cash bonus shaklee

Syukur alhamdulillah berita gembira cash bonus Shaklee dah masuk Hari ni. Awal hihi

Hari Jumaat alhamdulillah.

Cash bonus ni untuk point belian terkumpul bulan Feb 21

Seronoknya semua ahli Shaklee layak dpt duit bonus ni tau. Asalkan point belian terkumpul dalam sebulan lebih 150 points.

Lagi byk point.
Lagi besar % dan duit dapat alhamdulillah !

Tu best jadi ahli Shaklee.

Alang2 dah jadi ahli dan makan Shaklee.
Bagi dapat duit balik

Selain dapat beli harga ahli , dapat upgrade kesihatan dan bantu ramai orang.

Dapat duit jugak!
Alhamdulillah.

Bisnes yang simple
Jom join team kami

BONUS PALING BEST

Bonus apa yang best dalam shaklee?

Mestilah cash bonus. Semua orang nak.

Tapi ada lagi satu bonus yang best. Yang buat orang kemaruk sangat.

Car bonus!!!

Nama jer car bonus, tapi company tak bagi car pun. Bagi dalam bentuk cash. Lagi best kan.

Bebas nak buat apa dengan duit car bonus tu. Kalau company lain, kebanyakkannya bagi kereta as reward tapi shaklee tak.

So, pilih lah nak kereta apa. Shaklee bayarkan. Bawa jer pay slip shaklee tu, confirm bank layan baik punya.

Lets say, dapat Rm1500 car bonus, and kereta monthly hanya Rm800, so balance tu dah boleh invest ke tempat lain or saving.

Tak nak beli kereta? Boleh jer
Nak beli emas dengan car bonus? No problem
Nak beli rumah dengan car bonus? Boleh sangat
Tak nak guna? Nak saving? Sangat boleh

So untung kan car bonus dalam sistem bisnes shaklee ni.

Banyak ke dapat car bonus?

Infinity! Selagi mana buat bisness shaklee, selagi tu lah company bayar.

Modal? Rm 65 je

Macam mana nak dapat?
Klik ni www.wasap.my/60134505852/bisnessshaklee

BONUS MENINGKAT

Graf meningkat 🙂

Alhamdulillah tahun ni Cash Bonus meningkat setiap bulan.

Rezeki baby baru Amna Haneena.

Teringat makcik yang komen kata gaji shaklee ku rm700 aje . Hehehe kalau kita usaha takat rm700 maka rm700 lah kita akan dapat. Betul lah tu. Ada orang RM100 Cash Bonus pun tak dapat sebab dia tak usaha.

Kalau usaha untuk rm10k, rm50k…InsyaAllah boleh juga dapat. Lebih lagi pun boleh ye dak

Semoga terus meningkat supaya Misi Langsai Hutang dapat disegerakan dan lepas tu kita boleh lega…Enjoy!!! (Dengan cara masing2 ?)

Nak Cash Bonus Shaklee?

CASH IN LIEU

Cash In Lieu Dah Masyukkk!!

Ya Allah sujud syukur tengok Bonus Statement July ada amaun Bonus Adjustment.

Bermakna trip Korea confirm cancel dan Shaklee gantikan dengan CASH BONUS!!

RM7K extra banyak lah tu untuk seorang Wana yang tak suka shopping kan?

Bagus betul Shaklee nie,

✅Trip cancel tapi ganti dengan cash sebagai menghargai usaha kami yang fight for this tix

✅Car Bonus dapat tak pernah lewat bayar

✅Home Team Support memang superb! Staff Shaklee semua baik-baik and organize macan2 event nak bantu kami grow.

Kadang tak percaya jugak, surirumah boleh ada masa depan yang cerah dengan bisnes nie.

Boleh beli kereta, rumah, saving besar, tapi bisnes cuma dihujung jari?

Jab! Masih tak percaya nih

RAMAI TERKESAN DENGAN PKP?

RAMAI KENA BUANG KERJA?

JOMMM BUAT INCOME DENGAN SHAKLEE

SETIAP BULAN ADA GAJI
SIAP ADA SLIP GAJI
RAMAI DAH BELI RUMAH KERETA DENGAN SLIP GAJI SHAKLEE

MACAM KERJA OPIS OKEYYY
TAPII HANYA PEGANG PHONE PROMOT

*JOIN BUSINESS SHAKLEE*

✅ Untung retail

✅ Cash bonus
Shaklee akan transfer duit bonus stp bln
Cash bonus = gaji shaklee
Gaji ada slip gaji lulus loan bank

✅ Car bonus
Shaklee akan byr duit kereta stp bln. Bebas nk beli kereta apa

✅ Conventional trip & umrah
Shaklee tawarkan percutian mewah ke oversea free tauu. Semua ditanggung oleh shaklee. Musim covid ni xblh nk bercuti. So shaklee byr bentuk cash duit sbg ganti ?

JOMM JOIN SHAKLEE
✔️ TANPA MODAL
✔️ TAK PERLU SIMPAN STOK
✔️ TAK PERLU POS BARANG
✔️ SUBMIT ORDER HANYA DI WEBSITE
✔️HQ YG POSKAN
✔️ HANYA PEGANG PHONE PROMOT JEE
✔️ SEMUA BAHAN DISEDIAKAN
✔️ADA GROUP SUPPORT
✔️ADA GROUP UTK BAHAN2 POSTING
✔️ FREE CLASS SHARING DARI LEADER2

JOIN US NOWWW

SHAKLEE MALAYSIA

MANY ARE AFFECTED BY PKP?

MANY HAVE TO BE DISMISSED?

JOMMM MAKE INCOME WITH SHAKLEE

EVERY MONTH THERE IS A SALARY
READY FOR A SALARY SLIP
MANY HAVE BOUGHT A CAR HOUSE WITH SHAKLEE SALARY SLIP

KIND OF WORK DESCRIPTION OKEYYY
BUT JUST HOLD THE PROMOTION PHONE

*JOIN BUSINESS SHAKLEE*

✅ Profitable retail

✅ Cash bonus
Shaklee will transfer bonus money stp bln
Cash bonus = shaklee salary
Salary no salary slip passed the bank loan

✅ Car bonus
Shaklee will byr car money stp bln. Free to buy any car

✅ Conventional trip & umrah
Shaklee offers luxury vacations to oversea free tauu. All borne by shaklee. This covid season xblh nk vacation. So shaklee byr form cash money in lieu of

JOMM JOIN SHAKLEE
✔️ WITHOUT CAPITAL
✔️ NO NEED TO KEEP STOCK
✔️ NO NEED TO POST GOODS
✔️ SUBMIT ORDER ONLY ON WEBSITE
✔️HQ YG POSKAN
✔️ JUST HOLD THE PHONE PROMOT JEE
✔️ ALL MATERIALS PROVIDED
✔️THERE IS GROUP SUPPORT
✔️THERE IS A GROUP FOR POSTING MATERIALS
✔️ FREE CLASS SHARING FROM LEADER2

JOIN US NOWWW

SHAKLEE MALAYSIA

KENAPA SAYA PILIH BISNES SHAKLEE?

Antara sebabnya ialah CASH BONUS
Semua bisnes ada untung jualan. Dan bisnes Shaklee dapat wang tunai tambahan. Itu yang best nya!
Bonus yang dapat hasil jualan akan dimasukkan ke dalam akaun setiap 14hb atau lebih awal. Dan tak pernah lewat tau! Thank you Shaklee
Syukurrr, bonus masuk pun masa yang tepat

tengah bulan dapat bonus hasil bisnes, dapat tampung belanja harian dan dapat kumpul modal balik untuk ambik stok yang baru…
Member yang register untuk makan sendiri pun layak dapat bonus dari shaklee.

Belum register lagi? Ni la masanya! Pendaftaran rm35 atau pembelian 100uv untuk bulan ni masih layak untuk daftar secara PERCUMAA.
jangan lepaskan peluang!
Jom pm nak tau lebih lanjut..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *