6 Bulan Amalkan VIVIX

Cerita consume vivix yang dikumpul dari facebook, bukan overclaim ok ?

Umur Customer 42 Tahun

Saya pernah ada seorang customer yang umur sekarang 42 tahun, (sekarang dah jadi kawan) yang nak consume Vivix untuk fibroidnya yang dah 6.5cm
Sepatutnya kena opret dah tu, tapi degil tanak dengar cakap doktor kan?

Prinsip saya, U nak minum Vivix ke,

ikut suka U tapi Vivix mungkin boleh bantu kecutkan fibroid tapi bukan merawat atau menyembuh ya..
Kalau dalam sebulan tak dapat hasil yang U nak, pls ikut cakap doktor dan opret.
Then, dia minum..

Lepas sebulan dia kontek balik, fibroid dia jadi 7cm, tapi dia dah nego dengan doktor tu tak opret dulu, dia nak teruskan minum Vivix sebab rasa badan dia makin cergas.
Yang saya happy dengan dia kan, sikit2 dia ubah pemakanan dia kepada yang lebih sihat, mula bersenam.

Itulah yang perlu dibuat untuk hidup sihat sebenarnya. Dapatkan makanan yang cukup nutrisi, disamping tu top up dengan suplimen.
Yang bestnya kakak ni pandai beli sendiri di branch Shaklee JB. Setiap kali shopping vitamin mesti RM1000++.
2 bulan lepas tu, lagi mengejutkan..

Dia cakap dia mengandung pulak… ayoyo!!!
Syukur laa kak.. rezeki Allah bagi.

Alhamdulillah, sekarang ni fibroid dia pun dah makin mengecut.
Itulah, benda kesihatan ni bukan sekali makan je terus baik. Dia akan ambil masa sebab nak repair segala sel yang dah rosak selama ni.
Yang hairannya, orang makan suplimen selama 50 tahun makin sihat, tapi yang baru makan seminggu dua ni yang macam2 problemnya.
Hairan tak?

fb: fyda noh

MY ENERGY BOOSTER AND BEAUTY DRINK

Vivix sememangnya pilihan mie setiap hari!
Handle business sambil praktikal dari pagi sampai petang tak mudah.
Perkara yang mie paling kena jaga ialah kesihatan dan tenaga mie.
Bila buat kerja banyak, tenaga pun kena lebih.
Vivix dan ResV sememangnya pilihan utama mie.
Paling lawak mek call mie mek cakap,
“adik muka adik pink la sejak adik minum vivix dan resv sekarang”.
Haaaaa mek dah bodek kemain
Baru consume tak sampai seminggu.

fb: siti nurmie

KING OF SHAKLEE

kalau sebut perkataan “ VIVIX “ je..
Sure orang tahu ni dari shaklee.
Mahal….

Yelah.. memang mahal, tapi kalau orang tahu manfaat dan khasiat vivix ni, mahal tu hanya pada nama. Berbanding manfaat yang DI KIRIMKAN VIVIX Pada tubuh badan kita.
Sampaikan pengantin baru Datin Sri Heliza pun Consume Vivix untuk mengekalkan kesihatan.
This super duper Good Supplement.

Mujur orang Mengandung Tak digalakkan ambil.
Kalau boleh.. sis dah TOGOK dah vivix ni.
Sedap! Rasa masam- masam buah ELDEBERY EROPAH!

Ada kisah pengguna Vivix

Consume Vivix dari awal masuk Malaysia sampai sekarang.
Umur da masuk 60 masih larat lagi pergi hiking.
Badan masih sihat berjalan jauh.

Kalau kita yg muda mudi teringin nak macam tu di Hari Tua.
Jom laa sama2 jaga kesihatan, banyakan exercise.
Dan
Jangan lupa consume Vivix.

Bantu jugak kuatkan tulang dan kurangkan masalah osteoporosis.
Boleh ambik sekali bersama ostenutrix.

Tidur 3 JAM & ulang alik kedah-KL pun masih kekal aktif

Truth to be told, wani pun ada hari wani lemau tak sangga. Lumrah kan kita ni manusia ada rasa letih.
Masa kenai vivix wani macam rasa tak perlu. Tapi bila dah cuba, nak lagi, lagi dan lagi.
Tapi tak semua suka minum minum. Makanya shaklee keluarkan pula Vivix versi softgel iaitu ResV.
Lagi syok bila ResV ni ada formulasi yang berganda dari vivix.

Wani pun try ResV pulak. Weh seriously, tidur jam 12, kena bangun jam 3 sebab outstation, the whole day tu memang tak letih langsung!
Ulang alik KL-Kedah dalam masa satu, pusing bangunan, jalan sana sini, langsung tak letih.
Rupanya sebab resV!
Aaa nak kena consume balik cara ni untuk energize balik.

KENAPA YANA CONSUME VIVIX?

Seperti yang Yana pernah kongsi sebelum nih, Yana bersalin kan Ayish secara czer.
Normally it will take years to fully recover, rasa ngilu kat dalam tu boleh sampai 4-5 tahun atau lebih.
Masa Yana dalam pantang, memang susah sangat time nak dukung dan menyusukan Ayish.. Yana akan rasa sakit sangat kat kawasan c-sect tu.
Sampai habis pantang, even luka luaran dan sembuh tapi Yana dapat rasa dalam masih bisa bisa lagi.

So masa tu, Yana terus decide untuk add on Vivix sebagai ikhtiar untuk sembuh sepenuhnya.
Masa Ayish masuk 7 bulan, syukur Alhamdulillah memang Yana dapat rasa Yana fully recover sepenuhnya bila tukang urut yang urut Yana tu cuba tekan kawasan luka memang takde rasa apa apa.
Kalau tak, hanya Allah jer yang tahu betapa sakit dan ngilu sangat kat situ boleh sampai mengalir air mata tahan sakit kalau terlanggar.
Yana percaya, semuanya dengan izin Allah jua dan dengan asbab Yana consistent dalam pengambilan Vivix nih.

Another thing yang Yana dapat bila consume Vivix nih Yana perasan I do look younger than before – bukan perasan tau but orang yang jumpa selalu ingat umur Yana baru 18 ke 20 tahun (alhamdulillah)..
Sebab Vivix ni high in resveratrol which could give ANTI-OXIDANT effect selain kebaikan lain untuk improve tahap kesihatan dengan lebih baik. Anti Oxidant penting untuk pelihara sel badan kita daripada radikal bebas. Bila dalaman lebih sihat akan reflect kepada luaran jugak.

InshaaAllah andai Allah panjangkan umur, of course I wanna look like 30’s on my 60’s
So korang yang nak maintain muda dan jaga kesihatan, please do consume from now okayh?
InshaaAllah kita ikhtiar yang terbaik dan selebihnya kita serahkan kepada Allah.

Vivix oh res V

Inilah kisah suamiku. Dia bukan seorang yang mudah consume dengan perodak sembarangan. Lebih bergantung kepada ubatan moden termasuk pain killer hingga menyebabkan kidneynya mula bermasalah.
Sehinggalah kami kenali vivix. Itupun setelah Mas minta dia consume bersama sebagai menyokong Mas yang susah nak makan ubat. Seminggu setelah dia consume, dia mula dapat rasakan perubahan.
Dia lebih bertenaga, serangan goutnya semakin berkurangan. Dia semakin yakin bila luka pembedahannya juga lebih cepat sembuh berbanding pembedahan sebelumnya.

Res V? Dia mula consume selepas pembedahan kali ke-3. Mas bekalkan resV kerana ia lebih mesra pengguna. Boleh capai bila2 masa kerana tak perlukan simpanan sejuk beku. Spasm muscle yang dihidapi pun tidak lagi menyerang.

Syukur… sejak konsisten vivix di awal pagi dan resV sebelum tidur, dia kian sihat. Moga dia boleh kembali bertugas seperti biasa seusai PKP ini..
Huhuhu bukan senang nak ajak rakam gambar apatah lagi video. Malam ni, malam bertuah Mas..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *