Vivix Shaklee Pasu Putih

HARGA VIVIX SHAKLEE . HARGA SETANDING KHASIAT! Selalunya bila customer dengar harga VIVIX mesti akan terkejut. “Tudiaa, mahalnya” Tapi lepas customer dah cuba, mesti akan cakap “Baguslah vivix ni”. Nak effect cepat tanpa sebarang side effect berbahaya memang VIVIX lah yang terbaikk. HIGHLY RECOMMENDED. Sebab vivix ni ALL IN ONE tau.

Bagus untuk kesihatan, kecantikan dan slimming. Kalau nak dibandingkan harga vivix ni dengan khasiat dia, memang tiada tandingan tau. If korang nak tahu, main ingredient vivix iaitu muscadiene grape ni pon dah dekat rm100 sebijik, mahal kot sebiji tau bukan sekilo.

Bertahun-tahun shaklee buat research pasal vivix ni tau sebelum nak keluarkan dekat market. So, memang x hairanlah vivix merupakan supplement terbaek shaklee. Nak tahu lebih lanjut pasal vivix ni, boleh whatsapp ok

Harga Vivix Shaklee

VIVIX HARGA AHLI PROMO!!! PROMO!!!

PROMOSI 2 BOTOL VIVIX ! 

Harga Asal RM950
Harga Promo RM760 NOW
Dapat lagi ni 
 FREE keahlian tak perlu bayar RM35
Dapat Harga Ahli diskaun 20%
Dapat Bonus Cash Back Rm34
FREE sebotol Sutained Release VITA- C bernilai RM97.50
FREE Delivery tak perlu bayar RM10

Mahunya tak laris … 

Antara Kebaikan Vivix Shaklee

Meningkatkan kesihatan imum badan

Melegakan alergi dan lelah
Meningkatkan tahap tenaga
Memperbaiki kualiti tidur
Menstabilkan perasaan
Anti-depresi
Anti-inflamasi
Mengurangkan / memperbaiki
kompilasi diabetes atau kencing manis
Mengawal selia insulin
Mengawal tekanan darah
Mengawal selia estrogen
Memperbaiki mutasi sel
Anti-kanser
Menghalang kejadian tumor
Mengurangkan risiko penyakit jantung dengan melindungi jantung
Membantu dalam proses penurunan berat badan
Menyokong kesihatan mata
Membantu glaukoma
Mengurangkan Artritis
Menguatkan tulang
Meningkatkan daya ingatan
Melambatkan simptom alzheimeir
Mengurangkan rambut gugur dan beruban
Membantu dalam proses penurunan berat badan
Meningkatkan pengeluaran sperma
Meningkatkan daya seks
Mencegah masalah prostat
Menggalak penuaan yang sihat
Mengurangkan kedutan halus
Memutihkan dan mengurangkan pigmentasi
Memperbaiki tekstur kulit

Vivix Shaklee Ayah Mula Pergi Masjid

MasyaAllah.

Selepas consume Vivix.

Kesihatan ayahanda beliau semakin pulih, masih berkerusi roda, tapi sudah ke masjid

Ramai mengalami dilema nak membeli Vivix pada permulaannya, dek disebabkan harga kayangan. Sedangkn ramai yang belum terdedah akan khasiatnya Vivix itu melebihi dari harga pasaran.

Vivix tidak mahal, tetapi berpatutan sehinggakan Min sendiri nak sangat usahakan buat diri sendiri, suami & yang tersayang.

Dengan izin Allah, min yakin Vivix sangat membantu dalam pemulihan kesihatan

Vivix Shaklee Tahan Berapa Lama ?

Sebotol Vivix Tahan Berapa Lama Penggunaan nya

Tahan Berapa Lama Sebotol Vivix Shaklee ? .
Jawapannya bergantung kepada 2 perkara :

Severity / keterukan / tahap penyakit anda
Cara Makan Vivix Shaklee yang anda amalkan setiap hari Berdasarkan Pengalaman saya menggunakan Vivix Shaklee dan juga Pengalaman Pengguna Vivix Shaklee.

Jika kita penggunaan Vivix Shaklee tu kita nak amal untuk kesihatan / jaga kesihatan atau elak dari penyakit, maka kita wajib ambil sehari 1 sudu kecil saiz macam sudu putih KFC tu, anggaran penggunaan Sebotol Vivix Tahan dalam sebulan kegunaan.

Untuk maklumat lebih terperinci tentang Vivix Shaklee termasuk Berapa Harga, Di Mana Mau Beli dan Cara Makan Vivix Shaklee, boleh hubungi saya

Vivix Shaklee Anti Penuaan Terbaik Dunia

“ANTI PENUAAN TERBAIK DI DUNIA”

Setiap orang ada sebab sendiri kenapa mereka pilih sesuatu untuk diri mereka.

Ada yang pilih barang yang mahal. Ada yang pilih barang murah asalkan nampak mahal.

Tak kisah la apa yang mereka pilih itu kehendak masing-masing. Kerana mereka tahu apa yang diri mereka nak kan. .
Tapi tak semestinya apa yang kita pilih itu terbaik kan?

Sebab itu my suggestion adalah Vivix SHAKLEE, safe and natural. Salah satu produk Shaklee yang HOT semestinya VIVIX! .

Ada di antara golongan 30-an ke atas dah mula pilih Vivix sebagai supplement pilihan.

Sebab Vivix lebih mudah untuk consume + merangkumi banyak benefits untuk reduce problems dalam badan.

Sebab itu la Vivix ni dipanggil “TONIK AJAIB”

Nak tahu apa ada dalam Vivix? .

Of course yang TERBAIK sebab kesemua bahan bahannya yang kaya dengan POLIFENOL. .
1- Anggur Muscadine.
Ini bukan anggur sebarangan, anggur nih size dia jer sebesar bola golf. Cuba la survey berapa harga sebiji anggur nih .
2- Elderberry.
Kalau dalam keluarga berry, elderberry nih dikategorikan sebagai yang premium high class punya. Bukan sebarangan berry, ia tinggi kandungan polifenol. .
3- Purple Carrot .
Juga bukan sebarangan carrot. Purple carrot adalah sumber terbaik vitamin A dan mengandungi phytochemical termasuk lah carotenoids, phenolics, polyacetylenes, isocoumarins dan sesquiterpenes. Ia juga mengandungi anthocyanins, antioksidan yang mustajab. .
4- Polygonum Cuspidatum Polygonum Cuspidatum banyak manfaat kesihatan dan digunakan untuk merumuskan supplement anti penuaan. Kesimpulan dari ujian demi ujian menunjukkan resveratrol daripada sumber Polygonum Cuspidatum membantu melambatkan proses penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah, meninggikan prestasi atlet dan megurangkan berat badan.

POLIFENOL: Melambatkan proses penuaan. .
Fyi, semua bahan bahan atas nih kaya dengan kandungan polifenol. Semakin tinggi kandungan polifenol, semakin tinggi resveratrol yang terbukti melambatkan kesan penuaan. .
Terbukti, kenapa VIVIX sentiasa menjadi pilihan ramai even though harganya adalah yang paling mahal. .
Oh well, mahal mahal pun orang cari jugak because the product speaks for its.

Vivix Shaklee Pilihan Rakyat Malaysia

KENAPA RAMAI MEMILIH VIVIX ?

Sekarang nie dah makin ramai yg aware dengan kewujudan vivix shaklee . Sebab kesan dia yg sangat bagus , buat dia jadi famous pulak tiba-tiba .

KENAPA VIVIX NIE BEST SANGAT ?

 melindungi dan memperbaiki kerosakan sel peringkat DNA

 mengaktifkan kawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan

 menggalakkan pembentukan biogenesis mitokondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel

 ramuan Vivix sendiri adalah 10kali lebih kuat dari resveratrol untuk melambatkan pembentukan protein AGE (advanced glycation ends products).

Now dah tahu la kenapa satu family consume vivix . Lagi lagi ibu bapa sebab dah berusia , lagi la sangat digalakkan ambil vivix tau .

So siapa nak dapatkan vivix shaklee dengan harga super special , boleh terus whatsapp , boleh terus pos / cod dekat korang

Postage worldwide
COD KL & SHAH ALAM

Vivix dan ESP

hooo, bila kita kata Vivix dan ESP ni, ianya satu produk hot Shaklee yang korang patut cuba, dan cuba. Macam mana nak rasa muka lawa, awet muda, gebu, dan tak juga nak rasa hidup kembali, nak pulih dari penyakit tiga serangkai ? Kenalah cuba VIVIX, yang memang berkesan dari dalam, untuk membaiki DNA dan seterusnya membuatkan anda lebih sihat. Jom kita tengok di bawah manfaat 2 produk di bawah ni, ESP dan VIVIX.

ENERGIZING SOY PROTEIN

Untuk yang nak kurus, nak cantik, dan macam-macam lagilah, kalau korang baca manfaat ESP tu kat blog-blog lain, pergh memang gila best, dah macam-macam testimonial, paling best tuh, semuanya dok cerita susu badan banyak, bertenaga, dan yang 18SX pun ada juga. Rasa vanilanya memang best, resepi boleh bikin macam-macam ikut kreativiti anda. Paling mantap kalau korang tengok testimonial kat sini, hehehe.

VIVIX

Bunyi macam apa tuh, pelik sungguh. Tapi antara produk termahal shaklee. Ok, korang tentu dah baca macam mana mahalnya produk ini, tentu sekali manfaatnya, pergh sungguh power. Ramai dah pulih dari kencing manis, master iffah pulih dari SLE, dan ramai lagi. Oklah, harga vivix ni, memang diakui mahal. Tapi, cuba amalkan selalu, boleh muka awet muda selepas ambil VIVIX, hehehe. So, mak bapak yang ada sakit 3 serangkai tu, bagilah vivix kepada mereka. Call Ainul 013-3612717.

Harga Shaklee

” Saya tak kisah harga berapa kak janji cepat sembuh “

Teringat pm saya dengan adik cantik ni.

Luka pembedahan bisul yang dah lama tapi masih berdarah. Sakit pedih.. Oii sapa tahan weii

Nak cepat luka sembuh ambil VIVIX. Paling TERBAIK

Vivix ni MAHAL la…

Saya dulu pun ada perasaan tu. Sehingga la ALLAH uji dengan luka bersalin lambat sembuh. Sampai nak jalan, nak duduk pun sakit. Pedih nya ya ALLAH. Nak duduk pun nangis kat husband. Takkan ko nak berdiri je.

Masa tu takde dah nak fikir mahal ke murah.. janji AKU NAK SEMBUH.. tak tahan weiii.

Beli VIVIX. zass 3 hari lega uolss

Masa sakit tu korang rasa mahal tu penting ke? Masa tu mesti akan terfikir aku nak sembuh, aku nak sihat.. Kalau masih dok fikir mahal..mahal mahal.. takpe lah tunggu , tahan je la sakit tu

Korang pernah terfikir tak kenapa kete BMW lebih mahal dari kancil ? Sama je kan kete. Janji berjalan sudah..

Dan ofcos la jauh beza. Dari segi enjin nya, tahan keselamatannya, ketahanannya.. Kancil kalau bawa 200km/j rasa nak melayang je kan.. Kalau bawa BMW rasa macam tak bergegar .. kenapa? kata kete sama je..

kalau kita p pasaraya.. kenapa sayur organic lebih mahal dari sayur biasa?

Sayur organic dijaga, ditatang bak permata. Tiada racun, tiada gmo. Orang yang tanam sabar, belai dia baik baik. Tunggu dia membesar dan petik bila tiba masanya

Sayur biasa kena racun serangga, dicampak je masuk dalam lori.. Janji boleh dijual dengan harga murah

Begitu la juga dengan bahan bahan dalam vivix ni. Ditanam, dijaga dengan teliti. Shaklee ada pakar botani yang akan pastikan setiap tanaman untuk hasilkan vivix mencapai speksifikasi nya. Shaklee sangat menjaga kualiti. Kalau tak capai berat, panjang yang Shaklee tetapkan mereka akan reject. Sangat menjaga kualiti.

Zaman sekarang orang ramai memilih kualiti berbanding harga. Harga mahal tapi kualiti bagus, ada kesan yang bagus.. berbaloi beli.

Jangan asal murah ajee. akhirnya merana diri. Product yang kita rasa untuk kesihatan tapi lagi buat kita sakit tanpa sedar.

Vivix tak semahal nilai kesihatan kita. Jantung hati paru paru buah pinggang takde spare part. Jadi ianya sangat MAHAL. Lagi mahal dari harga vivix kan

Harga vivix tak sampai RM1k punnnn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *