiri… Kalau nak gaji lebih kena la usaha lebih kan..

Ni contoh slip gaji Shaklee kita bulan lepas….tak byk pun permulaan….InshaAllah akan datang slip gaji ni jadi 5,6 angka plak…
Mudahkan?…

Berapa Banyak Bonus Shaklee

Sebab ramai sangat yang tertanya2 berapa bonus shaklee tuk rank tertinggi lam shaklee ni dan ada jugak y cakap aku tak tau pon shaklee boleh bonus banyak camni, ingatkan ni total sale / ingatkan sikit je!
Meh luang masa jap baca ya!
Gais shaklee dah patent kan income bersama shaklee dibayar tanpa had. Means infinity. Berapa uols nak pon uols boleh dapat. Dan memang ada pon yang dapat income 7-8angka sebulan. Real income yang dapat dalam masa sebulan!
Ni contoh dashboard yang memang update setiap hari berapa jumlah bonus yang kita akan terima pada pertengahan bulan berikutnya. Ni yang update total bonus setakat hari semalam means masih ada 2 hari hari ni dan esok sebelum closing.
Bonus shaklee bukan untung jualan produk!
Bonus shaklee bukan total sale sebulan!
Tapi bonus shaklee ialah jumlah BONUS yang diterima bersih macam gaji bulanan uols terima tu cuma bezanya bonus shaklee ni tak tetap sbb dibayar mengikut total sale yang dibuat sebulan.
Contoh
Total sale 10k lebih kurang uols boleh dapat plus minus rm2k
Begitulah. So kalau dah biasa buat sale 50k-60k-100k korang bayang sendiri la pulak tambahan pulak ada bonus2 lain.
Habis keuntungan macam mana?
Keuntungan tu bilamana uols jual produk dengan harga retail kepada bukan ahli. Dapat la untung!
So best tak buat shaklee?
Kita bantu orang tuk sihat – orang tu beli dan register ahli (orang tu pun layak dapat bonus) – kita pun layak dapat bonus
Kita bantu orang yang nak bantu orang tuk sama2 sihat dan bantu orang tu tuk jana income – dia dapat bonus – kita jugak dapat bonus
Kita dapat bonus lebih kita boleh memberi lebih. Bestnya sambil kejar dunia kita kejar akhirat sama. Nilah salah 1 cita2 ebby ?
Ada yang nak tanya lagi?
Meh tanya jangan malu2. Tak tanya tak tahu kan.
Psst doakan ebby berjaya lock bonus kedua yang shaklee tawarkan esok!
Doakan ebby jugak salah sorang yang dapat income 6angka sebulan ameen.
Ebby | B’Rich Team Founder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *