berlumba untuk ajht shaklee

Berlumba Untuk AJHT Shaklee ? Alhamdulillah, hari ini nampaknya berjaya juga memecut, dapatlah juga membeli satu botol AJHT, macam ubat sakit sendi yang paling best dan paling laris dalam Malaysia ini. Walaupun perkara berlumba ini tidak sihat, tapi akhirnya, bila dapat tahu barang ni dah ada di HQ Shaklee, saya teruskan juga memecut kereta dan berjaya mendapatkan satu botol keramat yang ramai orang Malaysia nak. Oklah, dalam artikel hari ini, saya nak share kepada anda 

  1. Pengalaman Mendapatkan AJHT
  2. Apa Yang Menarik Tentang AJHT
  3. Kisah AJK Surau Yang Jatuh Cinta dengan Set Sendi

1. Honda CIVIC 2.0S Berlumba Untuk AJHT Shaklee

Hahhaha, macam pelik pulak tajuk nih, ye memang, nak dapatkan AJHT nih, nasib baik ada Honda Civic yang dibeli tahun lepas, semuanya hasi dari titik peluh usaha kami yang buat Shaklee ni betul-betul. Tak sangka, dulu walaupun dulu bermimpi, tapi impian menjadi nyata, kami dengan gaji rendah masa tuh, tapi bonus shaklee yang mampu menampung pembelian kereta jepun ni, dapatlah merasa naik, itupun nanti ada duit lebih nak bikin macam gambar kat atas nih. Cerita pasal buat shaklee best ni baca kat sini

Tayar Michelin Bengkak Selepas Setahun

Nak di jadikan cerita, masa hujung bulan lepas, produk Shaklee yang selalu habis, iaitu Chew C, Herbal Blend dan paling hot AJHT nih, mula ada di Shaklee HQ, sepatutnya saya nak racing terus ke HQ, nak dapatkan produk nih, tapi bagaimanapun, rezeki ditakdirkan , saya memberi rezeki kepada kedai tayar Continental Seksyen 7, tak dapatlah nak ke Shaklee pada waktu itu, melepas nak borong AJHT. Kecewa juga rasanya tak dapat AJHT tuh.

Racing Di Federal Highway

Bila dah tahu produk Shaklee nih ada kembali, selepas adanya Chew-C, saya terus memecut dari rumah, dengan menekan pedal minyak Honda Civic 2.0S saya tuh, hooo, nampaknya memang best, dari membawa kereta Getz Hyundai kami dulu,  bolehlah overtake banyak kereta tadi, memang gila, semata-mata nak dapatkan sebotol AJHT . Akhirnya, sampai juga di HQ Shaklee, Empire Subang, mesti cari tempat yang best, saya sanggup parking bayar double di atas, memang rasa ekslusifnya kalau dapat sebotol AJHT nih, dah lama dahagakan kenikmatannya.

Kena Cucuk DUIT Pulak Kat Bawah

Biasalah bukan semua hari cerah, masa aku sampai je kat HQ nak ambil nombor, tiba-tiba je letchumi kata tak boleh guna debit kad, nasib baik dia baik, tunggu aku datang cucuk duit kat CIMB, tapi duit dalam Maybank, dah rugi RM 1 di situ, tapi takpalah, saya redah jugak, senang sikit, dan akhirnya dengan duit yang bernilai harga AHLI sekian sekian, dapatlah saya membeli sebotol AJHT nih, yehaaaa!!! tersenyum gembira, macam budak yang beratur panjang nak beli Playstation 4 di Jepun sana.

2. Apa Benda AJHT Shaklee nih ?

Hooo, oklah, nak lebih menarik lagi, kalau pembaca yang tak tahu, AJHT ni ialah singkatan kepada Advanced Joint Health Tablet, yang dikeluarkan oleh Shaklee. Sebagai suatu suplemen tambahan yang bagus untuk sendi , biasanya AJHT nih memang sesuai untuk orang muda dan orang tua, nak jaga sendi nih, senanglah sikit nak buat kerja.

Special ke AJHT Shaklee nih ?

Jadual perbandingan di bawah nih, membuatkan AJHT memang sempoi, dan paling best ada vitamin C, nak bagi badan bertenaga. Selain itu juga, dia ni bebas dari estrak lautan. Aku ingat lagi, sebab apa, sebab supaya orang yang ada alahan udang, tiram, dan lain lain, boleh cepat lega bila ambil AJHT. Biasanya orang yang sakit sendi nih, kalau ada alahan dengan makanan laut, akan buatkan sendi mereka lebih teruk lagi. Selain itu juga ada khasiat lain seperti zink, tembaga dan mangan yang bagus untuk kesihatan.

Manfaat AJHT Shaklee

Banyak manfaatnya, selain nak bagi sendi kita bagus, paling senang korang baca kat bawah nih, saya letak sekali dengan gambar, hahaha, gambar dibawah nih ada tunjuk, dan sedikit point ringkat kat bawah nih

  • Menyokong keselesaan sendi
  • Membantu kekalkan tulang rawan
  • Memelihara tisu penyambung yang sihat
  • Melancarkan pergerakan harian
  • Sangat berkesan, kesan positif selepas 5 hari pengambilan (ada ujian klinikal tau)
  • Menghalang pembentukan bahan kimia yang merosakkan tulang rawan
  • Anti radang semulajadi
  • Dibuat dari sumber tumbuh-tumbuhan semata-mata, asli dan semulajadi
  • Memberi kekuatan kepada struktur sendi
  • Bertindak seperti kusyen untuk melindungi tulang rawan, juga membekalkan glukosamina (penting untuk binaan tulang rawan dan lendir untuk licinkan sendi dalam tendon dan ligamen

3. AJK Surau Pun Minat Buat Shaklee Berlumba Untuk AJHT Shaklee

Hahhaha, apapun, sebenarnya nak tahu best ke tak pasal AJHT nih, aku dengar sendiri dari anak buah Najamudin, Ahmad Kusyairi atau nama glamernya dikalangan geng ASB, AK47, hahaha, katanya AK seronok buat shaklee selepas pekerna dengan set sendi shaklee nih. Dia kata dulu memang lutut dia rasa sakit sangat, dan lepas tuh, Naja yang cadangkan untuk ambil Set Sendi. Akhirnya, dia pun terus rasa best, dan terus minat buat business Shaklee. Itulah, memang banyak dikalangan group Jutawan, hartawan dan dermawan nih, memang buat business sebab rasakan produk ni sungguh berkesan bagi diorang nih. Jadi aku terus rasa best dan inspired sungguh mendengar cerita AK. Itu belum lagi tambahan dari cerita anak buah aku tuh, yang mencari AJHT berbotol botol untuk mak dan makciknya di kampun sana.

Beli Sekarang !!!

Nak kata apa lagi dah, aku pun sanggup berlumba atas jalan raya, korang pun patutlah jugak, ye, kalau betul betul terkesima dengan cerita saya nih, cuba korang wasap. Bawak balik sebotol untuk mak bapak korang, insyaallah best !!! berlumba untuk ajht shaklee

TESTIMONIAL SHAKLEE AJHT – AYAH TERUS DAFTAR JADI AHLI !!!

Seronok sungguh bila ayah dan mak kita sendiri nak join buat business shaklee ni. Sebab apa ? sebab mereka dan berjaya dengan produk shaklee. Terbukti permintaan Shaklee AJHT memberikan banyak manfaat kepada orang lain. Testimonial lain pun banyak juga kalau anda search di bawah blog saya dan di internet. Jom kita ulangkaji kelebihan produk promosi bulan ini, manalah tahu nak belikan untuk orang yang tersayang.

MENGATASI MASALAH OSTEOATRITIS (OA)

Apa ke benda OA ni ? Ini adalah satu daripada sendi yang tidak normal. Kalau kita baca kat google dan sebagainya, kiranya OA ini ialah penyakit kerosakan dan kemerosotan tulang rawan. Kiranya, akibat usia yang dah meningkat, pelincir dalam sendi kita makin lama makin merosot, dan ini akan menyebabkan geseran tulang yang menyebabkan kesakitan. Khasiat dalam AJHT shaklee boleh menggantikan kembali cecair sendi yang semakin merosot ini.

KHASIAT JAGUNG DALAM AJHT

Jangan lupa kuasa ekstrak jagung dalam AJHT shaklee ni. Kalau anda baca balik entri saya yang lepas, saya ada ceritakan khasiat jagung yang mungkin kita terlepas pandang. Antaranya ialah jagung ni ada sumber vitamin B, bagus untuk metabolisma badan, bagus untuk penglihatan, dan juga agen pencegah kanser. Tapi, kalau rajin makan sayur dan buah, tentu korang akan sihat macam abah aku .

SESUAI UNTUK ORANG YANG ALERGIK MAKANAN LAUT

AJHT Shaklee 100% free shellfish. Memang sesuai sangat untuk mereka yang alergik. Sebab apa ? Sebab anda perlu tahu, antara simtom alergik makanan ialah sakit sendi. Untuk mengatasi masalah alergik ini, shaklee memastikan AJHT bebas dari sumber sumber makanan laut seperti kerang, siput, tiram dan sebagainya.

VITAMIN C UNTUK KEKAL MUDA

Vitamin C yang ada dalam AJHT SHAKLEE ni sangat membantu untuk membaiki tisu sendi yang rosak. Selain itu, vitamin C juga adalah sumber untuk pembentukkan collagen dalam badan kita. Barulah rasa seperti orang MUDA, dan bebas bergerak. Jangan lupa C untuk CERGAS.

BOLEH KURUSKAN BADAN

Kalau badan dah sihat semua, janganlah malas-malas untuk AKTIF. Pentingnya aktif, kalau tak senaman, sekurang-kurangnya, buatlah kerja rumah tu. Tiada alasan untuk tidak bergerak dan melakukan aktiviti fizikal. Khasiat dan sumber mineralnya juga bagus untuk mengurangkan berat badan.

TERUSKAN BERGERAK AKTIF

Apapun sebenarnya kesakitan anda, jangan jadikan alasan untuk tidak bergerak bebas. Pergi keluar rumah, kerja dan sebagainya. Seronok ayah zeti ni, terus nak buat business, share kebaikan kepada orang lain. Kalau rasa nak tidur je, ambil supplement pun tak guna juga. Jadi sama – sama kita majukan diri, kalau rasa sakit sakit badan, lemah lutut, bolehlah ambil AJHT shaklee. Ok selamat, JUMPA LAGI!!! berlumba untuk ajht shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *