Kenapa dropship shaklee best  ?KENAPA KENA SAYANG SANGAT BUSINESS SHAKLEE? Sebab kalau kat tempat lain, dropship dengan company/individu lain hanya dapat komisen atau untung runcit je

Dropship Shaklee

Tapi dropship dengan Shaklee akan dapat

  • ? bonus tanpa had
  • ? pelbagai jenis bonus (bonus peribadi, bonus kepimpinan level 1-6, bonus kereta, bonus bagi setiap pangkat dan macam-macam lagi )
  • ? untung runcit yang banyak
  • ? tiket melancong ke luar negara secara percuma bertaraf 5 bintang
  • ? tiket menunaikan umrah 5 bintang percuma
  • ? tiket melancong dalam negara 5 bintang secara percuma

Ya Allah untungnya dropship dengan company yang bernama SHAKLEE ni .

Dahla start bisnes pun zero modal. Tak payah melabur duit sesen

Shaklee bukan skim cepat kaya, scam dan syarikat yang amal sistem piramid ye

Shaklee adalah bisnes yang nyata dan jelas tanpa sebarang penipuan

nak join business shaklee ? wassap kami sekarang !!!

Ada Handphone Data Internet Boleh Join Dropship

Ada handfon ada data internet?

Pandai selfie, pandai face book, pandai istagram, pandai buat video, pandai buat video tik tok, panda like, panda komen, pandai share.

Agen atau dropship diperlukan bagi menjana duit harian dan bulanan
Duit harian boleh cecah 50 ringgit – 500 ringgit sehari
Untuk bulanan pula
Rm 1500-3000 ringgit sebulan

Boleh guna bakat anda dengan telefon ditangan bagi menjana duit

Komen nak!
Saya bagi bahan untuk anda bertindak jana duit sekarang

Peluang Dropship Vitamin C Shaklee

Hi semua!!

Betul ke income Shaklee boleh jejak 5 angka sebulan?

Ya, memang boleh.

Ia bermula dengan serendah 2-3 angka, bagi ahli yang daftar untuk makan sendiri, jadi tak rugi tau anda daftar sebagai ahli Shaklee.

Kenapa?

1. Anda dapat nikmati harga ahli dengan potongan sehingga 20% ke atas semua produk.

2. Jika ada rakan atau jiran yang mahukan produk dari anda, anda boleh menjual dengan mendapat UNTUNG RUNCIT

3. Anda tak perlu buat belian menima pun untuk nikmati potongan harga ahli. Dah daftar, selamanya jadi ahli. Beli sebotol Vitamin C pun terus pada harga ahli

**Ini berbeza dengan sesetengah syarikat yang menetapkan ahlinya perlu capai had belian tertentu untuk nikmati harga pada % potongan tertentu.

4. Dahlah dapat potongan harga ahli, anda boleh nikmati bonus bulanan pula! Yang ini anda yang sign sendiri pay slip anda.

Contoh:

10 kawan, family anda mahu beli Vitamin C semasa musim penularan wabak #Covid19 ni.

Untung Runcit : 1 botol Vita-C = RM19

Pendapatan Runcit Anda: RM 190

10 botol Vitamin C memberikan anda jumlah Unit Value(UV) atau lebih mudah saya katakan “point” sebanyak =220 UV

Ini melayakkan anda untuk mendapat bonus dari Shaklee!

Mudah dan bestkan nak dapatkan income dari bisnes Shaklee, jual Vitamin C pun boleh dapat income 4 angka

Saya mulakan bisnes Shaklee dari rumah, secara online. Apa produk yang saya makan, saya share di facebook, di blog ceritanya. Dari seorang join beli, makin lama-makin ramai.

Saya tahu ramai dari followers, rakan-rakan FB saya yang berminat untuk cuba produk Shaklee dan mahu cuba-cuba dapat income dari Shaklee, jom kawan-kawan, jangan tangguh-tangguh lagi.

Takkan kita nak menunggu Wang Ihsan dari kerajaan sahaja untuk menampung hidup kita waktu-waktu getir ni, jika kita ada secure income tambahan bersama Shaklee kan lebih baik?

PELUANG DROPSHIP SHAKLEE

Saya sedang membuka peluang untuk mencari anda yang berminat untuk jadi agent dropship saya, modal serendah RM35 sahaja atau PERCUMA! Kenapa dropship shaklee best

stok shaklee pos dropship best

Ramai Berebut Nak Buat Dropship Shaklee

POWER KE POWER SANGAT!!!

Bismillahirrahmanirrahim.

Ini fakta bukan auta tau. Hihi. Meh Kak Ainul nak bongkar satu rahsia ni.

Sebenarnya kan, ramai leader dalam shaklee, terpaksa terima ahli baru yang ramai tau sejak PKP haritu.

Masing2 berebut nak jadi dropship, agent Shaklee sebab :

 Zero modal atau modal serendah RM35 sahaja.
 Tak perlu ada stok pun xpa. Sebab buat stok tu hanya pilihan.
 Syarikat dia sangat kukuh sebab dah berada dalam pasaran dunia lebih dari 100tahun.
 Syarikat terlalu pemurah. Macam2 bonus Shaklee akan bagi kepada orang yang perform.
 Sistem MLM yang patuh syariah. Leader pun boleh kena cantas dengan anak buah k.
 Produk yang berkualiti sebab dikaji oleh pakar dengan masa yang lama. Ada yang amik masa hingga 8tahun sebelum dipasarkan.
 Keberkesanan produk menjadi bualan semua orang yang pernah consume.

Fuhh..banyak lagi la kalau nak disenaraikan. Terlalu banyak benefits yang kita akan dapat.

Team plak yang sangat positif sehingga tak mampu nak down pun. Ingat misi kita, segalanya untuk ummah.

Jom bersama dengan ainul untuk jadi jutawan muslim. Semangat!!!!

Nak Jadi Dropship Shaklee

Nak jadi dropship Shaklee, boleh start dengan gandingan Vitamin C Dan GLA Complex kalau nak repeat order tinggi (bawah RM200)

Tapi ada caranya lah( dos tertentu)

Untung runcit je dah RM37.75 untuk satu set (Vitamin C + GLA)

Tak mainlah untung runcit RM10 je

Jual 14 set sebulan, dah dapat RM528 untung runcit.

Belum kira komisyen lagi tu. Komisyen Shaklee bagi RM230

Berapa dah campur dua tu??
MASYUKKK

Kenapa Vitamin C Dan GLA?

 Sebab pada dos tertentu, kadar Flawless Kulit akan meningkat 2 ke 3 darjah dalam 2 minggu (Flawless bukan maksudnya putih ye. Kalau dah Kulit gelap, tetap akan gelap tapi lebih bersih, kurang jeragat dan jerawat)

 Gandingan Vitamin subur dan Hilangkan senggugut

 Kuatkan imun badan dari virus, luka cepat baik

Kalau berminat jadi dropship, bolehlah try jadi Flawless dulu. Lepas tu, memang tak payah buka mulut, tadah muka je terus orang beli. Haha.

Serius!

Ada yang minat ke? Saya akan share dos dan cara makan terbaik yang boleh nampak kesan lebih cepat dari biasa.

Dropship yang Menguntungkan

Sudah biasa dengan sistem jualan Dropshipp?
Sistem yang tidak rumit, menguntungkan dan sangat berguna untuk anda

Dropship mempunyai banyak kelebihan, kelebihan ini menjawab masalah ramai yang ingin memulakan perniagaan tetapi tidak mempunyai banyak modal.

Kelebihan dropshipping dengan sistem jualan lain adalah bahawa dropshipper tidak perlu berfikir terlalu banyak tentang modal perolehan barang, kerana tugas anda hanya untuk bekerja dengan pembekal untuk memasarkan produk.

Dengan modal minimum, semua prosedur akan dijalankan oleh pembekal anda. Bermula dari pembekalan barang, pembungkusan untuk penghantaran barang.

Sudah tahu? Dropshipper terbuka Shaklee, Lelaki. Sesiapa yang berminat untuk menyertai dropship produk Shaklee?

Mereka yang menyertai hari ini boleh mendapat bonus menarik. .

Mereka yang ingin menyertai dropship dan mendapat promo, jom sertai kami !!! Kenapa dropship shaklee best

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *