Kebaikan vivix. Petang semalam Kak Soffi siyodi vivix kat regular customer. Biasanya yang keluar ambil vivix tu cucu beliau. Tapi semalam sempat berjumpa dengan makcik sendiri.

Sembang-sembang dengan makcik, Kak soffi berpeluang untuk bertanya keadaan buah pinggang makcik yang sebelum ni dah stage 4, dan doc memang dah planning nak buat dialisis.

Kata makcik last appointment hari tu bulan 4, nanti bulan 12 pulak nak ambik darah. So far alhamdulillah dah hampir 4 tahun tahap buah pinggang makcik tak naik. Maintain jer macam tu. Kata doc selalunya dari stage 4 nak ke stage 5 tu kejap jer. Tapi makcik punya tak naik2 so doc tanya makcik ada makan ubat apa-apa ke?

Makcik tak bagitau makcik makan vivix ni, takut satgi doc suruh stop tak bagi makan. Makcik tak larat dah kalau nak tebuk buat dialisis semua. Makan pi la vivix ni lagi boleh.

Kak Soffi sebenarnya tak berani nak kaco pesakit buah pinggang ni. Customer yang makan ni atas risiko sendiri. Vivix ni bukan ubat pun, dia minuman botani jer. Dalam dia ada anggur muscadine, elderberry eropah, purple carrot dan japanese knotweed. Manfaat dari sumber alam ni alhamdulillah ada kebaikan untuk kesihatan kita. kebaikan vivix.

So korang kalo yang sihat lagi lah bagus untuk minum vivix. Tujuan dia nak elak dari dapat sakit kronik.

SHAKLEE UNTUK HUSBAND

Husband sis sendiri testimoni yang paling dekat dan mudah utk sis refer. Dia mula minum vivix ni dalam 2 bulan dan dia sangat sangat sukakan vivix kerana rasanya yg sangat natural (tidak manis)?

Alhamdulillah, di antara kebaikan yg dia kongsikan kepada sis; ??
?Kenyang yang lama
?Tiada masalah kencing berbuih (bg org yg ada masalah gula yg lebih faham)
?Kurang rasa hendak merokok
?Tidak letih, lesu dan mengantuk

Dia dah dapatkan 2 botol vivix dan sis bagi percuma shaker ?(jual tetap jual eh kalau dengan sis, konsep berniaga?)

Majoriti yg dah minum vivix akan bg feedback yg positif, berbaloi dengan harga yg premium.

Aturan bancuhan: 1 sudu teh dgn cold water (boleh minum sehingga 2 – 3 bulan)

KELEBIHAN VIVIX

Korang dah tahu belum kelebihan VIVIX SHAKLEE ni. (TOP 10 SELLER PRODUCT). Saya dah ada real testimoni dari keluarga yang amalkan consume ambil VIVIX secara konsisten setiap bulan.

Result kesan kebaikan VIVIX SHAKLEE ni DOKTOR pun TERKEJUT? Macam mana tak Musykil

  • Umur 60 TAHUN KEATAS
  • Bacaan JANTUNG
  • Bacaan PARAS GULA
  • Bacaan DARAH
  • Semua CANTIK MACAM ORANG MUDA?
  • Habis tu kalau kita amal masa kita MUDA LAGI BEST kan. Kesihatan sentiasa terjaga??

Senang cerita saya nak bagi korang faham
VIVIX ni anugerah Allah untuk manusia
Sebab VIVIX ni dia akan REPAIR sel DNA manusia
dan gantikan sel baru dalam badan kita.

Jadi, sebenarnya kehidupan seharian kita SENTIASA TERDEDAH DENGAN BAHAYA dengan RADIKAL BEBAS.

Apa langkah korang nak jaga Sel badan korang
sbb kita ni nak pakai lama badan kita untuk Beribadat dan lakukan kewajipan seharian kita.

Jom jadi pengguna Vivix dengan Percuma
Ehhh????macam mana tu
Korang tau mana nak cari saya kan.

KISAH BENAR TERBARU

Ida Nor Hasmida adalah seorang pengguna setia shaklee sejak 13 thn lps.Product kegemaran beliau adalah ESP, vit C dan vit E.

Setelah berkahwin 10 thn masih tidak di kurniakn cahaya mata.

Uplinenye Master Mahani Hj Md Saud mencadangkn vivix dan set kesuburan. Setelah minum 3 botol vivix bersama set subur beliau di kurniakn seorang cahaya mata yg sihat dan comel..Okid yg berumur 3 thn skrg.

Alhamdulillah. Kita ikhtiar. Allah yang makbulkan.

Hari ni beliau berkobar-kobar ingin bkongsi kebaikan vivix dgn sape saja yg memerluknnye.

Teka bape umur dia? Umurnye dah 40 thn tp kulit wajahnye mcm org mude 20an…

Inilah yg di katakn shakleeEffects

Tahniah Ida semoga di mudahkan laluan untuk mendaki tangga kejayaan menuju master coordinator..Amiin.

kebaikan vivix

MAK ABAH MAKIN SIHAT

VIVIX UNTUK MAK & ABAH

Assalamualaikum semua ?
Saja rasa nk share..kegembiraan saya harini ?

Before nih.. Abah sllu mengadu cakap rse sebu. Macam pedih ulu hati. Angin rasa tak lepas. Makan sikit pon dah tak boleh masuk. Salah makan rse sakit. X selesa..?

As anak kan. Of course tak sanggup laa tengok. Abah jenis yang makan selera. Tapi sbbkan x sihat tu.. Berat badan abah turun mendadak sgt. Abah sllu cakap lapar tapi x leh nak makan..

Dan.. Saya tak pkir ape. Trus purchase the best dalam SHAKLEE ni.. Which is #VIVIX. Mmg trkenal dengan ratu dlm shaklee nih.?

Dan mmg dah lama simpn niat nak belikan mak since mak prnh masuk hospital sbb jangkitan kuman kat paru2..

Now alhamdulillah.. 5/6/2020 haritu vivix smpai. Tapi abah x nak minum dlu. Dlm this week baru abah ngn mak minum everyday. So.. Hari isnin baru start. And harini khamis. Already 4days.

Tadi tnye abah. Dah okay ke sakit tu? Then abah cakap alhamdulillah okay dah. Nampk laa abah dah selera makan mcm biasa.

Dan mak pon cakap. Badan mak jdi berpeluh. Rse sihat.

Ya Allah syukur sgt. Dgn asbab vivix ni dapat tgok mak abah makin sihat and get better

Korang semua doakan saya dapat belikan vivix every month untuk mak abah saya keyh!

Duit semestinya boleh cari kan. Tapi mak abah satu tu jaa takdak ganti

Sekian celoteh dari saya. Doakan mak abah saya semakin sihat. Thank you in advance semua

Testimoni Bell Palsy Vivix Shaklee

Testemoni penguna vivix >Akak nak ceritakan pengalaman akak sendiri sebagai TESTIMONI pada salah satu produk Shaklee.

2008 – disahkan mengalami slipdisc sehingga kesukaran utk berjalan.

2016 – diagnosed penyakit Bells’ Palsy . Doktor sahkan kerosakan saraf muka yg agak serius yg mungkin tidak mampu mengembalikan wajah akak yg asal.

Tahun 2020 hati tergerak utk consume VIVIX. Alhamdulillah tidak smpai beberape minggu (kurang dari sebulan) terasa saraf2 muka seperti berdenyut2. Alhamdulillah VIVIX telah menjadi asbab perubahan pada muka akak walaupun masih belum pulih sepenuhnya. Namun akak yakin dengan manfaat VIVIX dan akak akan meneruskan pengambilan.

Alhamdulillah dlm waktu yg sama juga ..kebas2 (kesan smpingan slipdics) semakin hilang. Malah skrg ni badan juga rasa lebih bertenaga.

Antara pelbagai manfaat VIVIX yg lain

VIVIX BUKAN SAJA UNTUK YANG NAK CANTIK!

?Tinggi kandungan polifenol (anti-oksidan) yang melambatkan penuaan.
?Membaiki, membaharui dan melindungi sel DNA.

Kesannya pada kesihatan?

?Mengurangkan komplikasi penyakit kronik (jantung, diabetes etc).
?Mengawal paras kolestrol dan gula dalam darah.
?Mengurangkan sakit sendi/tulang.
?Menyembuh luka
?Merawat keradangan (inflammation) dalam badan yg menyebabkan alahan, kanser etc.
?Juga bertindak sebagai detoks.
?Memberikan kualiti tidur yg baik!

Sesuai diamalkan oleh dewasa dan orang tua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *