kulit muka breakout hilang

Kulit Muka Breakout Hilang Dengan Collagen Shaklee ? Anda nak atasi masalah kulit muka BREAKOUT, BERJERAWAT, BERPARUT?Jom dapatkan Collagen Shaklee! Serious Tanpa pewarna dan perisa! Betul betul berkualiti dan tulen!

KHASIAT COLLAGEN POWDER SHAKLEE

  • ANTI PENUAAN – Mengurangkan liang pori-pori, kedutan & garis-garis halus
  • MENGHIDRATKAN – Melembapkan kulit, kurang rasa kering & kulit terkupas pada muka
  • MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT – Meningkatkan ketegangan kulit, keanjalan & kelembutan
  • MELICINKAN – Meningkatkan kelembutan & kelicinan kulit
  • MENYUBUR – Menggalakkan kuku yang kuat, rambut yang tebal & bersinar
  • MENCERAH – Mengurangkan pigmentasi, jeragat & meratakan warna kulit

Bukan itu sahaja! Faedah tambahan kolagen ialah, menyokong kesihatan sesendi & menguatkan tulang. Kolagen juga mengekalkan otot di dalam mata supaya lembut! Jom dapatkan COLLAGEN SHAKLEE dengan sekarang!

Apakah Kolagen?

Kolagen adalah protein yang paling banyak dalam tubuh manusia. Malah, ia menyumbang kepada kira-kira 75% berat dalam kulit kita. Tahap serbuk kolagen yang sihat memberikan anda badan yang kelihatan sihat dan kelihatan muda.

Punca dan Kesan Kehilangan

Apabila usia anda meningkat, kolagen badan anda akan berkurangan secara beransur-ansur. Pengurangan kolagen menyebabkan pembentukan kedutan dan berlakunya tanda-tanda penuaan yang lain, seperti:

  • Kulit kering, kendur dan berkedut
  • Kuku yang lemah dan rapuh
  • Rambut nipis dan tidak bermaya

Kehilangan semulajadi ini boleh dipulihkan melalui suplemen! Pengambilan suplemen kolagen secara tetap menggantikan kolagen yang hilang dan menyihatkan kulit. Faedah tambahan kolagen termasuk kulit yang cergas dan sihat, mengurangkan garis halus dan kedutan, menguatkan kuku dan memperbaiki keadaan rambut. Cegah tanda-tanda awal penuaan dengan memperlahankannya melalui pengambilan suplemen kolagen secara berkala.

Jika anda ingin menjalani kehidupan anda sepenuhnya,

berasa dan kelihatan muda, jaga kesihatan anda dan tambahkan bekalan kolagen yang mengurangkan badan anda. Tahukah Anda, Kolagen membentuk 90% daripada kandungan protein matriks tulang dan dua pertiga daripada rawan artikular dewasa. Oleh itu, kehilangan kolagen juga menjejaskan kesihatan tulang dan sendi anda

  • Tulang lemah
  • Sendi kaku
  • Serbuk Kolagen Shaklee

Untuk rasa lebih sihat, kulit kelihatan lebih muda. Serbuk Kolagen Shaklee ialah suplemen kolagen terunggul yang terdiri daripada 4,000 mg proprietari RSS (Skala Ikan Merah) Kolagen, kolagen tulen dan berkualiti tinggi yang diekstrak daripada sisik Ikan Merah. Kolagen berat molekul Shaklee yang sangat rendah, pada kira-kira 1,000 Dalton*, adalah mudah diserap oleh badan dan membantu meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuh bahan utama termasuk ekstrak biji Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B, digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luar.

Serbuk Kolagen Shaklee mudah larut dan sebati dengan makanan dan minuman kegemaran anda. Setiap hidangan dibungkus dalam satu paket individu untuk penggunaan segera pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja.

Fungsi Bahan Utama

Kolagen daripada sisik Sisik ikan Red Snapper Red Snapper ialah sumber premium kolagen dengan penyerapan yang lebih tinggi dan pencemaran yang lebih rendah berbanding berbanding dengan kolagen haiwan.

Ekstrak biji Camellia japonica

Elastin daripada kolagen ikan Elastin mengekalkan kulit fleksibel tetapi tegang, memberikan tindak balas lantunan semula jika kulit ditarik. Kolagen ikan mengandungi elastin yang berfungsi seiring dengannya
kolagen untuk memastikan kulit tegang, anjal dan anjal.

Ekstrak Pfaffia

Biji Camellia japonica terdiri daripada asid Oleik, emolien dan pelembap kulit yang sangat baik, dan Isoflavon, antioksidan semula jadi yang boleh membantu mengurangkan radikal bebas.
Pfaffia juga dipanggil ginseng Brazil yang, apabila digabungkan dengan ekstrak biji Camellia japonica, membantu menyokong pembentukan kolagen dan asid hyaluronik. Dengan keupayaan yang luar biasa untuk mengikat sejumlah besar air, asid hyaluronik memainkan peranan penting dalam menghidratkan tisu badan yang menjadikan kulit lembut, lembap dan licin.

Vitamin C dan Vitamin Bs

Bagusnya Vitamin C menggalakkan pengeluaran kolagen dan melawan radikal bebas yang merosakkan kulit kita. Vitamin B mengambil bahagian dalam metabolisme karbohidrat, lemak dan protein untuk membebaskan tenaga, yang diperlukan untuk penghasilan kolagen dalam sel.

Ekstrak kerang

Glukosamin daripada ekstrak kerang penting dalam sintesis cecair sinovial untuk memberikan pelinciran pada sendi dan menghidratkan mata untuk melegakan ketidakselesaan mata.

Lactobacillus acidophilus

Lactobacillus acidophilus ialah bakteria yang bermanfaat. Ia membantu mengimbangi mikroflora usus dan memudahkan pembinaan semula sistem usus yang sihat yang mampu meningkatkan penyerapan kolagen.

Kesan dan Kebaikan Kolagen

  • Anti-penuaan – Mengurangkan pori-pori, kedutan dan garis-garis halus yang kelihatan.
  • Menghidrat – Melembapkan kulit untuk mengurangkan kekeringan dan mengelupas muka.
  • Memulihkan kulit – Meningkatkan ketegasan, keanjalan dan keanjalan kulit. keanjalan
  • Melicinkan – Meningkatkan kelembutan dan kehalusan kulit.
  • Berkhasiat – Menggalakkan kuku yang lebih kuat, rambut yang lebih tebal dan lebih berkilau
  • Pemutihan – Mencerahkan pigmentasi, bintik-bintik dan menyekatakan tona kulit.
  • Menegangkan – Membantu menegangkan dan mengangkat payudara.

Kebaikan Tambahan Kolagen

Menyokong kesihatan sendi dan menguatkan tulang. Membantu mengekalkan otot mata anda anjal. Shaklee RSS Collagen telah terbukti memberikan peningkatan ketara dalam persepsi penampilan kulit dan kedutan yang ketara. Selepas menggunakan selama 8 minggu, keputusan menunjukkan keadaan kulit keseluruhan bertambah baik. kulit muka breakout hilang

kulit muka breakout hilang

KULIT MUKA BREAKOUT TERUK AKIBAT PAKAI LOCAL PRODUCT | APA YANG SESUAI ?

Semua orang nak cepat cantik kan ? Tak salah tapi jangan sampai sanggup guna produk yang kita tak tahu bahan apa yang diaorang guna dalam produk tu. Bila dah stop mulalah breakout teruk.
Ainul nak share apa yang Mira boleh suggest untuk masalah kulit breakout ni.

First ainul akan suggest untuk detox dulu buang kotoran atau chemical yang dah sebati dalam badan sebab guna produk ni. Penting detox ni ! Baru nutrien lain boleh cepat serap lepas consume supplemen nanti

Second baru Ainul akan suggest untuk guna Set recover kulit breakout. Sebenarnya banyak supplemen untuk kulit, mean tak semua you kena ambil. Ainul akan suggest based on keperluan dan bajet you. Ni antara supplemen yang sesuai untuk kes ni

Set Detox ;

  •  Vivix
  •  Alfalfa Complex
  •  DTX Complex

Set Recover Kulit Breakout ;

  •  ESP
  • Vita-C Plus
  •  Vita-E Complex
  •  Collagen Powder

Awak antara yang ada masalah kulit teruk breakout lepas guna produk local ? Meh kita ikhtiar dengan consume supplemen Shaklee, insyaAllah selamat dan membantu awak. Kita recover dari dalam bina sel kulit baru. kulit muka breakout hilang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *