Minum Cinch Expired ? Hehhee, ini satu soalan panas, memanglah Cinch ini popular kalau nak minum pun. Tapi tulah, cubalah bajet bajet tengok kalau dah expired tuh, mungkin dah lama beli, tapi tak minum minum, atau saudara mara dia yang jual Shaklee juga bagi stok lama. Hmm, boleh ke nak minum kalau dah expired ni ?

Pengalaman Ainul Makan Vitalea Expired 

Ainul merangkap awek saya tuh sebab HB rendah masa mengandungkan  Ariana Maryam, dia nak ambil Vitalea, bajet nak naikkan HB, tapi rasanya dia kata tak rasa apa apa perubahan, sekali tengok, hahaha, dah lama EXPIRED !!! Itulah kenalah jaga jaga sikit. 

Boleh Tak Minum Cinch Expired ni ?

Hahaha, kalau saya tak larang pun anda nak minum, tapi kalau sakit buah pinggang tuh, masuk hospital, nasiblah, sebab biasalah, benda dah expired ni bahaya woo. Jangan main main, benda expired ini kita tak tahu, silap silap jadi melarat, bahaya bahaya. Memanglah cinch ni bagus untuk kurus, tapi kalau expired, bertambah gemuk lak nanti.

Vitamin Yang Sekejap Nak Expired ?

Ada beberapa jenis yang cepat expired, biasanya macam Meal Shake dan Vivix, memang rasanya dalam 6 bulan dah expired, jadi kalau dah beli tuh, cepat-cepat habiskan. Lagi lagi Vivix, kenalah habiskan, barulah tahu best Vivix tuh. Ainul masa berpantang pun ambil Vivix, huuu katanya, lega , susu banyak

Beza Cinch Dengan ESP

Selamat petang semua. Apa khabar ? bertemu kita lagi dalam diet diet sihat. Kali ini ramai nak tanya apa beza Cinch dan ESP. Hoo, dulu masa aku buat entry ini dekat blog personal faiz saaid, banyak juga yang aku tulis, tapi kali ini, aku cuma nak tulis pendek sahaja, sebenarnya banyak beza, dari pelbagai sudut. Tapi kena ingat yang tiga ini je dulu. Sebab yang ini paling penting.

Cinch Di Buat Khas Untuk Kurus, Tidak ESP

Hahahha, faktor paling penting ialah, Cinch memang dibuat khas untuk kurus, memang saintis shaklee bikin ini Cinch berdasarkan kajian atlet sukan yang berjaya. Bagaimanapun, tak dinafikan ESP pun boleh berjaya kalau kena dengan caranya. Tapi bak kata penyelidik Shaklee, Cinch memang antara yang terbaik untuk kurus berbanding lecithin dan herblax.

Multivitamin Yang Serba Lengkap Dalam Cinch

Hoo saintis mengatakan bahawa salah satu punca kegemukan ialah kekurangan vitamin dalam badan, jadi Cinch memang boleh membantu menambah mana yang tidak cukup. Cinch memang digunakan untuk menampung segala zat, lagi lagi bila anda dah senaman atau aktif, membuatkan banyak kehilangan multivitamin yang ada dalam badan. Kiranya, kalau ESP campur multivitamin vitalea, barulah ada lebih kurang macam Cinch

Formula LEUCINE yang DIRAHSIAKAN

Hahaha, kan dah cakap, Shaklee ini penuh esklusif, sehinggakan formula Cinch ini dirahsiakan, lagi lagi formula Leucine dalam Cinch. Kalau buka ESP, boleh nampak terang-terang kandungan Leucine dalam ESP, tapi tidak bagi Cinch. Cinch dibuat begitu kerana mereka tidak mahu formula rahsia mereka ditiru bulat-bulat oleh orang lain. Jadi sebab itu Cinch Leucine ini penting untuk membuatkan otot anda tidak kecut dan jisim otot berkurang ketika bersenam. Jadi kepentingan Leucine ini membuatkan otot anda terpelihara dari dibakar.

Kurus Dengan Shaklee

Salam sejahtera semua ? Apa khabar anda ? Jom kita tengok set kurus shaklee yang terbaik , memang antara yang bagus untuk diamalkan, jom kita tengok apa yang terbaik dalam set kurus shaklee yang ada 3 produk di bawah. Memang sangat mantop

Cinch Shakes

Cinch dikuasakan dengan Leucine:

  • Menjaga otot
  • Membakar lemak
  • Menurunkan berat badan dengan mengurankan lemak

Apakah leucine ?

  • Sejenis asid amino
  • Memberikan rasa kenyang
  • Memberi isyarat kepada tubuh untuk mengekalkan dan membina otot
  • Menyokong kadar metabolik dengan menjaga otot

Kenapa Cinch Shaklee ?

Cinch dihasilkan oleh doktor2, nutritionist dan saintis Shaklee. Program CInch adalah berdasarkan lebih dari 100 jurnal yang diterbitkan dan laporan klinikal untuk setiap bahan-bahannya.

Data Klinikal dari Pilot Study yang dijalankan selama 12 minggu

  • Kehilangan berat badan sebanyak 15.4 pound (dalam 7kg)
  • Saiz pinggang turun hingga 4.1 inci
  • Jisim otot kekal

Terdapat 3 perisa iaitu Chocolate, Vanilla dan cafe latte

Omega Guard

4 Cara Tindakan Omega Guard 

  1. Lemak omega-3 bertindak balas dengan lebih baik kepada hormon yang dipanggil Leptin (Leptin adalah perkataan Yunani bagi nipis)
  2. Leptin memberitahu badan kita (otak) untuk menyekat selera makan dan membuatkan kita makan kurang supaya boleh mengekalkan atau mengurangkan berat badan
  3. Leptin meningkatkan metabolisme kita dengan meningkatkan pengeluaran tiroid (tiroid mengawal metabolisme)
  4. Leptin juga menyebabkan badan kita untuk membakar lemak untuk menghasilkan tenaga

Herbalax

  • Herbalax adalah suplemen yang berfungsi untuk mencuci usus.
  • bahasa mudahnya adalah julap.
  • Ia tergolong dalam kategori julap yang lembut dan sesuai untuk kegunaan sekali sekala bagi meyingkirkan toksin dari usus. 
  • Peristalsis adalah pergerakan kembang kuncup otot secara beritma untuk menolak makanan sepanjang salur pencernaan. 
  • Gerakan peristalsis yang baik membantu proses perkumuhan kita berjalan dengan lebih lancar.
esp is a supplement

Kurus Dengan ESP Shaklee

Ramai yang suka bila badan jadi kurus comel dan cantik. Jangan tak tahu ye, bila kita baca pasal orang minum esp nih, ada extra manfaat yang mereka dapat. Oklah, jom kita tengok macam mana esp ni boleh kuruskan badan. minum cinch expired ?

ESP Kuruskan Badan ?

Ok sebenarnya ada beberapa cara yang membuatkan ESP sangat bagus untuk dijadikan produk untuk korang dapatkan bentuk badan yang menawan. 2 cara mudah esp bagus untuk kurus ialah

  1. Meal Replacement – Oklah, bila sebut pasal ni, memang ESP sangat sesuai. Sebabnya, bila minum ESP, korang akan rasa bertenaga, sebab apa ye ? Sebab ESP ini rendah glisimek indeks, membuatkan korang kurang letih, dan kurang lapar, sebab itu bagus untuk diet, dan kurang rasa nak makan banyak.
  2. Protein Terbaik – protein sememangnya bagus untuk badan. Protein sangat diperlukan untuk pembentukan otot. jadi kandungan leucine dalam ESP membantu mengekalkan jisim otot, sebab otot sangat penting untuk metabolisme badan dan seterusnya membakar lemak.

Manfaat Lain ESP Shaklee

Memang banyak manfaat lain yang korang boleh rasa. Kiranya ESP ini memang best, semua benda dia tapau. Oklah, jom baca yang lain.

  1. Kulit cantik
  2. Bagus untuk berpantang
  3. Banyakkan susu badan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *