Detox Shaklee Kuruskan Badan ? CUST HAPPY SANGAT DENGAN PERUBAHAN YANG KETARA SELEPAS MENGGUNAKAN DETOX SHAKLEE. KENYANG SAMPAI KE MALAM UOLLSS. badan pun dah makin kuross je selepas amalkan SHAKLEE‼️ AlLHAMDULILLAH TQ COZ STILL CONTINUE SHAKLEE‼️

Detox Shaklee Boleh Jadi Kurus ?

Kan dah cakap SHAKLEE ni bila makan kenyang smpai kemalam. Bila lem4k dah keluar dari badan bukan makin kuross jee tapi makin sihat . BENEFIT SHAKLEE

  • Bantu menurunkan ber4t b4dan
  • Bantu meningkatkan tenaga
  • Bantu mengawal nafsu makan
  • Membantu menguatkan sistem imun
  • Tidur lebih lena
  • Kulit lebih cantik
  • Kolon lebih sihat

So jangan tunggu lagi jom grab sekarang sementara promo masih ada. Nak kurosss nak lawa tak boleh kedekut untuk diri sendiri so jom grab sekarang. Nak Order, Terus Picit link WS dibawah untuk terus order

Konsep Kurus Shaklee

Konsep Kurus Shaklee ada 3 jenis :

  • BUANG – herblax detox dahulu sisa2 toksin didalam badan.
  • BAKAR – Omega akan bakar setiap lemak degil yang ada dalam badan Kita
  • BINA – Esp pula untuk kita bina otot supaya tiada lebihan lemak dan badan kurus tapi menggeleber kan

Bila dah buang , paling best is bila kita bakar je laju laju . Badan dah bebas toksin , its easier untuk pecah lemak sebab dah takde bendasing jahat. Ramai salah faham, ambil. Supplement Kurus dah tak perlu bersenam & jaga makan. SALAH!

Supplement kurus sebenarnya berfungsi untuk membantu permudahkan proses penurunan berat badan kita. Ingat ya, supplement ni BUKAN ubat. Untuk dapatkan hasil yang positif, kita wajib konsisten. Nak kurus dengan cepat tapi secara sihat? jommm!

SET KURUS SHAKLEE 3B

Siapa sini cuba nak KURUS tapi asyik faill je? Ok tau tak kenapa Set Kurus Shaklee nie ramai orang repeat?

  • sebab berkesan menurunkan berat badan,
  • Set Kurus Shaklee nie mengamalkan Konsep 3B iaitu BAKAR , BUANG & BINA
  • Set kurus Shaklee nie bukan sekadar untuk menguruskan badan, tapi setiap produk yang ditawarkan dalam set ini mengandungi kelebihan tersendiri dan merupakan vitamin yang diperlukan oleh badan bagi menjaga kesihatan harian.

BAKAR ? (#Omega Guard / Lecithin) – berfungsi memecahkan lemak dalam badan dengan lebih cepat.

BUANG ?(#Herblax /Alfafa) – berfungsi membuang lemak yang telah dipecahkan tadi oleh omega guard, disamping membantu mengurangkan sembelit dan membuang toksin dalam badan dengan lebih cepat.

BINA ? (#ESP /CHINCH) – berfungsi reshape semula badan, membuang inci yang tidak diperlukan dan membantu rasa kenyang yang berpanjangan.

Kenapa turun 20kg dalam 3 bulan tak bagus?

Sebab naik 20kg haritu kan ambil masa 1-3 tahun. Janganlah nak turun dalam 3 bulan. Nanti merana badan tu nanti. Antara sebab extreme diet bahaya :

1) Hilang otot yang banyak
2) Metabolisma badan turun mendadak
3) Badan terlampau letih dan selalu pening kepala
4) Tak cukup nutrisi makanan dalam jangka masa yang panjang – rambut banyak gugur dan kulit kering
5) Imun badan terhadap penyakit menurun
6) Boleh sebabkan gout dan batu karang

Sebab itu saya sangat tak galakkan diet yang terlampau rendah kalori ini. Niat nak sihat tapi dapat result tak sihat. Digalakkan berat badan turun 2kg ke 4kg sahaja sebulan. Kalau nak buat juga boleh, tapi jangan ajak orang lain tau. Nanti orang lain sakit, nak tanggung ke?

SET CANTIK BASIC

  • Paling jimat
  • Paling murah
  • Paling tahan lama
  • Paling best
  • Paling disukai ramai
  • Vitamin C
  • sebotol 180 tablets
  • tahan 6 bulan
  • harga tak sampai rm100
  • ??masker (jerawat + berminyak)
  • ESP
  • 850g
  • tahan 2-3 bulan
  • harga berbaloi
  • masker (parut + kulit kering)

SET JERAWAT

Ada lagi tak yg masih memgalami masalah JERAWAT?? Boleh cuba SET JERAWAT ni. Dah guna pelbagai skincare tapj makin teruk pulak kan.. Apa kata cuba kaedah rawatan dari dalam dgn amalkan supplement shaklee. Set jerawat ni ada:

  • ESP
  • VITAMIN C
  • ALFAFA COMPLEX
  • GARLIC COMPLEX

Yang ni full set tau. Mostly yg jenis jerawat teruk sis akn suggest ambik full set ni. Tapi kalau awak jenis jerawat manja2 boleh cuba GARLIC&VITAMIN C saja. detox shaklee kuruskan badan

ESP bertindak:
⛄️mencerahkan kulit
⛄️membina sel2 kulit baru
⛄️memudarkan parut jerawat
⛄️menghalang clog pore
⛄️melembabkan kulit

Vitamin c bertindak:
⛄️mengecutkan jerawat dgn cepat
⛄️menghalang pembentukan jerawat baru
⛄️mencerahkan kulit
⛄️mwmudarkan kulit
⛄️mengawal pengeluaran minyak

ALFAFA COMPLEX bertindak:
⛄️menDETOX badan
⛄️singkirkan sisa2 toksin dalam badan
⛄️membantu penyerapan maksimun nutrisi
⛄️mencuci usus

GARLIC COMPLEX bertindak:
⛄️sebagai ANTIBAKTERIA
⛄️menghalang pembentukan jerawat baru
⛄️merawat masalah allergic
⛄️mengecutkan JERAWAT
⛄️kulit lebih GLOWING

Rahsia Awet Muda Che ta

Seperti biasa entry kali ini berkisarkan tajuk yang di dapati dari blogger statistik , oklah, rupanya memang keyword ni antara paling hot, dan membuatkan ramai nak guna keyword ni untuk menjual produk mereka termasuk aku sekali. Hahah, tapi kali ini , aku nak komen je apa yang tercatit dalam beberapa web dan blog yang suka cerita pasal rozita che wan. Aku rasa entry ni sesuai dibaca oleh member ASB , abg bekam dan abg moto,

Rahsia Awet Muda di Sinar Harian

Kalau korang search terus keyword kat atas tu, korang boleh nampak sendiri satu artikel penuh, macam mana diorang interview che ta getah ni untuk dapatkan tips rahsia awet muda. Kat sini, kiranya che ta dah terrangkan serba sedikit tentang rahsia kecantikannya yang membuatkan ramai dato dato, ahli usahawan  nak sangat kat che ta ni, last last dapatkan Zain Saidin, nasib baik muka orang putih hahaha. Apa yang paling penting dalam wawancara ini, Che Ta menafikan dia ada ambil suntikan botox dan sebagainya

Pakai KETAT untuk MENUNJUK BAKAT

hahaha, sebelum ni, abg naja ada minta aku buat perbandingan antara luna maya dan che ta ni. Paling ketara semua nak tunjuk aset masing masing, so senang nampak dan boleh di nilai dari mata kasar, oklah, tapi mungkin jawapan che ta paling cover baiknya, kalau baca ramai bloggers akan tulis statement yang dia pakai ketat supaya boleh kesan LEMAK atau GEMUK yang ada kat badannya. Mungkin betul atau tidak, itu adalah tips dari dia sendiri.

Main FUTSAL Sampai 2 Pagi

Paling best , dulu ada rasanya satu surat khabar tu cakap Che Ta sanggup keluar main futsal jam 12 malam, sampai pukul 2 pagi, semata mata nak bakar lemak dan senaman. Hoo, aku tak pasti betul ke tak, member aku yang main futsal pun kata, bahaya main futsal waktu malam kalau tak biasa, lagi lagi kalau sakit jantung ke apa, susah woo. Amalan bersukan waktu malam ni pun dah jadi perhatian ramai pakar , mereka bersetuju yang bahaya bersukan waktu malam. Tapi aku pelik juga, banyak je sukan waktu malam ni macam bola sepak, rilek je diorang. hahaha, apapun bersukan tu ikut hak masing masing, kalau apa apa jadi, tanggung sendiri. detox shaklee kuruskan badan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *