master shaklee cindy lee

Master Shaklee Cindy Lee ? Shaklee Global Conference Anaheim 2023 – Day 3. Cindy Lee , a beacon of hope and unwavering strength???????? Her spirit knows no bounds. ???????? Her captivating presence and inspiring message have touched the hearts of all participants during the closing day of Shaklee Global Conference Anaheim 2023????????

Is it possible to achieve your desires in life – even in the face of the most daunting challenges? Can you find profound joy in the process? The answer is YES!

Surat Untuk Master Shaklee Norita Idris

Sebelum nak tidur ni, saya nak belanja satu gambar lagi khas untuk supergrand nanny.

Salam Norita Idris

Saya mula mula join kelas kak N masa di PJ, masa tu wife baru mula kenal shaklee, masa tu tahun 2012, bulan 2, kami hanya pergi setengah hari je, kami ada majlis tunang adik saya.

Sebelum ini, kami pernah join MLM lain, yang kena pergi kelas malam, dan susah nak bawak anak semua. Tapi masa saya datang kelas kak N, saya terkejut juga, hooo boleh bawa anak rupanya, hooo, memang hebat. Tapi perasaan tu kekadang tak minat lagi, sebab masa tu anak kami Arreessa Zulaikha masih tak pandai nak bergaul, dia asyik menangis, dan dia taknak duduk dengan saya, jadi ainul yang kena bawak keluar, dan saya yang kena dengar apa yang Naquib Hussain mengarut.

Benda yang tak boleh belah masa tu ialah tentang pembentukan sel,vitamin anti oksida.

Masa tu dia kata yang sel tu kena terbelah dua cantik. Kalau sel tu tak terbelah dengan betul, itu yang jadi kanser. Masa tu juga saya tengok pembentukan sel tu kena cukup, kalau tak cukup tu yang jadi radikal bebas. Tapi memang ingatlah, dalam hati tanya kalau SEL PECAH TIGA, JADILAH BOBOIBOY KUASA TIGA !!! hahaha gelak jelah !!!! (sampai sekarang pun tak berapa faham hahaha)

Bulan 10 pulak, dengar kuasa magik kak N di sri petaling, masa tu dah serius sikit, mula tanya itu ini, hahhaa, apapun, masatupun, anak kami merengek lagi, tak sempat nak join semua session. Oh kecewanya, tapi usaha diteruskan lagi.

Alhamdulillah masa berlalu dengan pantas, hingga ke hari ini, saya tak sangka akan dapat ke USA, menghadiri Shaklee Global Conference, dan menjerit “SELAMAT HARI RAYA !!!” didepan semua SID seluruh dunia. Dengan berbaju melayu , berhari raya style LA, itulah saat yang tak boleh dilupakan. Suatu kenangan yang diabadikan untuk legasi kami akan datang.

Terima kasi PM Norita dan Naquib, We love you, Master Shaklee Cindy Lee

Masteria Business Coaching Shaklee Paling Santai ?

Biasa dengar business coaching paling santai ? Ada yang kata lepak kat kedai mamak, ada yang kata buat picnic dan macam-macam lagilah. Hahha, sebenarnya benda ini dah lama dah. tapi nak cerita pun hari ini, sebab masa hari ahad tu je dapat main benda nih. hahah, board game ni dipanggil MASTERIA, hahha, board game pertama dalam dunia yang menonjolkan business MLM.

mula mula aku pun pening kepala, haha, sebab bagusnya buatlah sesuatu yang mantap sikit, buat teknik jualan sales dan sebagainya. Oklah, board game ini sebenarnya adalah hasil dari pengalaman seorang Master Coordinator shaklee, pengalaman 5 tahun itu terus dicurahkan ke dalam satu board game, hahaha, memang bijak. Oklah, memang mantop. korang search je, banyak video otai-otai shaklee dah try game ini, memang power.

Zon Selesa

hahhaah, bagi akulah, nak main game ini masa korang berjumpa santai-santai, masa nak makan-makan, oklah, masa hari raya haritu, diorang nak bawak keluar main Masteria, oklah, aku pun setuju, apa kata kita main seround, hahaha, tengok dalam video di bawah, inilah masa sesuai nak main, ko pegang anak ko, takpun lawan dengan budak-budak. Memang habis juara bertahan MASTERIA, saudara Mijie kalah teruk dengan Ayu, sebab dah termasuk ZON Selesa, hahaha. So sambil layan lemang, layan nasi impit, minum air performance, memang style kalau dapat main game ini, ini pun sebab pegang anak, kalau tak dah layan dua tiga round.

Tapi nak bagi peringatan juga, game ini ada waktu yang tak berapa nak sesuai. Bila time coaching yang serius, sila serius, tak sesuai nak main game macam ini. hahaha, apapun, time main, korang main, tapi memang game dibuat untuk perbanyakkan lagi style coaching yang berbeza. hahaha, apapun time serius, kena serius, time santai kena santai, hahaha.

Hhahaha, sangat sangat digalakkan, sebab aku rasa ini board game yang penting, buat anak -anak remaja yang nak kenal dunia MLM, yang betul, bukan jenis haram jadah punya. So, sangat sesuai untuk beli game ini. Kalau saidina dan monopoly adalah pengenalan kepada dunia hartanah, so MASTERIA ialah pintu kepada dunia Multi Level Marketing. Master Shaklee Cindy Lee

Rahsia Menjadi Master Coordinator Shaklee Yang Hebat

BINA EMPAYAR BIZ
(Rahsia dlm rahsia)

Nk tau betapa kukuh network seseorang tanya dia rank apa..dan effektif apa..dan bape OV(volume to 6th level).

Pangkat saja lum tentukn saiz network atau empire seseorang master..bonus seorang master bgantung pd bape ramai effektif leaders dlm organisasinye dan bape dlm network dia.

Seorang master hebat dia mesti effektif dan lahirkn master yg jga effektif dlm empayar mereka.

Seorang master yg hebat dia sentiasa effektif setiap bln dan lg hebat klu dpt lahirkn master coordinator yg baru.

Ayahanda ucapkan tahniah pd 2 org master hebat ni yg bjaya effektif setiap bln di samping melahirkn master baru pd musim covid 19 ni Mac 2020.

Mereka jga dpt memastikn bberapa org master lain jga effektif.

Mereka adalah Masters Nana Macarona & Ahmad Firdaus dan Masters Hasifah Ryg & Iskandar Zulkarnain.

Menjadi Master bkn tujuan akhir tp ia adalah satu permulaan kpd satu tugas dan misi yg lebih besar dan mencabar.

Apa kriteria dan syarat utk anda jga tersenarai sbg master hebat?

Tanya depa ni..yg saya nampak mereka amat merendah diri sanggup belajar wpun dah master..mereka hargai siapa sja yg pernah membimbing wpun dgn sepotong nasihat.Mereka tak jemu mencari dan menggali ilmu sentiasa bsama dgn team waktu senang atau susah.

Jika network anda dah cecah Rm 1 juta sbln bru anda di katakn sudah memiliki sebuah empayar. Masa ni pendapatan anda melebihi Rm60-70k sbln.

Jika tidak anda wajib belajar dan istiqomah sehingga Allah bri anda hikmah@ strategi utk bina network yg kukuh.

Kukuh bila ada cukup lebar(13-17pts) dan cukup dlm melebih 6 aras. Tanda kukuh adalah bila anda dpt buat ni setiap bln btahun2 lmenye. Maknanya anda dah ada sistem dan strategi yg ampuh yg boleh di tiru(duplicate) dgn mudah.

Sume ni amik masa utk fhm,buat,hayati,hadam serta dpt ajar org lain. Sumenye ayahanda panggil Hikmah..kebijaksanaan adalah anugerahNye..utk mdpt sume ni anda mesti sentiasa bkongsi ilmu dan pgalaman dgn org lain.

Jika anda dan team anda masih sangkut susah nk rank up. Anda perlu org yg ada hikmah utk bri jln agar nampak jln keluar.

Usah malu utk hubungi mentor anda. Kalau nk jd master anda mesti bguru dgn master yg benar2 sdg mbina biz ni. Kalau boleh master yg anda dpt tiru dia dan dia effektif. Dia jga mesti ikhlas dan syg utk bantu anda. Anda mesti kenal mentor anda..tak salah utk make a come back setelah lari fokus sbb ia adalah lumrah kehidupan.

Wpun musim wabaq covid 19 kite masih peluang utk sentuh lebih ramai insan capai impian mereka.

Allahumma Yassir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *