Kebaikan vivix untuk wanita ? “Wanita umpama BERLIAN yang berharga “wanita banyak berkorban untuk keluarga..jadi wanita perlu la jaga diri extra .. mak sihat insyaALLAH seisi keluarga sihat

Kata tadi wanita umpama BERLIAN

kalau p kedai emas , berlian selalu duduk dekat tempat yang HIGH CLASS. Kalau p Habib Jewel jeling je mampu kau. nak masuk kawasan berlian ketaq kaki lutut
Jadi wanita sila la laburkan sedikit untuk kesihatan. Ye semua kita nak cantik. Cantik luaran aje buat apa.. Biar dalam pun cantik dan sihat. Bila sihat, nak kejar anak cucu pun seronok kan..

Bila jumpa wanita wanita yang berumur 50 tahun ketas dan masih jelita cantik .. mereka akan cakap makan vitamin, jaga kesihatan dari muda.. Pantang betul betul..
Ni kita pantang banyak ngelat.. bertungku sikit ala kadar alasan panas.. bengkung kejap buat kejap idokkk.. belum bab makan herba bagai.. Kalau ada yang berpantang ketat pun masa pantang je la.

habis 44 hari merdeka sakan.. melantak segala bagai.
Kita semua berlian yang paling MAHAL di Dunia kannn.. Jadi investment pun kena yang MAHAL MAHAL ajeee tau.

tak payah susah susah nak telan banyak banyakkk.. VIVIX ajeee uolss
Meh sini order dengan Ainul.. Promosi habis 31 Jan ni. lepas ni jangan nanges tepi katil kalau harga dah back to normal. Masa murah ni 1000 kali akak dah bgtau .. so sila grab cepat

Kalau nak jerawat hilang dengan cepat wajib ambil vivix. kenapa?

vivix berfungsi untuk baiki terul ke sel kita. jerawat di sebabkan oksin, pencemaran. benda ini akan merosakka sel. bila sel rosak, tak sihat maka lapisa dalam kulit kita pun rosak. Jadi vivix akan bantu rawat masalah utama dulu.

Kajian ada menunjukan bahawa, pengambilan resveratrol dapat mencegah jerawat dari tumbuh kembali.

Menurut Dr. Bowe, seorang pakar kulit dari New York, tahap antioksidan yang rendah selalu ditemui pada wanita yang menghadapi masalah jerawat
Jadi Vivix yang mempunyai tahap antioksidan tinggi dan berkualiti , akan menghalang punca jerawat.

Satu kajian klinikal sudah dibuat untuk membandingkan tahap perlindungan sel diantara Resveratrol ( ramuan dalam Vivix), vitamin E dan vitamin C.
Keputusannya, Resveratrol mampu melindungi kerosakan sel setinggi 95%. Diikuti dengan vitamin E 65% dan vitamin C 37%.

Takkan nak biarkan jerawat yang teruk menghilangkan keyakinan diri korang kot.

Pastikan product yang tiada bahan kimia seperti merkuri yang bukan jerawat hilang, muka pun boleh hilang tau. makin teruk, sel kulit menipis. Takut nanti dapat kanser kulit pulak.
Biar mahal, berkualiti tinggi dan berkesan tiada bahan bahaya

Pastinya VIVIX

MACAM MANA VIVIX MEMBANTU KESUBURAN WANITA?

PASANGAN YANG TENGAH TRY TO CONCEIVE MESTI BACA!

Kepada yang tanya, cerita sikit ye macam mana Vivix ni membantu kesuburan kita.
First, Vivix ada Polifenol yang bantu baiki sel-sel badan.

Bila dia mampu jaga sel-sel badan, keseluruhan organ peranakan kita pun terjaga dan terlindung.
Dapat membantu ovari kita produce telur dengan lebih sempurna.
Insha Allah dapat menjaga sampai la dapat disenyawakan.

Jadi Vivix yang tinggi dengan anti-oksidan ni akan bantu melindungi telur kita yang belum ATAU hampir ATAU sudah matang daripada ‘oxidative damage’.
Apabila telur ‘dilindungi’ selamat daripada menjadi rosak, insha Allah bagi peluang yang lebih tinggi untuk SURVIVE, MEMBESAR dan DISENYAWAKAN.

Rezeki cepat atau lambat tu semua urusan Allah. Yang penting banyak berdoa dan berusaha. Ingat, apa yang Allah bagi pada waktu sekarang itu yang paling baik di sisi Nya.
Kredit Dr Adlin Nadia

Mana mana wanita selepas bersalin

benda paling utama yang dia nak adalah LUKA BERSALIN CEPAT SEMBUH.

Tak kisah la bersalin czer atau normal

Luka kalau lambat sembuh adoii sengsara weeii.
Ada yang luka bernanah, terbuka, berdarah balik.

Dalam pantang kena jaga betul betul.kena pastikan luka sentiasa kering, jaga kebersihan, makan makanan berkhasiat untuk cepatkan luka sembuh.
Antara minuman berkhasiat yang saya amalkan adalah VIVIX

2 kali berpantang saya amalkan vivix.Alhamdulillah luka cepat lega, susu meriah, membantu redakan rengat.rengat sakit ooo..huhu.
Siapa yang bakal berpantang tu, pastikan vivix ada dalam set pantang tau.mesti puas hati.

VIVIX UNTUK MASALAH CYST?

Lately ni nana dapat banyak sangat order daripada customer yang nak cari VIVIX.. Antara yang famous ialah, ramai mencari untuk masalah sakit-sakit badan, nak awet muda, and ada yang nak ikhtiar untuk masalah cyst.

Honestly, nana sendiri sebelum ni tak berani nak claim bila consume Vivix ni boleh hilangkan cyst..
In fact, setiap customer yang datang nana akan suruh jumpa doktor dulu and operate dulu kasi buang cyst..
Tapi apa yang jadi, kebanyakkannya lepas consume Vivix cyst pun jadi hilang

So kat bawah ni antara beberapa case customer nana yang ambil Vivix untuk masalah cyst, and cyst hilang sampai doktor pun terkejut.

Customer 1 : Customer ni ada masalah cyst around 5cm macam tu.. Lepas consume Vivix sebulan jumpa doktor cyst 5cm dah kecut and lansung takde
Customer 2 : Customer sendiri request nak cuba Vivix + GLA untuk masalah Bartholin Cyst.. Lepas few weeks dia update cyst tu pecah sendiri and tak perlu operate
Customer 3 : Juga ada masalah Bartholin Cyst.. Sampai tahap kena operate jugak.. Ikhtiar dengan Vivix + Garlic + Vitamin C, jugak cyst mengecut and tak perlu operate dah

Semua yang nana share ni adalah REAL CASES yang bukan diada adakan tau..
Apa yang penting, nasihat nana kepada semua wanita, kita wanita ni risiko nak sakit tu sangat tinggi.

Especially bila kita selalu STRESS.. Bila stress, badan hasilkan hormon yang in long term tak bagus untuk kesihatan yang boleh lead kepada macam-macam penyakit..
Sebab tu, sangat penting untuk kita CEGAH SEBELUM SAKIT.

Prevention is better than cure kata omputih.

Nana rekemen sangat kalau boleh biar semua orang lelaki ke wanita ke consume lah vivix untuk pelihara kesihatan korang..
Bila kita sihat, kita boleh bekerja dengan baik.. Boleh jaga family dengan baik InshaAllah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *